GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 421

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
973,5K
Sayfa
421/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yabancı kanat alsak nolcak sanki kimi kescez? bugün yazarken eboue oynamasın, yeterki kanat olsun diyorsunuz ama 2 maç sonra sabri saçma sapan hatalar yapınca eboue'yi mumla arar duruma gelicez. bu takıma anca arda gelirse seviye atlarız, onunda gelmesi için 20milyon bonservis lazım. o kadarını da vermeyiz imkanı yok. yani bu takım böyle devam edicek, el mahkum. ligi götürürüz ama avrupa'da ne olur orasını muamma. şanslı kura ile gruptan çıkarız, yoksa işimiz zor

Kendimizi kandırmayalım oynayamaz.-.Adamın tek özelliği en uç merkez durup golü koklaması.

Ha Burak'ı sağ koymuşun ha kariyerini bitirmişsin aynı. Top süremeyen pas atamayan orta açamayan adam nasıl 4-2-3-1 oynasın.

4-2-3-1 oynayan takımların kanatlarına bakıyorsun Reus, Valencia, Di MAria, Mata... :(

simdi akiyoruzya sanki buragi koyarsak felaket olacak.

en azindan sol tarafta gercek kanat oynar örnegin ambrabat ve sneijderin oyunu ise yarar.

böylece hepten ölüyoruz ne kanat var ne birsey. bugün 1 0 öne gectikten sonra kontra yapmamiz gerekiyordu

nasil yapacan onu kanatsiz ?

simdi akiyoruzya sanki buragi koyarsak felaket olacak.

en azindan sol tarafta gercek kanat oynar örnegin ambrabat ve sneijderin oyunu ise yarar.

böylece hepten ölüyoruz ne kanat var ne birsey. bugün 1 0 öne gectikten sonra kontra yapmamiz gerekiyordu

nasil yapacan onu kanatsiz ?

Geçen sene es-es deplasmanın da ki maçımıza bakabilirsin.Burak sağda oynamıştı sonuç ortada. Ayrıca sola Amrabat'ı nasıl koyun bu yabancı sınırında?

Bursa deplasmanında 1 puan kötü değildir.Fakat 2. yarı 60. dakikadan sora ki oyunumuz berbattı.Kanatsız sistem olmuyor fakat yapılacak bişi de yokmuş gibi gözküyor çünkü iyi bir kanat oyuncun olmadan kanatlı taktik yapsan nolacak.Rastgele orta açar durursun anca

arda gitmek isterse indirim yaptırabilir. başkan 8 10mluk futbolcu olarak görmediğini düşünüyorum 15'i gözden çıkarmıştır biraz daha yukarı çekebilir

Başkanın o yönde bir açıklaması vardı yanlış hatırlamıyorsam, 2011'de 12 milyon euro'ya sattığımız oyuncuyu 2 sene sonra daha yüksek meblaya almayız tarzında.

Tabi keşke gözden çıkarsa 15 değil 20 verse, Arda da maaşta biraz fedakarlık etse ama imkansız bence böyle bir durum.

Geçen sene es-es deplasmanın da ki maçımıza bakabilirsin.Burak sağda oynamıştı sonuç ortada. Ayrıca sola Amrabat'ı nasıl koyun bu yabancı sınırında?

chedjoula degismili oynarlar gökhanla ben buna bile raziyim yeterki su sistem degissin artik yoksa sneijderin oynatmanin bi anlami kalmiyor.

begenilmeyen ambrabat bile cosuyor sneijderin yaninda oynayinca.

ya aslinda sistemi bile degistirmesinler onada raziyim isterlerse transferde yapmasinlar engin erman oynasin yeterki

su hamiti oynatmasinlar artik, yeter be !

Başkanın o yönde bir açıklaması vardı yanlış hatırlamıyorsam, 2011'de 12 milyon euro'ya sattığımız oyuncuyu 2 sene sonra daha yüksek meblaya almayız tarzında.

Tabi keşke gözden çıkarsa 15 değil 20 verse, Arda da maaşta biraz fedakarlık etse ama imkansız bence böyle bir durum.

hatasından döner umarım açıklamayı duymamıştım :)

chedjoula degismili oynarlar gökhanla ben buna bile raziyim yeterki su sistem degissin artik yoksa sneijderin oynatmanin bi anlami kalmiyor.

begenilmeyen ambrabat bile cosuyor sneijderin yaninda oynayinca.

ya aslinda sistemi bile degistirmesinler onada raziyim isterlerse transferde yapmasinlar engin erman oynasin yeterki

su hamiti oynatmasinlar artik, yeter be !

Hacım Chedjou'yu yedek bırakıp Zan'ı oynatmak akıl karı değil Erman'nın da bir numarası yok tek çare ARDA TURAN.

Yaw 6+0+4 bizi çok büyük zarar transfer istiyoruz diyelim ki bruma yı aldık daha elimizdeki amrabat ve riera yı kullanamazken bir de bruma yı mı yukarda oturtacaz.Bize türk oyuncu lazım ardayı hayatta alamayız adam atletico da çok iyi oynuor erkan zengin belki işimize yarayabilir diyorum.

Erman nasil Galatasarayda oynar hala inanamiyorum..Neyse yeri degil..Hamitin de niye oynadigi belli..belli bir standingi var ve tecrübesi..kesinlikle Hamiti savunmuyorum..lesh oglu lesh kendisi...

ben ermana über oyunucu demiyorum ama orda kimi oynatirsan oynat hamitten fazla is yapar bu sartlara göre en iyi isim engin.

yok ya bu ülkeden bir cacik olmaz bence.

spor programmlarina neden bakmadigima yine hatirladim resmen sonra ülkede futbol niye ilerlemiyor soruyoruz birbirimize.

her sey kötülüyorsun her sey ama. positiv 1 cümle duyarsin belki tüm programm boyunca. her seyi kötülersen futbolcularda kendilerini kötüyüz zaten demeye baslar resmen.

Bütün spor programları karıştı bu milli takım meselesinden dolayı. Ortalık toz duman. Hele haftaya da puan kaybı olursa rezalet olacak. Fatih Terim ile bir an önce sözleşme uzatmazsak bu seneki şampiyonluk da gidecek elimizden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt