Adnan Korkut
Taçsız Kral
bu ünal aysal futbolu çok basit sanıyor. terim giderse yerine başka biri gelir kaldığımız yerden devam ederiz sanıyor ama çok yanılıyor. başarısız olunca görür madalyonun öteki yüzünü kaçacak delik arar.
seçim olacağını ocak ayında bile bangır bangır bağırıyodu basın, nasıl bilmezsin ya, hiç mi takip etmiyosun. bu bir.
ben galatasaray başkanına güvenmiyorum diyen biri ile daha fazla konuşmak istemiyorum kusura bakma.
Yav safa yatmayin, görmüyormusunuz alicengiz oyunlarini.
3 ay önce küfrettigin adamin ayagina gitmek nedir aga bu nedir ya türkcede bunun agir bir izahi var ama forumda yazamiyorum.
Entel Dantel liselilerde zaten kilif ariyor. Sekipmidir Sükrümüdür varya bir cins onun aciklamalarini duymadinmi?
Resmen oyun oynaniyor suan. Birbirlerine resti cekmisler haber bekliyorlar.
ADAM OLAN BU SEREFSIZ TÜPCÜNÜN TEKLIFINI DIREKT REDDEDER. BU HOCA ICINDE GECERLI BASKAN ICINDE.
Ulan nasil bir hayal kirikligina ugradim, bu nedir ya bu nasil bir karakterdir.
Ünal Aysal: Ya milli takım, ya Galatasaray. Fatih Terim: Galatasaray, o daha vefalı...![]()
Ben koyun degilim kusura bakma, Galatasaray başkanı diye gözüm kapalı güvenecek degilim. Hatalarını görür ve ona göre degerlendiririm.
Ha lütfen konuşalım nolur cevap ver !
Bence aysal terimi istemiyor, en azından bu sene sonunda calısmayı düşünmüyor. Bu teklifte onun işine geldi.
Ulan yemin ediyorum bizim gibi işler iyi giderken ayagına sıkan başka bir kulüp yoktur. Bıktım şu iç hesaplaşmalardan.
hepimiz hayal kırıklığına uğradık ama ünal başkan fatih hocayı göndermek istiyodu bahane oldu yorumu yüzde yüz yanlış bi yorum. görev ösüresi sonuna kadar yeni sözleşme imzalayacaktı zaten.
ama bi bakıyorum herkes içinde birilerine biriktirdiği nefreti ortaya çıkarmış, bülent tulunlar, hakan şükürler, ...
ya biri çıksın fatih terim ne diye direkt olmaz demedi, hata yaptı desin. kusuru başkasında aramasın.
galatasaray başkanına güvenenlere koyun diye hakaret eden bu hadsize da bakın.
şikeci basıda yazanlara inanacak kasaf saf biri gelmiş kulübüne sahip çıkana hakaret ediyo. yazıklar olsun böyle taraftara derdim de bu taraftar değil ki tetikçinin önde gideni.
Size 1 soru;
Terim evet dedi diyelim, Aysal da Terim bizim sözleşmeli teknik direktörümüz onu hiç bir yere göndermiyoruz derse ne olur?