GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 402

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
973,6K
Sayfa
402/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
he ya. sakatmi yoksa ciddiden kesik mi yedi hamit. hayret edici. belkide hocada yeter bukadar demisdir. cok kötü oynamaya baslamisdi hamit maalesef ciddiden yani. ben bile sonuna akdar destek cikiyordum ve halen destek cikiyorum ama böyle hic olmaz.

valla fatih hoca anladi belki hamit yüzünden kellesi gidecegini ,tabi kelle koparmayi lafin gelisi söyledim ama hoca hamitlen devam ettikce ,hem takim ici huzursuzluklar baslar hemde forma adaletli dagitilmiyor hissi dogar öbür topcularimizda.

Hamit'in kadroda olmadıgı yalanını kim söylüyor. Adam Bursa'ya götürülmüs. Eee ilk 11'i de 1 gün öncesinden acıklamayacaklarına göre kim, neresinden cıkarıyor Hamit'in kadroda olmadıgını ?

ben daha iddalıyım da ayıp olmasın diye söylemiyorum

yani genel tabloya bakıyorum da bizi yakalamaları çok çok zor

futbol bune olur belli olmaz tabiki ama bencede nroaml sartlarda rahat sampion oluruz bu sene yine.

ama futbol sakatliklar cezalar ve saire olunca hele hele bu futbolun oldugu Türkiye ise hic bir zaman kolay sampion oluruz diyemiyorum maalesef.

futbol bune olur belli olmaz tabiki ama bencede nroaml sartlarda rahat sampion oluruz bu sene yine.

ama futbol sakatliklar cezalar ve saire olunca hele hele bu futbolun oldugu Türkiye ise hic bir zaman kolay sampion oluruz diyemiyorum maalesef.

geçen sene çok rahat şampiyon olduk kimse zor diyemez

bu sene üstüne koyarak başladık sneijder ve drogbadan bahsediyorum

rakiplerin durumu ortada

iddalı olmakta bi sakınca görmüyorum ben :)

ahmet çakar geçen hafta şampi.. demişti bize

ben tamamlıyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri