GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 271

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
975,9K
Sayfa
271/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu da Belçika formülünün açıklımı.

BELÇİKA FORMÜLÜ NEDİR?

Uzlaşma esasına dayalı olan ‘Belçika Formülü’ ekonomik, siyasi, sosyal ve kültürel açıdan nüfusa bakmaksızın eşit haklara sahip toplumların yan yana yaşamasına olanak veren siyasal bir sistemdir. Valon, Flaman ve Brüksel olmak üzere üç ana bölgeden oluşan Belçika’da bir çok alt topluluk bulunuyor.

dediğin gibi eğer gerçekten bunları söylemişse 5 dk bile durmasın kulüpte. Bu ülke Tayyibi ALLAH yapmış. Tövbe tövbe. :mad-49:

e ne demiş ünlü üstad rte. "bizden taraf olmayanı bertaraf ederiz"

Valla basardilar. Bu camia zor huzuru bulur artik. Bizim camianin yapisini herkes bilir. Siyasi düsüncesini de bilir.

Baskani fena tokatlayacaklar her firsatta. Bu laflari etmeyecekti, Terim de böyle bir durus sergilemeyecekti.

Ikisine de yaziklar olsun.

Lanet olsun yaw, çok kötü duruma düştük. Hoca kalsa bile bu olayın etkileri takım üzerinde uzun zaman kalır.

Diğer taraftan sanırım hoca gidecek. Ünal Başkan resmen kıvırmaya başladı..

Sent from my iPad using Tapatalk HD

lan arkadaş burda transfer konuşmak varken , feneve gelen geçenin koymasını konuşmak varken , biz neler kouşuyoruz...başkan veya terim çıkıp bu iş olmayacak diyemiyorlar neden...

Bakın ne diyor Ünal Aysal:

- Hiç ilgim olmadığı halde böyle bir krizi ve topu kucağımda buldum. O zaman herkesi mutlu edecek bir ‘BELÇİKA FORMÜLÜ’ nü bulmak zorundayım. Böylece Sayın Başbakanı, Ankara’yı, federasyonu, federasyon başkanını, hocamızı, yönetimimizi, ve taraftarımızı mutlu edecek bir formül olacak bu. Daha doğrusu mutlu etmek zorundayım

Su bölümü FIFA´ya yollasak, lisansimizi iptal ederler. Bunlar ne dediklerinin farkinda bile degiller.

Paraliymis, güclüymüs gercekten hic umrumda degil. Bu laflari söylediyse derhal istifa etsin.

Sen bir de Avcı'nın dediklerini oku (Fatih Altaylı), doğruysa Fifa'nın milli takımı hiçbir turnuvaya almaması lazım

Avcı: ''Sayın Başbakan öyle uygun görüyorsa ben hemen istifa ederim.''

Ülkede Federasyon Başkanını, Milli Takım antrenörünü göreve getirip, göreveden alan Başbakandır. Özerk futbolmuş,peh..

Valla basardilar. Bu camia zor huzuru bulur artik. Bizim camianin yapisini herkes bilir. Siyasi düsüncesini de bilir.

Baskani fena tokatlayacaklar her firsatta. Bu laflari etmeyecekti, Terim de böyle bir durus sergilemeyecekti.

Ikisine de yaziklar olsun.

bu lafı nerde etmiş? hemen celallenmeyelim bence. ha kaldı ki etmiş olsa da çok ters bi durum yok. federasyon alenen bize düşmanken daha fazla cephe almamaya çalışıyodur en fazla.

ünal aysal bu görüşmeye izin vermemeliydi falan tamam tek hatası bu. ama terim bundan önce görüşmüş zaten belli, daha geçen hafta götsel gümüşdağ iti floryaya geldiğinde anlamalıydık. terimin o büyük egosu yine çıktı ortaya. tamam terim git ülkeyi kurtar kahraman terim. bukadar çok güvendiğimiz birinin bunları yapması çok zoruma gidiyor

Gerets'i severim, oynattığı futbolu çok beğenirim. ama takımdaki oyuncuların ihtirasları ile başedebilecek ....daha doğrusu oyuncuları psikolojik olarak yönetmeyi seven bir hoca değil.

Şu forma numaraları hikayesinden kriz çıkardı misal Gerets olsaydı.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Sen bir de Avcı'nın dediklerini oku (Fatih Altaylı), doğruysa Fifa'nın milli takımı hiçbir turnuvaya almaması lazım

Ülkede Federasyon Başkanını, Milli Takım antrenörünü göreve getirip, göreveden alan Başbakandır. Özerk futbolmuş,peh..

Utanmasa memnun etmesi gerekenleri saymaya devam edecekti herhalde. Tek tek Bakanlari da saysaydin bari.

Sonra valileri saysaydin, kaymakamlara gecseydin. Yazik be yazik.

Bunu Akcaabat Sebatspor Baskani dese anlarim da, koca Galatasaray Baskani diyor ya, gercekten bitmisiz.

Florya'ya yazılan yazı. Bilmem gitmiş midir yetkili kişilere!

BSQuFGNCUAEMtRI.jpg

İ.Seten'de Mayıs ayına kadar Galatasaray ile Milli takımı beraber çalıştıracağını sonrasında 3 senelik sözleşme ile yalnızca Galatasaray'ın başında olacağını yazmış.

En muhtemel senaryo bu gibi duruyor ama bu seneki bir başarısızlık sonrasında taraftardan eski desteği bulamaz hoca.

Acilen bu yanlıştan dönmesi lazım.Şu an kendisini savunuyorum ama olur da 4 maçlık dahi olsa o federasyonun emri altında çalışırsa hocaya eskisi gibi sevgi saygı duymaz bu taraftar.

bu lafı nerde etmiş? hemen celallenmeyelim bence. ha kaldı ki etmiş olsa da çok ters bi durum yok. federasyon alenen bize düşmanken daha fazla cephe almamaya çalışıyodur en fazla.

Baskani cok tutuyorsun anladim da, bu kabul edilemez kardesim. Kuzey Kore gibi bir ülke oldugumuzun kanitidir bu laflar.

Kabul edilemez. Gercekten edilemez. Sende düsününce öyle düsüneceksin bence kesinlikle.

Utanmasa memnun etmesi gerekenleri saymaya devam edecekti herhalde. Tek tek Bakanlari da saysaydin bari.

Sonra valileri saysaydin, kaymakamlara gecseydin. Yazik be yazik.

Bunu Akcaabat Sebatspor Baskani dese anlarim da, koca Galatasaray Baskani diyor ya, gercekten bitmisiz.

Siyaset futbolun içine girmiş durumda başkan onlara rest çekerse bu işten en büyük zararı Galatasaray görür.Bu işi Fatih hocanın çözmesi gerek başkanın değil.'Ben iki takımı çalıştıracak gücü kendimde bulamıyorum teklif için teşekkür ederim' dese herşey kapanır.Fatih hocayı babam kadar severim ama durum bu.

FİFA UEFA bunları görüyor zaten. UEFA'a FİFA'a bağlı olan her ülkede medya takipçileri var.

Bakın ne diyor Ünal Aysal:

- Hiç ilgim olmadığı halde böyle bir krizi ve topu kucağımda buldum. O zaman herkesi mutlu edecek bir ‘BELÇİKA FORMÜLÜ’ nü bulmak zorundayım. Böylece Sayın Başbakanı, Ankara’yı, federasyonu, federasyon başkanını, hocamızı, yönetimimizi, ve taraftarımızı mutlu edecek bir formül olacak bu. Daha doğrusu mutlu etmek zorundayım

Su bölümü FIFA´ya yollasak, lisansimizi iptal ederler. Bunlar ne dediklerinin farkinda bile degiller.

Paraliymis, güclüymüs gercekten hic umrumda degil. Bu laflari söylediyse derhal istifa etsin.

Bunları Hürriyet gazatesi yaziyorsa kesinlikle yalandır.Yalan ve kolpa haber bu lavukların özel uzmanlık alanı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt