GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 358

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
973,9K
Sayfa
358/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orhan önce sakin olalım bence sonuçta kafa kafaya vermiş en iysini düşünmeye çalışıyoruz gergin hissettim seni biraz:)

Ribery mevzusu bu kadar uzatılmadı ve Ribery biz aldığımızda bize son dakika transferi olarak geldi, takım inanılmaz kötüydü ve bütçemiz çok sınırlıydı, üstelik Ribery o zamanlar Tüm Fransa tarafından yıldız gözüyle bakılan bir adamdı, bir de Ribery bir istisna 2.bir ribey örnek verir misn:)?

2.si Elit oyuncuya şartları anlatacaksın gelmek isterse buraya gelecek sonuçta kendine güveniyorsa yedek klübesine Chedju'yu, Ebue'yi yollayabilir.

3.Ş.liginde Napoli'den başarılı olacağım diyorsan onların Higuain için verdiği bonservisin yarısını sende Jesus Navas'a vereceksin, yoksa rekabet çok güç olur.:)

Biraz önce aynı şeyi biri daha söleyince sinirlendim kusura bakma:)

Diyosunki Ribery tüm fransa tarafından yıldız gözüyle baklıyıor. Brumada yeni Ronaldo olarak lanse ediliyor portekizde. Eboue yi yedek bırakırsan o etrafa neşe saçan adam küser. O üzülürsede Drogba üzülür. Bu silsile gider. O yüzden tribüne oturtcağın adam rotasyonda kullanabileceğin gençler olur anca.Ayrıca Higuain kim bizim Drogbamız var.

19 yaşından sonra imzalayacağı sözleşmelere sadık kalmak zorunda, ücreti ödendikten sonra.

bir önceki mesajım paylaştım..

brumanın avukatı 2017 kadar sporting ile anlaşmaya vardıklarını ama yeni başkanın bunu kabul etmediği söyledi. öyle uydurma değil, direk tv katıldığı programda. sen adamla yeni sözleşme yapmazsan, adamda boş değilmiş hakkını arıyor. senelik niye 65.000 oynasın..

tmm renkdaş haklı olabilirsinde bence bu dava açma olayı büyük takımlardan daha fazla para kazanma hırsıdır yani seni yetiştirmiş bir kulübü mahkemeye veriyorsun sonuçta bizim türkiyede olsa adamın futbol hayatını bitirirler

Fenerli avukatlar yine hava atiyormus sagda solda, ceza 1 yila inecek diye.

Istersek bu sene cezamizi cekeriz, istersek seneye diyorlarmis. Arsenal´e rezil olduklari icin bu sene cekmeyi düsünüyorlarmis.

Gerci bu avukatlar ne dediyse hep tersi cikti bugüne kadar ama görelim bakalim.

ribery den başka örnek var mı?adamların ekipleri o liglerin altını üstüne getiriyorlar gözden kaçırmaları cok zor

Galatasarayda olmaması bizim hatamız yoksa dünyada çok örneği var. Drogba misal. Chelsea den önce marsilaya onu 2.ligden aldı. Eee okadar iyise Chelsea dururken Marsilya niye almadı gibi bişi oluyor. Bu düşünce yanlış bir düşünce bence.

tmm renkdaş haklı olabilirsinde bence bu dava açma olayı büyük takımlardan daha fazla para kazanma hırsıdır yani seni yetiştirmiş bir kulübü mahkemeye veriyorsun sonuçta bizim türkiyede olsa adamın futbol hayatını bitirirler[/quote

tabiki adam para kazanmak için uğraşacak.. sporting adamı satmıyordu.

peki sporting hangi avrupa kupasında var???

bu adamı portekiz milli takımında düşünüyorlar, dünya kupasında.

bence sorun yok... para hırsı olabilir ama zaten bu adamı 1-2 sene oynatsak alacakları kapıda yatar. satarsın ucuza aldığın adamı.

adı üstünde fırsat transferidir.

Biraz önce aynı şeyi biri daha söleyince sinirlendim kusura bakma:)

Diyosunki Ribery tüm fransa tarafından yıldız gözüyle baklıyıor. Brumada yeni Ronaldo olarak lanse ediliyor portekizde. Eboue yi yedek bırakırsan o etrafa neşe saçan adam küser. O üzülürsede Drogba üzülür. Bu silsile gider. O yüzden tribüne oturtcağın adam rotasyonda kullanabileceğin gençler olur anca.Ayrıca Higuain kim bizim Drogbamız var.

:)

Higuan'i övmedim ki hiçte beğenmem ayrıca sadece Napoli'nin 37 milyon euro verdiğini söylemeye çalışıyorum, biz istiyoruz hep bedavaya kapmak ama maalesef olmuyor, eğer büyük hedefler koyduysan büyük paralar da harcamaz lazım biraz diye düşünüyorum, ben Bruma'ya kötü adam demiyorum ama bize acilen kısa vadede çok iş yapan adam lazım

mesela Abdül Kader Keita gibi, yoksa ş.liginde çok zorlanacağız, Bruma'nın daha Ş.ligini kaldıracak tecrübesi olduğunu düşünmüyorum,Bruma uzun vade transferidir, bize kısa vade de acil adam lazım bence.

Tabi buyur kurayım Orhancım, yalnız benim kanat sevdam vardı biraz Garip gelmesin sana:)

Muslera

Hamit Gökhan Semih Hakan

Ebue Melo Selçuk Farfan( Nani)

Sneijder

Drogba

YUkarda kurduğum kadro Türkiye ligi için düşündüğüm kadro, Defansta Gökhan Chedju'dan bir alt level oynasa bile mevcut kadromuzun gerek ofansif gücünün yüksekliğinden gerekse ligin kalitesi açısından bu defans fazla zorlanmaz, Fenerbahçe maçı örnek olabailir.

Yani bu durumda ben Türkiye liginde Chedju'yu pek fazla kullanmam.

Ebue ile Hamit'i yer değiştimemin sebebine gelince ,Hamit zaten çakılı oynayan ağır ama pozisyon bilgisi iyi bir adam, onu defansın sağına çekerek bu bölgeden daha az adam kaçırma yı sağlayabilriz, sağ kanattan da Ebue'nin bindirmelerin izleyebiliriz,defansfif olduğu için de o kanat çok sağlam olur.

Sol tarafta Nani ya da Farfan hiç farketmez işimizi çok rahat görür, böylece kanat dertlerinden kurtulabiliriz.

Peki bu takım tuttu. 6 maçta en az 5 gollü galibiyetler aldı. 6maç boyunca Chedjou yu oynatmadın. 6maçın sonunda Gruplarda Borussia Dortmund la oynıcaksın. Gene Zanı stoperde oynatırmısın?

Oynatmam Dortmund un hücum hattı hızlı oynatmam Chedjou yu oynatırım diyosan. 6maç yani 1buçuk ay maç yapmamış Chedjou dan nasıl bir performans beklersin?

Burda Bruma'yı U20'dışında gören adam çok azdır ama her sayfada Bruma gelsin,dertler bitsin havası var.

Gelene kadar çok büyütülüyor oyuncular, gelince hayal kırıklığı oluyor. Ondan sonra da hiçbir sabır gösterilmiyor. 19 yaşında oyuncu,mutlaka birçok eksiği,gelişecek yönü vardır. Gelse belki birçok maç kadroya bile girmesi zor. 6+0+2'den sonra daha da zor.

Gelirse bakarız, nasıl bir oyuncudur; o zaman öğreniriz.

ben alınmasın demiyorum ki renkdaş yalnız oldum olası böyle adamlar kaybeden olmuştur mesela adebayor para hırsıyla doluydu ama hiç bir yerde dikiş tutturamadı belkide dünyanın en iyi golcülerinden birisi olabilecekken şimdi bjk ile adı geçiyor herşey para değil ama bazı futbolcular para için anasını boyayıp babasına satar afedersin ama:D

Peki bu takım tuttu. 6 maçta en az 5 gollü galibiyetler aldı. 6maç boyunca Chedjou yu oynatmadın. 6maçın sonunda Gruplarda Borussia Dortmund la oynıcaksın. Gene Zanı stoperde oynatırmısın?

Oynatmam Dortmund un hücum hattı hızlı oynatmam Chedjou yu oynatırım diyosan. 6maç yani 1buçuk ay maç yapmamış Chedjou dan nasıl bir performans beklersin?

Bende bunu düşünüyorum ve bunun için olmazsa olmaz alternatifimiz yerli bir açık kanat oyuncusu, Arda şu anda gelmez diye düşünüyorum gelse bile sürekli oynamak isteyecektir oynatmazsan hata zaten.

Onun için eldeki en iyi yerli kanat oyucumuz ya da olabilecek potansiyelde ki Engin Baytar'ı kullanmamız lazım,Böylece birkaç maçta bir Ebue'yi keserek Chedju'yu saha sürmeliyiz, Ebue'nin kanadında da forma bir Engin Baytar Türkiye ligi için yeterli olmaz mı,bence çok rahat yeterli olur:)

:)

Higuan'i övmedim ki hiçte beğenmem ayrıca sadece Napoli'nin 37 milyon euro verdiğini söylemeye çalışıyorum, biz istiyoruz hep bedavaya kapmak ama maalesef olmuyor, eğer büyük hedefler koyduysan büyük paralar da harcamaz lazım biraz diye düşünüyorum, ben Bruma'ya kötü adam demiyorum ama bize acilen kısa vadede çok iş yapan adam lazım

mesela Abdül Kader Keita gibi, yoksa ş.liginde çok zorlanacağız, Bruma'nın daha Ş.ligini kaldıracak tecrübesi olduğunu düşünmüyorum,Bruma uzun vade transferidir, bize kısa vade de acil adam lazım bence.

Ama Napoli 60küsür parayada Cavani yi sattı.

biz o paralara futbolcu satsak bizde alırız.

Ama demiyosunki Cavani yi Napoli nerden aldı? Napoli Palermo dan almış. Palermo nerden almış Danubio FC den. Kaç paraya 5m euro ya. Bizim hangi ligden olduğunu bile bilmediğimiz bir takımdan 5m euro ya almış. Düşün yani.

Biz Bruma gibi futbolcuları alıp Cavani gibi satışlar yapmadan o yüksek bonservisleri ödeyemeyiz.

Galatasarayda olmaması bizim hatamız yoksa dünyada çok örneği var. Drogba misal. Chelsea den önce marsilaya onu 2.ligden aldı. Eee okadar iyise Chelsea dururken Marsilya niye almadı gibi bişi oluyor. Bu düşünce yanlış bir düşünce bence.

ya işte diyorum ki 3-5 i geçmez bu örnekler Burak Yılmazıda Beşiktaştaki haliyle almazdın sende dimi?drogba da 20 li yaşlarda beğenilmezmiş pek...

ama bak bakalım Messi,c.ronaldo, kaptırmışlar mı? dünya yıldızı çıkarmış mıyız ya da diğer ülkerler çıkarmış mı?Porto nun avantajı var dil olsun ülke olsun G.Amerikaya yakın olduğu için tercih ediliyor..yani adam 2 sene sonra 50 ye satılcak bir adam olacak üstüne üstl

ük u20 oynayacak bedelsiz olacak eee biz göreceğiz diğerleri görmeyecek...çok zor

Burda Bruma'yı U20'dışında gören adam çok azdır ama her sayfada Bruma gelsin,dertler bitsin havası var.

Gelene kadar çok büyütülüyor oyuncular, gelince hayal kırıklığı oluyor. Ondan sonra da hiçbir sabır gösterilmiyor. 19 yaşında oyuncu,mutlaka birçok eksiği,gelişecek yönü vardır. Gelse belki birçok maç kadroya bile girmesi zor. 6+0+2'den sonra daha da zor.

Gelirse bakarız, nasıl bir oyuncudur; o zaman öğreniriz.

bazı arkadaşlar için izlemeden iyi veya kötü demeleri kendi yorumlarıdır. bruma yı isteyen fatih hoca ise önerme değil ise, izlettiyse kötü çıkacağını zannetmiyorum. ben uzun zamandır takip ediyorum oyuncunun b takımı ile ingilterede yaptığı full maçları izliyorum youtube. söylenen kadar var bence. çok iyi bir kumaşı-geleceği var.

bana güven veren fatih hocanın son istediği genç oyunculara veya bizim bilmediğimiz ismini duyduğumuz isimlere bakarsak kötü çıkan olmadı.

m.suarez-shaqiri vs.. en az böyle 4-5 oyuncu daha vardır.

bu fırsat trasnferidir. maddi olarakta fazla bişey tutmadığı için ünal aysal da son olarak böyle bir transferi zarar görmiyor demekki. sol bek işi devre arasına kaldı bu belli.

arda turan işi olursa bir ihtimal ama o kadar yüksek meblağlara alınmaz..

ünal aysal da bu sezon için son olarak bruma için mesai harcatıyor. olursa olur olmaz ise, eksik yönlerimiz ile devam ederiz.. mutlaka bu oyuncularına artıları olurdu, kanat eksikliğimizi mutlaka 4-5 maçta görürüz. umarım o maçlar kritik olmaz..

Bende bunu düşünüyorum ve bunun için olmazsa olmaz alternatifimiz yerli bir açık kanat oyuncusu, Arda şu anda gelmez diye düşünüyorum gelse bile sürekli oynamak isteyecektir oynatmazsan hata zaten.

Onun için eldeki en iyi yerli kanat oyucumuz ya da olabilecek potansiyelde ki Engin Baytar'ı kullanmamız lazım,Böylece birkaç maçta bir Ebue'yi keserek Chedju'yu saha sürmeliyiz, Ebue'nin kanadında da forma bir Engin Baytar Türkiye ligi için yeterli olmaz mı,bence çok rahat yeterli olur:)

Abi Stoper hatta defans hattı süreklilik ister. Birbirine alışma ister. Ben katılmıyorum bu konuda sana. Bizdeki yabancılardan 6yabancıyıi tribüne gönderemezsin(Muslera-Chedjou-Eboue-Melo-Sneijder-Drogba). Bir hafta sebebsiz yere gönderdinmi triplere girerler.Çünkü hepsi iyi futbolcular. Ama genç yabancıyı gönderebilirsin diye düşünüyorum.

Ama Napoli 60küsür parayada Cavani yi sattı.

biz o paralara futbolcu satsak bizde alırız.

Ama demiyosunki Cavani yi Napoli nerden aldı? Napoli Palermo dan almış. Palermo nerden almış Danubio FC den. Kaç paraya 5m euro ya. Bizim hangi ligden olduğunu bile bilmediğimiz bir takımdan 5m euro ya almış. Düşün yani.

Biz Bruma gibi futbolcuları alıp Cavani gibi satışlar yapmadan o yüksek bonservisleri ödeyemeyiz.

Orhan'cım öyle diyorsun da biz neden battık bilmiyor musun:)?

Biz de o genç yetenekler işi için zamanında Arjantin'den tutta Romanya pazarına kadar girdik hangi biri tuttu, yani Galatasaray eskiden bunları çok yaptı ama beceremeyince çok zarar edip borçlanınca son 3 yıldan beri kariyerli oyunculara kaydı ve başarı elde ettik.

birka ismi hatırlatayım misal sana

Carrusca

Perez

Bratu

Stancu

Tamas

Berkant

Vb adamlarda alınmadan önce çok büyük yıldız adayı idiler,çok net Hatırlıyorum şu Berkant yeni Hagi diyen arkadaşlar vardı forumlarda,Beşiktaş'la çok kapışmıştık , ama sonuş hep fiyasko oldu bizde.

Misal bizde Ribery nasıl tuttuysa onlarda da Cavani öyle tuttu ben Napoli'nin başka böyle bir adam piyasaya çıkadrığını hiç duymadım.

Zaten dünya üzerinde şu gençken al yetiştir sat işin yapan 2 tane iyi takım vardır, onlar dışında hep ristir.

Bunlar Porto ve Ajax, bilmem anlatabildim mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri