Orhan ÇERTÜRK
Aslan Üye
Fatih Terim hayatının hatasını yapıyor.
Şuan milli takımın başına geçerse Emre Belözoğlundan farkı kalmaz gözümde
Şuan milli takımın başına geçerse Emre Belözoğlundan farkı kalmaz gözümde
kabul ederse hOCA biter benim için NET...
Bu kadar plan, program, söz, vaat bi anda çöpe atılacak. Başında şikeyi örtmek için göreve gelen bi adamın altına gittiği için biz de sakin olucaz öyle mi? Ki bu olayın Azizin planı olduğu da çok açık. Biz sıçtık, terimi Galatasaraydan kopar yükselişini durdur.
Daha hala bu koşullarda sakin olun gibi saçma sapan laflar edip insanı daha da çıldırtmayın.
Hocam dün yazdık. Burada insanlar düşman tutturup gidiyorlar. Kimisi siyasi görüşünü öne çıkarıyor kimi Başkan'a sallamaya yer arıyor kimi Terim'e. Terim istemezse bu teklif duyulmazdı bile. En fazla reddedildi denirdi. Tabiki önce Hoca'ya sormuşlardır.
Yukarıdan gelen sadece ricadır. Hoca hayır benim burada yapacaklarım var, şu an düşünmüyorum dese zorla mı götürecekler? İnsanlar abartıyor yok padişah yok tehdit filan.
Hoca dünkü çocuk mu? Onun da kafasında birşeyler var demekki. Biliyoruzki Başkanla biraz soğuk araları. Bu ikisi için de fırsat oldu.
Bitme ne kelime yahu şu koşullarda bizi bu şerefsizlere tercih ederse Emre Belözoğlu'dan daha aşağılık bi yaratık olur benim için bir ömür
çok sevsemde Hocayı egolarına yenik düşüyor Hoca....
elmanderin 1 yıllık sözleşmesi kalmamışmıydı kiralama nasıl oluyor ki ?
Terim'in sizin kadar kafası çalışmıyor mu? Ya da Galatasaraylı değil mi? O görmüyor mu eğer bu bir komplo ise? Görüyorsa reddeder. Adam ayrılıyorsa kendi isteğiyle kalırsa da kendi isteğiyle..
Yahu normal şartlarda Terim gitmeyi düşünmese isi görüşmeyi bile kabul etmezdi. Demek ki 1 saniye bile olsa düşündü. Gidecekse gitsin kalacaksa kalsın. Terim gidince profesyonel şekilde hareket edersek çökmeyiz.