GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 400

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
973,6K
Sayfa
400/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BPTHkzuCEAI3XpC.png

heştege tıklayınca bu resim çıktı.

bu mustafa celik mi nedir..ilk defa twiiterde birisine küfür ettim galiba. neyse. unfollow yaptim herifi. gicik kaptim :)

hocaya laf yetistirmeye calisyor. sen kimsin sorarlar adama ya.

Bugün oynanacak Bursaspor - Galatasaray karşılaşması öncesinde iki takım arasında bir transfer operasyonu gerçekleşti.

Geçtiğimiz hafta Galatasaray'dan Colin Kazım Richards'ı isteyen Bursaspor'dan sarı-kırmızılıların da genç yıldız Oğulcan Çağlayan'ı istediğini belirtmiştik.

Bu takas dün taraflar arasında yapılan görüşme ile resmiyet kazandı. Oğulcan için Bursaspor'a para ödemek istemeyen Galatasaray, Kazım Kazım'ın Bursaspor'a gitmesi karşılığında yeşil-beyazlı takımdan herhangi bir ücret talep etmeyecek.

Bu transfer için taraflar prensipte anlaşırken, resmi açıklamaların son dakikada bir aksilik çıkmaması halinde yarın yapılması bekleniyor.

TurkFutbol.Com / Emre KACAN

Bu buruma da carusca gibi çıkmasın da bu kadar isteniyorsa inş gelir ve faydası olur .. Ama bu yıl öyle bir yılki tarihe geçicek bence 25 yıldır bu takımı izliyorum maddi olarak hiç bu kadar rahat transfer yapabileceğimiz bi dönemi görmemiştim carlinhos farfan kolarov nani gibi en az 2 tane üst düzey oyuncu alacak gücümüz varken hiç bişey yapamıyoruz TÜP kafa saolsun .. Ülke futbolunun içine etmişler yetmiyor gibi Teknik adamımızı da aldılar milli mücadele adına.. Ulan sanki biz Galatasaray olarak yunan ligini temsil ediyoruz avrupa da dimi? Önümüzü neden kesiyorsunuz .. Bu ülkeye ne kadar puan imaj reklam kazandırdı bu takım yıllarca yazıklar olsun..

Neyse siz cevap vermediniz ben söyleyeyim .... kimse hiç söz etmiyor da...webo denilen çakal tam bir emek hırsızı iyi izleyin bu adamı aklı fikri faul almaktan kendini yere atmaktan başka hiçbir düşüncesi dikkatli gözlerle izlersiniz beni daha iyi anlayacaksınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt