GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 268

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
976K
Sayfa
268/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok kırgının hocaya. Kendi açımdan hiç birşey eskisi gibi olmıcak en azından.

Bu noktadan sonra istiyosa gitsin Hasan ve Ümit hocayı denemek mantıksız gelmiyo

Drogba hem teknik direktör hem oyuncu olsun bu saatten sonra. En azından takımı ve rakipleri biliyor. Ulan hocam ne hallere soktun bizi be.

Lami cimi yok bu isin. Basbakani o kadar seviyorsan, buyur git hocam. Bize ayak oyunlari yapmayin.

Basbakan ugruna, kendine cok büyük darbe vuruyorsun ama, bunu da bil.

Taraftar bazi seyleri unutmaz hicbirzaman. Bu durusunu da kimse yakistirmadi sana zaten. Kimse beklemedi.

Yok 1 seneymis, yok 2 takimmis, yok tek takimmis. Bos isler bunlar. Ya kal ya git. Bu kadar basit.

Bence kendisine fazla güvenmemeli. Milli takim sorumlulugu cok farkli. Öyle senede 7-8 mac filan degil.

Bütün U milli takimlarin herseyini organize ediyorsun, yapilandiriyorsun, proje yapiyorsun vs.

Hangi biriyle ugrasacak? Galatasaray bir yandan, Türk futbolu bir yandan. Mümkün degil yani.

Kaldi ki yipranmamasi mümkün degil. Orda yenilgi alsa bize yansiyacak, bizde alsa oraya yansiyacak. Sacmalik yani.

Fatih Terim´i bitirmek icin sirada bekleyen yüzlerce satilik var ülkede. Bitirirler adami. Olan bize olur.

Aynen öyle biz zaten Milli Takım Hocasının ülkedeki ve dışındaki tüm yerlilerin oynadığı maçları izlemesini gerektiğini düşünen bir ülkeyiz. Oyuncu seçimlerini eleştiririz oyunculara yükleniriz takımına göre muamele yaparız. Hoca kabul ederse milli takımın pek bir kaybı olmaz ama Galatasaray'ın olur. Avrupa'da olan bir takımın tüm mesaisini takıma ayıran bir hocaya ihtiyacı var. Hoca milli takımı önemseyebilir ama zamanlama yanlış ilk teklif geldiği anda 3 ay niye beklediniz sezona hazırlanırken söyleyecektiniz diye söyleyip reddetmesi gerekirdi. Planlar yapılmış transferler yapılmış sezon başlamış sen o planın dışına çıkıyorsun olmaz o zaman Arda'nın gidişini niye eleştirdin diye sende eleştirilirsin. Hoca iyi düşünmeli ve yönetimle sorunlarını da bahane ederek ya sadece milli takım ya da sadece Galatasaray'ı seçmeli bence ben iki kararında da desteklerim ama yaptığı ayıbı da unutmam. Şuan en doğrusu Hocanın teklifi reddetmesi kabul etmez diye umuyorum ama ederse kesinlikle tek tercih Lucescu olmalı ne pahasına olsun ikna edilmeli ama bizim yönetim onu da yapmaz Lucescu'yu getirebilecek tek adam belki Abdürrahim Albayrak'tı o da yok. Yani şuan olmazsa olmazımız Fatih Terim'in bir şekilde kalması.

Dün gece arenaya asılan pankart

Ekli dosyalar

• 19483321.webp
    19483321.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 57
vay be bu dünyada babana bile güvenmeyeceksin demiyorlar boşuna. canımız ciğerimiz imparator dediğimiz adamın bize layık gördüğü şeye bak. bu hayatta sırtını dönüp gitmeyecek tek şey galatasarayımız. aslolan galatasaray kişiler tefferrüat benim için bundan sonra.

Aynen öyle biz zaten Milli Takım Hocasının ülkedeki ve dışındaki tüm yerlilerin oynadığı maçları izlemesini gerektiğini düşünen bir ülkeyiz. Oyuncu seçimlerini eleştiririz oyunculara yükleniriz takımına göre muamele yaparız. Hoca kabul ederse milli takımın pek bir kaybı olmaz ama Galatasaray'ın olur. Avrupa'da olan bir takımın tüm mesaisini takıma ayıran bir hocaya ihtiyacı var. Hoca milli takımı önemseyebilir ama zamanlama yanlış ilk teklif geldiği anda 3 ay niye beklediniz sezona hazırlanırken söyleyecektiniz diye söyleyip reddetmesi gerekirdi. Planlar yapılmış transferler yapılmış sezon başlamış sen o planın dışına çıkıyorsun olmaz o zaman Arda'nın gidişini niye eleştirdin diye sende eleştirilirsin. Hoca iyi düşünmeli ve yönetimle sorunlarını da bahane ederek ya sadece milli takım ya da sadece Galatasaray'ı seçmeli bence ben iki kararında da desteklerim ama yaptığı ayıbı da unutmam. Şuan en doğrusu Hocanın teklifi reddetmesi kabul etmez diye umuyorum ama ederse kesinlikle tek tercih Lucescu olmalı ne pahasına olsun ikna edilmeli ama bizim yönetim onu da yapmaz Lucescu'yu getirebilecek tek adam belki Abdürrahim Albayrak'tı o da yok. Yani şuan olmazsa olmazımız Fatih Terim'in bir şekilde kalması.

Ya biz ülkemizi biliriz. Bak Terim söyle yapti, birsey olmadi, yok Terim´e yürekleri yetmedi falan filan baslarlar.

Rakip oyuncular Terim´e kiyak gecti bile der bizim serefsiz medyamiz. Bitirirler yani adami. Bu isin olmasi mümkün degil.

Olay cok basit. Ya kalir yada gider. Baska formül olamaz bizim icin. Kararini versin. Yeterince yiprandi bence zaten. Taraftar kirgin.

Bu forumda en deli Terim hayrani benimdir herhalde. Ama bende cok cok kirginim. O kafamdaki Terim zedelendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt