GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 247

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
976,4K
Sayfa
247/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu ünal aysal futbolu çok basit sanıyor. terim giderse yerine başka biri gelir kaldığımız yerden devam ederiz sanıyor ama çok yanılıyor. başarısız olunca görür madalyonun öteki yüzünü kaçacak delik arar.

seçim olacağını ocak ayında bile bangır bangır bağırıyodu basın, nasıl bilmezsin ya, hiç mi takip etmiyosun. bu bir.

ben galatasaray başkanına güvenmiyorum diyen biri ile daha fazla konuşmak istemiyorum kusura bakma.

kusura bakma, Galatasaray başkanı diye gözüm kapalı güvenecek degilim. Hatalarını görür ve ona göre degerlendiririm.

Ha lütfen konuşalım nolur cevap ver !

Yav safa yatmayin, görmüyormusunuz alicengiz oyunlarini.

3 ay önce küfrettigin adamin ayagina gitmek nedir aga bu nedir ya türkcede bunun agir bir izahi var ama forumda yazamiyorum.

Entel Dantel liselilerde zaten kilif ariyor. Sekipmidir Sükrümüdür varya bir cins onun aciklamalarini duymadinmi?

Resmen oyun oynaniyor suan. Birbirlerine resti cekmisler haber bekliyorlar.

ADAM OLAN BU SEREFSIZ TÜPCÜNÜN TEKLIFINI DIREKT REDDEDER. BU HOCA ICINDE GECERLI BASKAN ICINDE.

Ulan nasil bir hayal kirikligina ugradim, bu nedir ya bu nasil bir karakterdir.

hepimiz hayal kırıklığına uğradık ama ünal başkan fatih hocayı göndermek istiyodu bahane oldu yorumu yüzde yüz yanlış bi yorum. görev ösüresi sonuna kadar yeni sözleşme imzalayacaktı zaten.

ama bi bakıyorum herkes içinde birilerine biriktirdiği nefreti ortaya çıkarmış, bülent tulunlar, hakan şükürler, ...

ya biri çıksın fatih terim ne diye direkt olmaz demedi, hata yaptı desin. kusuru başkasında aramasın.

Ya başkan görüşmek için izin versin zaten,60 yaşındaki adamın kararını kendi verecek değil.

Ama TFF 4 yıllık sözleşme önerirken başkanın izlemesi nedir !

Sen de öner kardeşim. TFF'yi kabul ederse geri çekersin teklifini.

Ben koyun degilim kusura bakma, Galatasaray başkanı diye gözüm kapalı güvenecek degilim. Hatalarını görür ve ona göre degerlendiririm.

Ha lütfen konuşalım nolur cevap ver !

galatasaray başkanına güvenenlere koyun diye hakaret eden bu hadsize da bakın.

şikeci basıda yazanlara inanacak kasaf saf biri gelmiş kulübüne sahip çıkana hakaret ediyo. yazıklar olsun böyle taraftara derdim de bu taraftar değil ki tetikçinin önde gideni.

Size 1 soru;

Terim evet dedi diyelim, Aysal da Terim bizim sözleşmeli teknik direktörümüz onu hiç bir yere göndermiyoruz derse ne olur?

Bence aysal terimi istemiyor, en azından bu sene sonunda calısmayı düşünmüyor. Bu teklifte onun işine geldi.

Ulan yemin ediyorum bizim gibi işler iyi giderken ayagına sıkan başka bir kulüp yoktur. Bıktım şu iç hesaplaşmalardan.

adaş renkdaş:) bizde prim vermıcez adamların amacı durup dururken pislik yapalim taraftar kızıssın fatih hoca başkan arası açılsın . ben zannetmiyorum aysalın hocayı istemediginden sırf galatasarayı kariştirmak için yapılmiş senaryo ya tutarsa hesabi iç huzursuzluk yaratmak buna fırsat vermemeliyiz hoca gidermi yok baskan istemezmı adamların haberlerini gormuyormusunuz ya buraka ya fatih hocaya sataşmak bilerek yapılan oyunlar güvenelim hocada bırakmaz aysal da bıraktırmaz

Galatasaray´in cok büyük zarar görecegini bildikleri halde, padisahi kizdirmamak icin türlü türlü senaryolari oynayacak kadar korkak olmus insanlar. Demek ki ülke gercekten cok farkli yönetiliyor. Normal bir ülke degil bu. Demokrasi filan da degil bu. Baska birsey.

Lan Fatih Terim´den bahsediyoruz, farkindamiyiz? Düsünün artik ya.

Çıkıp net bir açıklama yapmalılar artık.Bu süreç uzadıkça Galatasaray ve taraftarlar olarak biz zarar görüyoruz.TFF'si 6+0+4 saçmalığını yürürlüğe koyar,spor bakanı denen ne idüğü belirsiz Terim Milli Takım'ı çalıştırsın,Arda Türkiye'ye dönmesin der,Padişahımız kapalı kapılar ardından emirler verir,domuz suratlı tüpçü piyon görevini ifa eder,Şükrü Ergün denen içimizdeki çapsızlar vatan hainliğinden dem vurur,olansa bize olur.

Wenger:

Peki ya Ersun Yanal hakkındaki düşünceleriniz nedir? Daha önce Milli Takımı da çalıştırmıştı.

Açıkçası Türkiye'de Fatih Terim'den başkasını tanımıyorum. Bununla birlikte bana başka isimler de soruyorlar (Sonradan öğrendiğimize göre, Mustafa Denizli, Şenol Güneş, Aykut Kocaman vs.) ben Terim'den başkasını tanımıyorum.

:DD:DD

hepimiz hayal kırıklığına uğradık ama ünal başkan fatih hocayı göndermek istiyodu bahane oldu yorumu yüzde yüz yanlış bi yorum. görev ösüresi sonuna kadar yeni sözleşme imzalayacaktı zaten.

ama bi bakıyorum herkes içinde birilerine biriktirdiği nefreti ortaya çıkarmış, bülent tulunlar, hakan şükürler, ...

ya biri çıksın fatih terim ne diye direkt olmaz demedi, hata yaptı desin. kusuru başkasında aramasın.

Yav hehe niye hala reddetmediler ozaman? Basbaya belli hersey, basliyacagim artik bu game of thrones oyunlarina.

Taraftar hepsini siler atar ensonunda görürler babayi.

Sizi bilmem de ben Fatih Terim'e güvenirim. Hatta babama güvendiğim kadar, gerçek babalar evlatlarını nasıl hiçbir şekilde birakmazsa o da birakmiyacaktır.

ne çok ntvspor, fanatik gibi şikeci basını takip eden saf varmış burda, ordakiler ne yazsa hemen doğru kabul ediliyo. sizin gibi taraftar müsvettelerinin eline kulübü bırakmamak için sonuna kadar burdayız.

umarım fatih hoca teklifi reddeder ve kendisi ile yeni sözleşme yapılır. o zaman bakalım ne diyeceksiniz? o zaman takım kötü sonuçlar alana kadar ortalıkta görünmezsiniz ama her zamanki gibi.

koskoca terım gıdıp de cıgerı bes para etmez bır adamın kı bunu kendıde ıyı bılıyor evınde gorusme yapıyorsa zaten alsın ceketını gıtsınn

Başkan,Terim'in TFF ile görüşmesine müsaade ederek Hoca'ya benim için vazgeçilmez değilsin mesajı vermek istedi bence.Hoca'da aynı şekilde karşılık vererek gitti görüştü ve sizde benim için vazgeçilmez değilsiniz algısı oluşturmak istedi.Bu kuramdan anladığım Başkan'ında,Hocanın'da egoları uğruna camianın geleceğini tehlikeye attıklarıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt