Onur Yilmaz
Berlin Panteri
Fenerbahce her rezil oldugunda Arda´yi transfer ediyor zaten
Inanan varsa da kendi sorunu yani 
yok fenerli biri paylamıs.Baya takipçisi var adamın.12.000 az değil
RevolutionFB @revolutionfbcom46 dk
Genel cevap yazıyorum arkadaslar; 3 işadamı Arda Turan bonservis bedeli olan 19 milyon € yu ödüyor
yap da 12.000 takipçi göreyim seni
Ben böyle bir palavrayı Arsenal'un bu yavşaklara koyduğu akşam bekliyordum.Genel cevap yazıyorum arkadaslar; 3 işadamı Arda Turan bonservis bedeli olan 19 milyon € yu ödüyor Yazan adamın 12.000 takipçisi var
kim kimin için ardaya bonservis bedeli veriyormuş ya şerefsizlere filan gitmez arda hoca bu kadar onu isterken..ayrıca bana neden kimse cevap vermiyor lan forumda
Salzburg daha iyi bunlardan
Bi kere arda yı almak için bizim onayımız gerekmiyo mu ona göre satılmıştı arda
Bu arada sen ne sordun renktaş cevap verilmedi![]()
FT açık açık demiş görev dağılımı yapacağız zaman alacak vs... Buradakiler hala senaryo diyor. Olm aldılar hocamızı işte. Çomak soktular hedeflerimize. Yeni hoca gelir gelmez değil konu da bu değil. Konu uzun vade planlarımız. Yazık oldu 2 yıllık emeklere.
Salzburg Uefaya gidemezse tamam Salzburg gider sözüm yok fakat salzburgun uefa playofundaki rakibinin gitmesi normal olur mu ?
metalisttede önceki oynadığı takım gitti bu farklı
inanmasamda gercek olabilir arda olayı azizin arsenal şokundan sonra bi hamle yapması gerekıyor klasık aziz olayı hemen birini alacak yabancı alamayacagına göre yerlide kim olacak arda inşallah dogru degildir arda kuşlara gitmez .
Fatih Hoca 4 maç için gelmedim, 1 yıllık süreçte yapacaklarım var, sistemi oturtacağım dedi.
Sen olaya 4 maçlık bakarsan, her söylenenin ters gelmesi normal.
Fatih Terim antrenmani basina actigina göre, detaylari da aciklayacaktir. Yarin rahatlariz kimse merak etmesin.
Fatih Terim Galatasaray´a zarar vermez. Zarar verecegine inanirsa ayrilir zaten.