GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 415

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
973,5K
Sayfa
415/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Egincan%20Ural%20%281%29%20%5B450x700%5D.JPG

SA

Sabahtan beri yoksun, Bruma´yla giris yaptin yine :D

uyuyodum, dün gece playstation turnavası yaptık sabah kadar. orda bile sportingi aldım. bruma ile fenere golü çaktım..

tranfer olacağı yok zaten, tek ciddi isim var bruma. oda olmasa trasnfer nöbetine kilit vuracak millet.

çarşamba gününü bekliyorum diyor, herşey kesinleşecek. 3 gün var..

elmander gitti ise; yabancı oyuncu alacaklar ama bakalım kim olacak..

Yahu ne biçim Pazar bu, ne adam gibi bir EPL maçı var ne doğru düzgün futbolla ilgili program var. Mal gibi TV kanalı gezmekten anam ağladı.

Ne güzel bir bucuk saat sonra mac basliyordu, sanki cl maciymis gibi 21.45'te oynatiyorlar. Suan baska adam gibi macta yok izlenecek.

Hafta sonu vakit gecmiyor hal böyle olunca. TV'de ztn birsey yok, Pazar günü gezmekte olmuyor.

bruma monaco 16 milyon euro diyen nevzat . tam bir yalancıdır.

16 milyon euro monaco nani yi alır. nevzat gece ne içtin yoksa ibo seten ilemi taklıoysunuz balkondaki yeşilliklerde??

erdal keser biraz daha destek olunsa. 1-2 seneye öok iyi oyuncualrı alt yapıya kazandırır.

Altyapı'ya adam kazandırmak sorun değil...Yetenekli oyuncuları her türlü kazandırırsında çocuk kendi mevkisinde hala 1.5 senedir sadece Schalke maçında oynayan Hamit'in oynatılıp kendisinin yaz kampına bile götürülmediğini görünce kendinden ümidi keser...

Efsane olma yolunda ilerliyorsun :)

efsaneler arasına sokucam bruma yı..

benim için riberyden daha önemlidir. çünkü takım-teknik ekip ve hedef olarak daha ileri bakıyoruz. böyle bir oluşumun içinde bruma yeni yıldızımız olur.

benim için drogba ile tüm dileklerim yerine geldi. ronoldo-messi gelmedikten öyle kariyerli bir adam türkiye ye gelmez uzun yıllar.

bundan sonrası yapılması gereken 1-2 genç adamı katmak... ve hem istikrarı-hem maddi olarak bi yerlere gitmek..

a.madrid misal. öyle veya böyle iyi para sayıyor ama aldığınıda iyi karlara satıyor. real-barca-bayern-chelsea-m.city gibi takımların tek hedefi o günkü en iyi yıldızı almak. veya kendi ligindeki en genç ve yeteneği kapmak.

bizim ligimizden böyle biri çıkmadığı için, bruma tam fırsat transferidir. her takım nerdeyse trasnferini tamamladı. bruma ayrılmayı kafasına koydu ise; öyle veya böyle bir takıma gidecek. gitmese bile ben olsam gelecek sene için anlaşma yaparım. başak takımlar yapmıyormu 1 sene sonrası için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt