GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 249

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
976,4K
Sayfa
249/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende onu diyorum iste. Bu nasil bir ülke arkadas? Basbakan kizacak diye 1001 senaryo oynuyorlar ya korkudan.

Bu nasil bir ülke? Nasil yönetiliyoruz? Ya bu adam Fatih Terim ya. Galatasaray icin ölecek bir adam.

Bu adam Demiröre´n ayisinin ayagina kadar gidiyor ya Basbakan istedi diye. Bu nasil birsey arkadas?

Anlamiyorum, aklim almiyor. Korkuyorum artik ülkenin gidisatindan

aynen katılıyorum bu dediklerine imzamı atarım. olması gereken baştan olmaz denmesi idi. ama bunu başkan diyemezdi, etik olmazdı. fatih hocanın benim tüm mesaim galatasarayın geleceği için deyip reddetmesi lazımdı

Fatih Hoca nın GS dan vazeçmesi sözkkonusu olmaz zaten bunu dün kendisi de söyledi ama iki takımı da çalıştırabileceğinde ısrar ederse dediğin gibi başkan da buna karşı çıkarsa bizim başkanın Fatih Hoca dan vazgeçme ihtimali var zaten klüp içinde de Fatih Hoca yı sevmeyen birçok yönetici olduğu 2 yıldır söyleniyor

Burdan şu mantık da çıkabilir, Aysal bize oyun oynayan Tff ye zemin hazırlıyor ve Terim'i kullanıyor. Terim ne karar verirse versin Aysal bu durumdan memnun olacak gibi görünüyor.(Tabi bunlar tamamen bir iddaa )

aynen katılıyorum bu dediklerine imzamı atarım. olması gereken baştan olmaz denmesi idi. ama bunu başkan diyemezdi, etik olmazdı. fatih hocanın benim tüm mesaim galatasarayın geleceği için deyip reddetmesi lazımdı

Sende aynisini söylüyorsun iste. O zaman bu taraftarin Fatih Terim´e de kirgin olmasini anlamalisin.

Yani bu taraftar varini yogunu ortaya koyardi, Terim böyle birsey yapmaz diye. Ama yapti.

Basbakan korkusundan hepsi kücük düstüler. Belki de istedikleri buydu. Teklifi kabul etmese bile istedikleri oldu belki de.

Olum bak seninle ugrasirim kendine gelemessin bir sene. Yazdigin yazilara dikkat et asarim seni gscnin ban yemis listesine.

nolur abi uğraşma yalvarıyorum sana :happy::happy:

senin gibi ağzında salyalarla saydıran keşke ban yedirse, şeref duyarım.

senin gibiler önce hakaret eder, sonra böyle tehdit eder,yapabileceğin bu işte senin. git istediğini yap. senin o ban dediğinle senin gibi düşmanlar karşısında susacağımı mı sanıyosun, komik şey.

Amma saftirik polyana var. Bu takim iyi gidiyor iyi tamda bu seyler takimi bozar iste.

Galatasaray kimsenin mülkü degil, naziyla kaprisyle ugrassin. Iyi giderken isler comak sokana bu tarafarda elbet birseyle yapar merak etmesinler.

Sende aynisini söylüyorsun iste. O zaman bu taraftarin Fatih Terim´e de kirgin olmasini anlamalisin.

Yani bu taraftar varini yogunu ortaya koyardi, Terim böyle birsey yapmaz diye. Ama yapti.

Basbakan korkusundan hepsi kücük düstüler. Belki de istedikleri buydu. Teklifi kabul etmese bile istedikleri oldu belki de.

ben fatih hocaya kırgın olanları anlıyorum çünkü ben de çok kırgınım.

benim derdim fırsat bu fırsat bilip ünal başkana sallamaya başlayanlarla. hani takımın kötü günü ortaya çıkıp sallayan ama iyi gününde görünmeyenlerle. içinde biriktirdiği nefreti aç kurtlar gibi fırsat bulunca saldıranlarla. sonuna kadar da olacak. baksana hakaret, tehdit hepsini yedim böylelerinden.

nolur abi uğraşma yalvarıyorum sana :happy::happy:

senin gibi ağzında salyalarla saydıran keşke ban yedirse, şeref duyarım.

senin gibiler önce hakaret eder, sonra böyle tehdit eder,yapabileceğin bu işte senin. git istediğini yap. senin o ban dediğinle senin gibi düşmanlar karşısında susacağımı mı sanıyosun, komik şey.

kes yildirim bak zaten sinirliyim bu olaylardan, birde kari gibi kis kis gülüyon adami deli etme

yeterince ağladık nöbete devam edelim hoca da giderse alkışlarla uğurlar yeni hocayı omzumuza alır yine şampiyon oluruz. Gün gelir devran döner bugün bu ayak oyunlarını çeviren şikeciler de kendi kazdıkları kuyuya düşer. Biz transfer nöbetine devam edelim. çünkü yapmak istedikleri kriz çıkarmak biz hiçbirşey olmamış gibi hayatımıza devam edersek oyunları bozulur. Transferler yakın meşaleleri yakın...

ben fatih hocaya kırgın olanları anlıyorum çünkü ben de çok kırgınım.

benim derdim fırsat bu fırsat bilip ünal başkana sallamaya başlayanlarla. hani takımın kötü günü ortaya çıkıp sallayan ama iyi gününde görünmeyenlerle. içinde biriktirdiği nefreti aç kurtlar gibi fırsat bulunca saldıranlarla. sonuna kadar da olacak. baksana hakaret, tehdit hepsini yedim böylelerinden.

hepsi istiyoki ünal aysal çıksın topuna bela okusun assın kessin boş konuşuyorlar sabahtan beri aynısını söylüyorum yapacak bişey yok

Burdan şu mantık da çıkabilir, Aysal bize oyun oynayan Tff ye zemin hazırlıyor ve Terim'i kullanıyor. Terim ne karar verirse versin Aysal bu durumdan memnun olacak gibi görünüyor.(Tabi bunlar tamamen bir iddaa )

Aynen dediğin de olabilir bizim başkan kim ne derse desin çok kurnaz bir adam (bunu kötü anlamda söylemiyorum akıllı yani :D) belki Fatih Hoca yı kaybetme uğruna bir yabancı oyuncu pazarlığı yapıp kural değişikliği yaptırabilir

EE soruyorum arkadaşlar Fatih Hoca'yı kaybetme uğruna Bruma+Carlinhos ve sınırsız yabancı kuralı ister miydiniz???

hepsi istiyoki ünal aysal çıksın topuna bela okusun assın kessin boş konuşuyorlar sabahtan beri aynısını söylüyorum yapacak bişey yok

sabahtan beri yollardayım daha yeni oturdum nerdeyse ve ben bu olayın çoktan kapandığını düşünüyodum ama baktım ki büyümüş. sadece fatih hoca hayal kırıklığına uğrattı beni o kadar, daha fazlası yok.

ama gördüğün gibi bu olayı önceki olaylardan intikam almaya çalışan tetikçiler ile şikeci basına körü körüne inananlar nerelere çekiyo.

Aynen dediğin de olabilir bizim başkan kim ne derse desin çok kurnaz bir adam (bunu kötü anlamda söylemiyorum akıllı yani :D) belki Fatih Hoca yı kaybetme uğruna bir yabancı oyuncu pazarlığı yapıp kural değişikliği yaptırabilir

EE soruyorum arkadaşlar Fatih Hoca'yı kaybetme uğruna Bruma+Carlinhos ve sınırsız yabancı kuralı ister miydiniz???

aslına bakarsan fatih hocanın demirörene yabancı sayısını kastederek türk futbolunun geleceği konusunda derin fikir ayrılıklarına sahibiz deyip teklifi reddetmesini beklerdim.

İstemem kulübede hoca olsunda gerekirse 11 Türkle oynayalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt