Tamer Tuna
10 Numara!
Atma sinan din kardeşiyiz..... YD yi neredeyse mazlum yapacaksın...
Olm uyumayın lançok yalnızım muhabbet edin benle
![]()
Olm uyumayın lançok yalnızım muhabbet edin benle
![]()
A.Çakar doğru söylüyor yalnız. Hoca gitmemeliydi. Benim çok midemi bulandırdı bu durum. Başkan zarf atmış dahi olabilir.
A.Çakar doğru söylüyor yalnız. Hoca gitmemeliydi. Benim çok midemi bulandırdı bu durum. Başkan zarf atmış dahi olabilir.
Fatih Terim'e yazıklar olsun gidip Demirören ile bu konu hakkında görüştüyse.
Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2
Biz o faslı geçtik bro, hoca ayağına kadar gitti tüpçünün.
Fener'e gitseydi bu kadar üzülmezdim.Tüpçü nedir arkadaş?İki kelimeyi yan yana getiremeyen bir gerizekalı ile Fatih Terim'in ne işi olabilir?
Sorma açıkcası artık hoca gitti gözüyle bakıyorum zaten o sorun değil illa hoca buluruz bir şekilde bu ligi alırız CL'de kötü olsak bile geçen seneye göre ama bunların hiç biri mühim değil benim için Galatasaray efsanelerinden biri olan bir adam sokaktaki x kişiden farksız olacak ve bize kattığı her anlam kazandırdığı her kupa biraz daha anlamını yiterecek buna üzülüyorum.
Sen o kadar yıllarca bu dalkavuklarla uğraş daha geçen yıl size inat gitmeyeceğim burdayım adaletin olduğu yerde kalacağım de gel bugün bunları yap zoruma gidiyor gerçekten çok zoruma gidiyor çok, Arda konusunda buna benzer bir hüsran yaşamıştım o da gitmeyeceğim dedi sürekli sonra bazıları kabul etmesede bizi sattı bence ve bugün hocada o yolda hızla ilerliyorlar. Keşke hiç o açıklamaları yapmasalardı o zaman bizleri kendilerine inandırmasaydılar,duygularımızı sömürseydiler...
Sakin ol renktaşım hocanın bir yere gittiği yok.![]()