Gökhan Kral
10 Numara!
vay be ... bu beyaz tvdeki spor prgrammina bakdigima ilk defa sevindim veya ise yaradi. hamit yokmus kadroda
hayret
vallaha mi?
vay be ... bu beyaz tvdeki spor prgrammina bakdigima ilk defa sevindim veya ise yaradi. hamit yokmus kadroda
hayret
vallaha mi?
Hamit, Amrabat, Dany ve Riera kadroda yok![]()
:yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::f50::f50::f50::f50::yuppi::yuppi::yuppi::yuppi::yuppi::yuppi::yuppi:
he ya. sakatmi yoksa ciddiden kesik mi yedi hamit. hayret edici. belkide hocada yeter bukadar demisdir. cok kötü oynamaya baslamisdi hamit maalesef ciddiden yani. ben bile sonuna akdar destek cikiyordum ve halen destek cikiyorum ama böyle hic olmaz.
bu hafta çok önemli Bursayı güzel bir oyun ve farkla yenersek rakipler havlu atar
acayip psikolojik üstünlük olur herkes 2.lik için yarışır
bu hafta çok önemli Bursayı güzel bir oyun ve farkla yenersek rakipler havlu atar
acayip psikolojik üstünlük olur herkes 2.lik için yarışır
juveyi gördünmu bugün ?acaip top oynuyorlar ,adamlar yagmura ragmen nasil bir pas futbolu oynuyor arkadas,bizde o seviyeye gelebilirmiyiz?pek zannetmiyorum![]()
Hamit'in kadroda olmadıgı yalanını kim söylüyor. Adam Bursa'ya götürülmüs. Eee ilk 11'i de 1 gün öncesinden acıklamayacaklarına göre kim, neresinden cıkarıyor Hamit'in kadroda olmadıgını ?
2. Haftadan havlu atar demek doğru değil.
ya zaten herkesin şampiyonluk için ağır favorisi biziz
bence diğer takımın taraftarları bile aynı şeyi düşünüyor
Hamit'in kadroda olmadıgı yalanını kim söylüyor. Adam Bursa'ya götürülmüs. Eee ilk 11'i de 1 gün öncesinden acıklamayacaklarına göre kim, neresinden cıkarıyor Hamit'in kadroda olmadıgını ?
Favoriyiz de havlu atar demek çok fazla iddialı şu an için.
ben daha iddalıyım da ayıp olmasın diye söylemiyorum
yani genel tabloya bakıyorum da bizi yakalamaları çok çok zor
futbol bune olur belli olmaz tabiki ama bencede nroaml sartlarda rahat sampion oluruz bu sene yine.
ama futbol sakatliklar cezalar ve saire olunca hele hele bu futbolun oldugu Türkiye ise hic bir zaman kolay sampion oluruz diyemiyorum maalesef.