https://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=1432231 burdanda görüldüğü gibi elmanderin bu sene son senesi bonservis fiyatı yani bu para anlayacağınız seneye zaten serbest
farkeden birsey yok aldigi maas zaten 1.8, yani onu karsiliyorlar neredeyse. ondan kurtulmus olduk sadeceElmander icin 1.6 Milyon Euro mu almisiz? Saka zannettim valla. Helal valla.
Norvich City sadece kiralama bedelini verdi. Elmanderin maaşını biz karşılarız gelen para ile.
Hoca'nın kalacağına eminim, çokta güveniyorum ona ama 'bir takımın hocası olduğu halde transfer görüşmesi yapmam' diyen adam da düşünmeli 'ben de bir takımın hocasıyım, e o ne olacak' diye. Çelişkili.
daha görülcek güzel günler var 2000 yılında aldıgın kupadan sonra hiç sevinemedik gidişinle o takım şampıyonlar ligi kupasını alıcak düzeydeyken bir sabah ayrıldıgnı duyduk hocam hayellerin bittigi yerde sizin gerçekleriniz başlar daha görülecek çok hesap var o kupa gelmeden sana izin yok hocam kusura bakma![]()
![]()
yeni hocamiz kim yawww
İngilterede vergiler bizdekinden fazla olduğu için onlar kiralama bedeli olarak net 1.8m avro verecek bize biz de onu Elmander'e vereceğiz.Böylece Elmander'in eline daha fazla para geçecek gayet mantıklı anlaşma
Sanmam. Adamlar resmen 1.6 Milyon Euro vermis.
Maasini biz ödeyecek olsak, bedavaya yollardik, parasini da sen öde derdik. Böyle birseye gerek de kalmazdi.
Fatih Hoca Türkiye'de yapılmayanları denemeyi sever kahraman muamalesi görmeyi sever. Aynı anda milli takım ve bir kulüp takımının çalıştırıldığı benim bildiğim kadarıyla Türkiye'de daha olmadı. Fatih Hoca hem bir ilki başarmak hem de bunun üstesinden gelebileceğini düşündüğü için kabul edebilir diye düşünüyorum ben. Eğer sadece bir sene Galatasaray'ı çalış sonra sadece milli takım teklifini kabul edeceğini pek sanmıyorum.
Çilek bir teknik direktör transferi geleceğini hissediyorum..
Sanmam. Adamlar resmen 1.6 Milyon Euro vermis.
Maasini biz ödeyecek olsak, bedavaya yollardik, parasini da sen öde derdik. Böyle birseye gerek de kalmazdi.