GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 311

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
975,2K
Sayfa
311/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arda kalsin oldu yerde söylerim yabanci konusu hal etsinler. ardami yabanci konusumu secimi yapsam 1000 kere yabanci konusu söylerim herhalde. nani akar :cool:

Iste görecegiz bu sürecte TFF´nin gercek amacini. Türk futbolunun yeniden yapilandirilmasi dediler cünkü.

Madem Fatih Terim´in tecrübesinden yararlanmak istiyorsun, e dediklerini de yapacaksin, yapmak zorundasin.

Ama bunlara asla ama asla güvenmiyorum. Birden Galatasaray dostu olmadi ya bunlar.

Iste görecegiz bu sürecte TFF´nin gercek amacini. Türk futbolunun yeniden yapilandirilmasi dediler cünkü.

Madem Fatih Terim´in tecrübesinden yararlanmak istiyorsun, e dediklerini de yapacaksin, yapmak zorundasin.

Ama bunlara asla ama asla güvenmiyorum. Birden Galatasaray dostu olmadi ya bunlar.

karari tüpcü vermeyecek zaten. basbakanda bitecek bu konu. millet halen tüpcünün tff yi idare ettigini zanediyor :)

o sadece ara sira ayiptrö söylemesi götülük yapior ama merzek kararlari yani önemli kararlari yukardan veriliyor maalesef.

bunu görememek kör olmak gerekir galiba.

en son örnek dün aksam yasandi. bakan suat kilic resmi twiiterinden kim hoca olarak istiyorsunuz soruyor...

ülkemizin futbolun oldugu yer icler acisi maalesef. umarim hoca ya bir kac konuda tam yetki verirler.

karari tüpcü vermeyecek zaten. basbakanda bitecek bu konu. millet halen tüpcünün tff yi idare ettigini zanediyor :)

o sadece ara sira ayiptrö söylemesi götülük yapior ama merzek kararlari yani önemli kararlari yukardan veriliyor maalesef.

bunu görememek kör olmak gerekir galiba.

en son örnek dün aksam yasandi. bakan suat kilic resmi twiiterinden kim hoca olarak istiyorsunuz soruyor...

ülkemizin futbolun oldugu yer icler acisi maalesef. umarim hoca ya bir kac konuda tam yetki verirler.

Hayirlisi bakalim. Anlariz simdi. 15 dakika kaldi

Biz hocamızı paylaşıyoruz onlar da yabancı sınırında bir güzellik yapsınlar artık.

Şu şartlarda kimse de itiraz edemez.

Yabanci siniri ve stat konusunda hizli adimlar atilmali. Bunu söylemek hic hosuma gitmiyor ama fedakarlik yapan biziz.

Onlar da bize yardimci olacak arkadas.

Basına acayip ekmek çıkar yalnız olası Avrupa başarızılığı ve ligde puan kayıplarından sonra fena yüklenirler.

Sarayda çatlak var başlıklarına hazırlıklı olmak lazım.

Hadi diyelim bir mucize oldu ve 2. olduk. Ya sonra?

Playoff icin kal demezler mi? Onu gectik diyelim. Dünya kupasinda da takimin basinda ol demezler mi?

Ben gercekten güvenmiyorum bunlara ya neyse. Hakkimizda hayirlisi.

fatih hocanın para almaması çalışan değil milli takım için fedakarlık yaptığının göstergesi. 4 maç sabrederiz. yönetim elini çabuk tutarda sözleşmesini uzatır hocaya olan güveni gösterirler umarım. böyle çatlak sesler çıkmasına sebep olmazlar. birde şükrü ergün hiç yakışmıyor yönetime

Hadi diyelim bir mucize oldu ve 2. olduk. Ya sonra?

Playoff icin kal demezler mi? Onu gectik diyelim. Dünya kupasinda da takimin basinda ol demezler mi?

Ben gercekten güvenmiyorum bunlara ya neyse. Hakkimizda hayirlisi.

2.olursa devam eder baraj maçı ve finallere.

4 maçı yaptım bana müsade diyebileceğini sanmıyorum. Zaten o durumda Fatih Hoca'da bırakmaz.En azından Dünya kupasının sonuna kadar kalır. Sonra bırakıp sadece bize döner.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt