GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 267

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
976K
Sayfa
267/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca'nın kalacağına eminim, çokta güveniyorum ona ama 'bir takımın hocası olduğu halde transfer görüşmesi yapmam' diyen adam da düşünmeli 'ben de bir takımın hocasıyım, e o ne olacak' diye. Çelişkili.

İngilterede vergiler bizdekinden fazla olduğu için onlar kiralama bedeli olarak net 1.8m avro verecek bize biz de onu Elmander'e vereceğiz.Böylece Elmander'in eline daha fazla para geçecek gayet mantıklı anlaşma

terim.jpg
daha görülcek güzel günler var 2000 yılında aldıgın kupadan sonra hiç sevinemedik gidişinle o takım şampıyonlar ligi kupasını alıcak düzeydeyken bir sabah ayrıldıgnı duyduk hocam hayellerin bittigi yerde sizin gerçekleriniz başlar daha görülecek çok hesap var o kupa gelmeden sana izin yok hocam kusura bakma:(

Hoca'nın kalacağına eminim, çokta güveniyorum ona ama 'bir takımın hocası olduğu halde transfer görüşmesi yapmam' diyen adam da düşünmeli 'ben de bir takımın hocasıyım, e o ne olacak' diye. Çelişkili.

Fatih Hoca Türkiye'de yapılmayanları denemeyi sever kahraman muamalesi görmeyi sever. Aynı anda milli takım ve bir kulüp takımının çalıştırıldığı benim bildiğim kadarıyla Türkiye'de daha olmadı. Fatih Hoca hem bir ilki başarmak hem de bunun üstesinden gelebileceğini düşündüğü için kabul edebilir diye düşünüyorum ben. Eğer sadece bir sene Galatasaray'ı çalış sonra sadece milli takım teklifini kabul edeceğini pek sanmıyorum.

hoca gitmek istiyorsa gitsin biz de yeni hoca bakarız ama unutmasın 2001 de şampiyonlar ligi şampiyonu olacakken fiorentina ya gitmesi ile hem hoca hem biz 10 sene geriye gittik karar hocanındır giderse eyvellah bizim için aslolan galatasaray hocam gidersende yolun açık olsun ama galatasaraya bir daha gelme

terim.jpg
daha görülcek güzel günler var 2000 yılında aldıgın kupadan sonra hiç sevinemedik gidişinle o takım şampıyonlar ligi kupasını alıcak düzeydeyken bir sabah ayrıldıgnı duyduk hocam hayellerin bittigi yerde sizin gerçekleriniz başlar daha görülecek çok hesap var o kupa gelmeden sana izin yok hocam kusura bakma:(

Valla sen de kusura bakma ama hoca duruş sergileyemedi, krizi büyüttü, kalsa da çok kişi kırgın artık.

Fatih Hoca Türkiye'de yapılmayanları denemeyi sever kahraman muamalesi görmeyi sever. Aynı anda milli takım ve bir kulüp takımının çalıştırıldığı benim bildiğim kadarıyla Türkiye'de daha olmadı. Fatih Hoca hem bir ilki başarmak hem de bunun üstesinden gelebileceğini düşündüğü için kabul edebilir diye düşünüyorum ben. Eğer sadece bir sene Galatasaray'ı çalış sonra sadece milli takım teklifini kabul edeceğini pek sanmıyorum.

Bence kendisine fazla güvenmemeli. Milli takim sorumlulugu cok farkli. Öyle senede 7-8 mac filan degil.

Bütün U milli takimlarin herseyini organize ediyorsun, yapilandiriyorsun, proje yapiyorsun vs.

Hangi biriyle ugrasacak? Galatasaray bir yandan, Türk futbolu bir yandan. Mümkün degil yani.

Kaldi ki yipranmamasi mümkün degil. Orda yenilgi alsa bize yansiyacak, bizde alsa oraya yansiyacak. Sacmalik yani.

Fatih Terim´i bitirmek icin sirada bekleyen yüzlerce satilik var ülkede. Bitirirler adami. Olan bize olur.

Sanmam. Adamlar resmen 1.6 Milyon Euro vermis.

Maasini biz ödeyecek olsak, bedavaya yollardik, parasini da sen öde derdik. Böyle birseye gerek de kalmazdi.

Elmanderin bizdeki maaşını alması için Norvich iyi yıllık ücret vermesi gerekirdi. Vergisi felan. Bu yüzden o parayı kiralama adında bize verdi. Biz de normal yıllık ücretini karşılarız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt