GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 282

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
975,8K
Sayfa
282/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tff danışmanlığı yapabilir kısmı o kadar harika ki,bildiğin Türk futbolu ile ilgili kararlarda yardımcı olsun size yani yabancı sayısına o karar versin gibi bişey:))

O değişir. Kapsamı bilinmiyor. Belki futbol-teknik yönetim içindir. Kadro seçimi antrenman yapıları ya da stratejiler gibi. Belki de geneldir dediğin gbi net birşey söylemek yanlış olur.

Ben burda dogdum büyüdüm ama gercekten hicbirzaman mutlu olamadim. Türkiye´yi farkli seviyorum ama su anda yasamam orda.

Umarim birgün Türkiye´de yasayabilecegim ortam olusur, bizde seve seve döneriz.

Biz böyle totaliter sistemlere alisik degiliz sonucta. Görmedik böyle birsey.

Tabi orda yaşamakla oraya tatile gelmek farklı şeyler. Ben 15 gün falan gezme amaçlı gelmiştim. Açık konuşmak gerekirse çok beğendim. Türkiyeye gelirsek eğer, Söylediğin totalitarizm mevzusu en fazla 1 seçim daha gider. Bir gün bu ülke derin uykudan uyanacaktır. Ben buna inanıyorum.

Fatih Terim'i hiç tanımamışsın. Milli takım için elinden ne geliyorsa yapmaya hazırdır, olaya bizim gibi Demirören vs. diye bakmaz. Boyun eğen gibi kelime kullanman yakışmamış.

Milli takım için herşeyi yaparım gelirim ama başında bu adamlar varken gidip takımımı arkada bırakamam deseydi o vakit.sonuçta 2-5-10 sene sonra olsa bile milli takım için en iyi adam o.İstediği zaman zaten gidebilir.Ondan iyisini mi bulacaklar en gidilmemesi gereken zaman bu.galatasaray üzerine binlerce oyun oynanırken hemde.

Yasım 36 yaklasık 20 senedir Galatasarayı iyi derecede takip ediyorum benım gozumde Fatih hocamın ve Hakan Sukurun yeri ayrıdır bunlar Galatasaraya zarar verecek hıcbır olusumun ıcınde bulunmazlar o yuzden Fatih hocam ve Hakan Sukurle ilgili bir haber cıktıgı zaman daha dikkatli olalım ve hemen karar vermeyelim biraz bekleyelım ondan sonra karar verelım saygılarımla...

Bilmiyorum dün Barcelona maçını izledin mi ama Arda o takımın herşeyi.İnanılmaz oynuyor.

Bırakacaklarını hiç sanmıyorum. Ancak Bale gibi arıza çıkarması lazım Arda'nın

Atletico ne vasat bir takım sadece takım halinde iyi oynuyorlar... Sağ ve sol bekleri gerçekten çok iyi defansta Miranda var gerisi hikaye.. Bizim kadromuz onlardan daha kaliteli ve daha başrılı olur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt