GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 259

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
976,2K
Sayfa
259/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca artık yarın çıksın ben gidiyorum beyler kusura bakmayın kulüpte beni istemeyen kesimler vardı bunlara daha fazla dayamadım önüme gelen bu fırsatıda değelernedirmek istedim desin ya da çıksın adam gibi kalıyorum desin. Yok bu sene bizi idare edip seneye geçecekmiş yok öyle bir dünya biz kimsenin pilot takımı değiliz ve bunun getireceği tantanalardan dolayı kulübümüzü zor durumda bıraktıracak değiliz. Ya kal tamamen ya git tamamen.

beyler :apologetic::sad007::sad007::sad007:

ok.gif
tolginho - 21.08.2013 23:36

bos.gif

fenerbahçeyi bitirmişler.sadece takım değil camiayı

A.Çakar doğru söylüyor yalnız. Hoca gitmemeliydi. Benim çok midemi bulandırdı bu durum. Başkan zarf atmış dahi olabilir.

Valla o adamla aynı fikirde olacağım aklıma gelmezdi ama bu kez gerçekten haklı. Sinan Engin'de nasıl bir paragözse hocanın alacağı parayı düşünerek heyecanlanıp her seferinde ben giderim ben giderim profesyonel olarak diyip duruyor şerro.

Yalnız Ünal Aysal'ın cenazede ki konuşması çok sakıncalı yeni izledim, hocaya çok aleni gönderme yapmış gitmesi konusunda ya da çok çok saf bir insan öyle biri olmadığı aşikar. Bakalım bir an önce bu süreç bitsin iyi veya kötü.

hoca milli takımı calıstırırsa gercekten yazık olacak bize...hersey bu kadar yolundayken boyle seylerın olmasını akıl almıyor..unal aysal'a da fatih terıme de helal olsun yd nın oyununa geldıler...arda bruma sol bek beklıyoruz burda hocamız elımızden gıdıyor..yazık olacak

A.Çakar doğru söylüyor yalnız. Hoca gitmemeliydi. Benim çok midemi bulandırdı bu durum. Başkan zarf atmış dahi olabilir.

Aynen her sey guzel giderken baska antrenor mu yok gelip bizim hocaya teklif yapiliyor. Cidden asiri sinir ediyor bu durum beni.

Hoca da ya tamamen ayrilsin ya da milli takimi reddetsin. Ayni anda olursa bir de ustune basarisiz olunursa kendine yazik etmis olacak hoca.

Fener'e gitseydi bu kadar üzülmezdim.Tüpçü nedir arkadaş?İki kelimeyi yan yana getiremeyen bir gerizekalı ile Fatih Terim'in ne işi olabilir?

Sorma açıkcası artık hoca gitti gözüyle bakıyorum zaten o sorun değil illa hoca buluruz bir şekilde bu ligi alırız CL'de kötü olsak bile geçen seneye göre ama bunların hiç biri mühim değil benim için Galatasaray efsanelerinden biri olan bir adam sokaktaki x kişiden farksız olacak ve bize kattığı her anlam kazandırdığı her kupa biraz daha anlamını yiterecek buna üzülüyorum.

Sen o kadar yıllarca bu dalkavuklarla uğraş daha geçen yıl size inat gitmeyeceğim burdayım adaletin olduğu yerde kalacağım de gel bugün bunları yap zoruma gidiyor gerçekten çok zoruma gidiyor çok, Arda konusunda buna benzer bir hüsran yaşamıştım o da gitmeyeceğim dedi sürekli sonra bazıları kabul etmesede bizi sattı bence ve bugün hocada o yolda hızla ilerliyorlar. Keşke hiç o açıklamaları yapmasalardı o zaman bizleri kendilerine inandırmasaydılar,duygularımızı sömürseydiler...

Sorma açıkcası artık hoca gitti gözüyle bakıyorum zaten o sorun değil illa hoca buluruz bir şekilde bu ligi alırız CL'de kötü olsak bile geçen seneye göre ama bunların hiç biri mühim değil benim için Galatasaray efsanelerinden biri olan bir adam sokaktaki x kişiden farksız olacak ve bize kattığı her anlam kazandırdığı her kupa biraz daha anlamını yiterecek buna üzülüyorum.

Sen o kadar yıllarca bu dalkavuklarla uğraş daha geçen yıl size inat gitmeyeceğim burdayım adaletin olduğu yerde kalacağım de gel bugün bunları yap zoruma gidiyor gerçekten çok zoruma gidiyor çok, Arda konusunda buna benzer bir hüsran yaşamıştım o da gitmeyeceğim dedi sürekli sonra bazıları kabul etmesede bizi sattı bence ve bugün hocada o yolda hızla ilerliyorlar. Keşke hiç o açıklamaları yapmasalardı o zaman bizleri kendilerine inandırmasaydılar,duygularımızı sömürseydiler...

Sakin ol renktaşım hocanın bir yere gittiği yok.;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt