GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 393

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
973,7K
Sayfa
393/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
murat en çokta sana üzülüyorum boşuna portekizce öğrendin bruma için :(

vallah beni keyfim yerinde. bundan öncede çok umutlanmıştık hep shaqiri-m.suarez vs isimler gibi.. bu iştende bişey çıkmaz ise; faza üzülmem..

tek düşüncem şu olur. fatih hocanın isteyipte alındığı kaç oyuncu var??

amrabat-melo başka yabancı olarak son 2 senedir?? sol bek-kanat ve hatta stoper..

hoca ve biz daha iyisi olsun diye uğraşıyoruz. yönetimde elbet uğraşıyor ama bonservis olarak asla belli rakamların üstüne çıkmıyorsa bizim kadar hevesli değiiller.

hele birde havadan gelecek 6-7 milyon euro varken..

son olarak kanat transferi için beni umutlandıran brumanın davası değil, elmanderin gönderilmesi olmuştur..

bruma işi bu saatten sonra avukatı dediği gibi fesh etme durumu yoksa, sporting ile aramızdaki mevzudur. eğer sporting 6-7 razı gelirse, son senesi olan ve hiçbir şekilde bu sene faydalanamacağı oyuncuyu elinden çıkarmak ister...

Murat Terim

Kırmızı Üye

8 Haziran 2011

13.746

Ödül Puanları:

77

İnşallah Bruma Gelir Abim , Okadar Emek verdin :D

hayırlısı olsun..

ben drogbayı galatasaray forması ile gördüm ya. bundan sonra çok büyük yıldız beklemiyorum heveste etmiyorum. benim için futbolculara kişisel oalrak bakacaksak. yeni bir yıldızın çıkıp ve yıldız adayının bizde parlayıp büyük kluplere gitmesini görmektir..

Nani ne alemde ya, adam Manu da kadroya bile giremiyor, Kampl'a şuna buna teklif yapacağımıza Nani'ye yoğunlaşsak daha iyi olmaz mı?

Transferin kapanmasina 1 hafta kaldi saka maka. Ama en ufak hareketlilik yok. Cok ilginc gercekten.

onur neyi merak ediyorum biliyomusun..

fatih hoca. elmander sonrasında bazı gelişmeler olabilir demişti (gidenler anlamında). peki gelecek yoksa gidenlerinde bir anlamı kalmıyor benim için. maddi anlam dışında..

transfer tarihleri çok önemli eğer oyuncu gelecek ise; haftaya şpl katılcak takımlar gruplar, uefa grupları filan belli olacak. o saatten sonra iyi bir adam alamazsın avrupadan kanat ve bek anlamında.

özellikle arda turan mevzusu. hafta için kesin bişey olmaz ise; arda yı unutalım.

şu anda tek aday yabancı bruma var.

kadroyu koruduk diyoruzda..

riera-danny ligte oynamaz çok durumda olmadıkça. amrabat belki..

kadroyu koruduk ama yabancı sınırlaması ile kanatları ve sol beki kaybetik.

onur neyi merak ediyorum biliyomusun..

fatih hoca. elmander sonrasında bazı gelişmeler olabilir demişti (gidenler anlamında). peki gelecek yoksa gidenlerinde bir anlamı kalmıyor benim için. maddi anlam dışında..

transfer tarihleri çok önemli eğer oyuncu gelecek ise; haftaya şpl katılcak takımlar gruplar, uefa grupları filan belli olacak. o saatten sonra iyi bir adam alamazsın avrupadan kanat ve bek anlamında.

özellikle arda turan mevzusu. hafta için kesin bişey olmaz ise; arda yı unutalım.

şu anda tek aday yabancı bruma var.

kadroyu koruduk diyoruzda..

riera-danny ligte oynamaz çok durumda olmadıkça. amrabat belki..

kadroyu koruduk ama yabancı sınırlaması ile kanatları ve sol beki kaybetik.

Birseyler olacak kesin de, bu sene biz de biraz Arsene Wenger´lik tasliyoruz herhalde.

Son günlere kadar poker oynamaya devam edecegiz gibi gözüküyor. Ama affetmez Baskan. Eminim.

parameter

futbolcularla ilgili son 5 kap bildirimi

1-elmander- gitti

2-culio--- gitti

3-m.batdal-- gitti

4-sercan--- gitti

5-melo--- geldi... 20.07.2013..

yani 1 aydır transfer yok resmi olarak... nede bildirim var almak için..

transferi kapattık gibi bakılırsa.

3 ihtimal var artık

1-bruma

2-sol bek

3-arda turan.

istediğimiz belli ama resmi hiçbir adım yok, son 1 haftaya giriyoruz. şpl kadrolarını vermek için..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri