GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 288

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
975,7K
Sayfa
288/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Podolski haberleri yine hortlayabilir

Sabah hortladı zaten:

Almanya'nın yüksek tirajlı yayın organlarından Bild'in haberine göre, Galatasaray, Lukas Podolski'yi isteyen kulüpler arasında yer alıyor. Alman yıldızla Galatasaray'ın yanı sıra Tottenham, Schalke ve Wolfsburg'un da ilgilendiği ifade edilirken; Schalke 04'ün transfer en yakın kulüp olduğu belirtildi.

Bu tarz oyuncu peşinde olmadığımız belli zaten, konuşmanın bile anlamı yok.

ingilterenin belki en saygin gazetesi the guardian dan fener ve GALATASARAY arasindaki fark yorumu :)

BSQdZ65CYAAnYql.png:large

arkadaşların seni taraf gibi göstermek istediğini sanmıyorum

sanırım sen bundan öncekiler deyince alınmıış olabilirler medya bunları yazmaz ama

cumhuriyet kurulduğunda okuma yazma oranı %5 di.(osmanlıca) ayrıca koy enstituleri kurularak

koyluler hem calışma imkanı buldular hem de eğitim aldılar kaç yaşında olurlarsa olsun.

1952 denmesinin sebebi de hem natoya girilmesi hemde eğitimin seviyesinin düşük olmasının

ve somurulmeye açık olmasını kullanan hukumetlerin devrinin başlamasıdır.

Açıklama ve doğru açıklama için teşekkürler. Ben detay vermek istemedim.

1951 2.yarısında ABD kapitalizmi bizlere resmen bulaştığı yıldır. Birbir Ordu komutanları, siyasiler satın alınmıştır. Özellikle okullar açılmıştır (bknz : ODTU her ne kadar şuan anti-Abd'li olsalarda :) ) robert kolejleri aktif olmuştur vs..

Arsenalli bir yönetici: "Türkiye'ye boş yere geldik. Bizim için resmen hazırlık maçı oldu. Zaten Fenerbahçe CAS'tan ceza yiyecek. Boşuna maç yapıyoruz."

- Eurosport

Bizi bu şekilde elin ingilizinin ağzına sakız yaptın ya fenev, daha ne diyelim sana.. işin gücün Türkiyeyi rezil kepaze etmek... o arsenalli yöneticiye birde Galatasaray'ı sorun bakalım, Allah'ı şaşar şerefsizin :happy:

Çok şükür Fatih hoca yanıltmadı beni bu olayların çıktığı anın başından beri söylüyorum

Fatih Terim Galatasaray'a zarar verecek hiçbir oluşumun içinde yer almaz

şimdi tekrardan dönelim transfer işlerine

Bruma ve Arda konusunda var mı bir gelişme arkadaşlar ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt