GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)
Necati Şanlı

Transfer Nöbeti (ARŞİV 12) Sayfa 425

Necati Şanlı ·

Cevap
18,2K
Okunma
973,5K
Sayfa
425/912
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Söyle düsünün. Galatasaray bu dönemde Drogba´yi yolluyor, yada Sneijder´i yolluyor, Selcuk´u yolluyor.

Taraftar cildirir, yönetimi benzin döküp yakar. Simdi Atletico da böyle bir durumda.

Arda takimin en iyi 3 oyuncusundan biriydi gecen sene, simdi takimin net en iyi oyuncusu.

Almak istiyorsan basacaksin 24 Milyon Euro´yu. Baska care yok. Bu gidisle seneye cok farkli yere transfer de olabilir zaten.

Baskanin kasina gözüne vermezler Arda´yi bize 15 Milyon´a filan. Ihanet ile esdegerdir bana göre. Yapamazlar

Sözleşmesini uzatmaz ve başka bir kulübe transfer olmazsa 8-10 Mn € aralığına (maksimum) alırız.

Bruma da mahkemeyi kazanırsa bedava geliyordu bize.

Artık geçsek şöyle "o olursa, bu olursa..." gibi hareketleri de adam gibi adım atsak bazı şeyler için.

İstediği kadar uzatmasın sözleşme, böyle performans gösterdiği sürece başka kulüpler de talip olacak, o para da artacaktır doğal olarak.

Kötü performans gösterirse de, bu Arda'ya 8-10 verilir mi ? Etmez o kadar düşüncesi yer alacak kafalarda.

Yok bize transfer haram sanırım.

Transfer döneminin sonlanmasına 5 gün kaldı Avrupa'da.Hiç bir takım direkt oynattığı oyuncusunu satmaz.

Önemli bir takviye beklemiyorum o yüzden.Kanatsız sistemle daha çok çıldırırız biz.

Bruma da mahkemeyi kazanırsa bedava geliyordu bize.

Artık geçsek şöyle "o olursa, bu olursa..." gibi hareketleri de adam gibi adım atsak bazı şeyler için.

İstediği kadar uzatmasın sözleşme, böyle performans gösterdiği sürece başka kulüpler de talip olacak, o para da artacaktır doğal olarak.

Kötü performans gösterirse de, bu Arda'ya 8-10 verilir mi ? Etmez o kadar düşüncesi yer alacak kafalarda.

Yok bize transfer haram sanırım.

Bakın bende bazı konularda girişimci olmak gerektiğini ve beklemenin bir çare olmadığını düşünürüm ancak dediğimiz şartlar , Arda'nın Galatasaray'a transferini istemesi durumunda gerçekleşecek zaten , hem ayrıca Atletico ile anlaşsak dahi Arda istemeyince yine yatacak transfer , dediğim mesele Arda'nın bizi istemesi ve bu konuda hem bizim hem Arda'nın kulübüne baskı yapması şart.

Atletico'nun ödemesi gereken hala bi borcu var mı bize Arda transferinden?

Bildiğim kadarıyla yok.

Atletico'nun ödemesi gereken hala bi borcu var mı bize Arda transferinden?

Yok bitti denmişti en son hatırladığım kadarıyla.

Bizim de bir teklimiz olduysa aynı onlar gibi 342948 taksittir. Hadi yüksek bonservis teklif etsek kabul ederlerdi belki ama hem 10-12 gibi bir rakam hem de 43943984389 taksit dediysek baştan imkansızmış zaten.

********************* iyice fotomaç'a döndü Di Maria nedir ya :ka23: 25den aşağı satmaz Real o parayı verecek gücümüz varsa gidip Arda'yı alalım.

Arda'yı alıp transferi kapatalım başka hiçbir şey istemiyorum.

Arda gelirse zaten artık bir daha gitmez avrupaya ve bizde en az 7-8 sene oynar o bölgede.Onu alsak hiç değilse ligde iyice rahat kafayla gideriz bence paramızın boşa gitmeyeceği garanti olan tek futbolcu o.19-20ye alsak bile değer bence.bir daha o bölgeye transfer gerekmez uzun süre.

Başka çare yoksa 24'ü basıp Arda'yı almak lazım.

Güzel diyorsun da 24 Milyonu Galatasaray 2-3 transfer döneminin toplamında harcıyor :D 300-500 bin Euro pazarlık yapmak için yazı bitirdik,elde sadece Chedjou var.Ben bu saatten sonra transfer yapacağımıza inanmıyorum.Daha doğrusu tek transfer yaparız.O da Furkan Özçal,Yiğit,Sercan seviyesinde biri olur,UEFA'ya verilen listede bile yer almaz.

6+0+4 denen rezaletin sonuclarını görmeye başladık . Yedekte yabancı olmayınca , macın kritik anlarında oyuna müdahale şansı kalmadı . Amrabat dün gece yedeklerde olsaydı 1-0 dan sonra işimize cok yarardi . Ama ne oldu oyuna Cevresinde dönme takintilisi Emre ve Galatasaray da oynayacak kapasitede olmayan Erman girdi .

-----------------------Muslera-------------------

Hamit-------Chedjou------Semih----Riera/Balta

-------------Selçuk----------Melo--------------

Amrabat/Bruma-----Sneijder-----------Arda

-------------------Drogba/Burak--------------

1 Arda transferiyle bütün takımın çehresi değişir.

Seneye 5+0+3 geldiğinde o zaman bu günleri bile mumla arayacağız.Bizde bu kararı alanlara yardım ettik.F.Terim'li Milli takımda başarılı olursa tüpçüyle birlikte o sayı 4-5 sene daha değişmez.

556824_694279700599967_1190599351_n.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt