GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 366

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
973,9K
Sayfa
366/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar Bruma iyi güzel de neden bu kadar abarttınız bu adamı ? Henüz 18 yasında bir adam bu , evet yetenekli olabilir ama nedir bu beklenti daha şimdiden gerçekten şaşırıyorum. Sanarsınız ki cıkıp maç alcak bu haliyle

Onu bende tam cözemedim ama olsun :) Kontenjan sisteminden dolayi, ara ara yedek kalmayi sorun etmeyecek, yetenekli, genc bir oyuncu oldugu icin saniyorum. Ama öyle Ronaldo Monaldo diyenler var, hikaye yani.

Arkadaşlar Bruma iyi güzel de neden bu kadar abarttınız bu adamı ? Henüz 18 yasında bir adam bu , evet yetenekli olabilir ama nedir bu beklenti daha şimdiden gerçekten şaşırıyorum. Sanarsınız ki cıkıp maç alcak bu haliyle

Benim bildigim Fatih Terim genc bir oyuncuyu bu kadar istiyorsa ve hertürlü maddi imkanlari zorluyorsa bos bir futbolcu olma ihtimali cok azdir..Bazi kaynaklara göre yilda iki milyon avro nun üzerinde bir miktar önerilmis oyuncuya..Hoca Brumayi cok istiyor...

u-20'de izlesen sen de abartırdın. İzleyip de abartmıyorsan bilemem tabi ama çok net yıldız adayı mevcut haliyle de gayet maç alabilecek tarzda bir oyuncu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri