- 19 Haziran 2009
- 9.967
- 17
- 1.363
yok mu transfer ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iyi Nöbetler : - )
belki kura cekimleri bekleniyor ve cas karari.
Şükür di maria'yı muslera yerine yazmamışsın.
bi bok anlamadım![]()
cas kararıyla bizim işimiz kalmadı fener ingiltirede arsenale gol yemeden 4 tane atarmı sence ?
Yabancı alsak kimi kesecek hoca? Drogba, Sneijder, Melo ve Muslera banko oynuyor. Diğer bölgelere alternatif yerli olmadığına göre Diğer iki yabancı defans ve beklerden birine gidiyor. Transfer işi zor. Kaliteli yerli de olmadığına göre transfer işi zor.
O zaman aşağıdaki video nun tamamını bi zahmet izleyin lütfen .
[media]https://www.youtube.com/watch?v=Qld0gVA2LTY[/media]
Orijini sağ açık olan bir futbolcunun sağ bekten sol açığa kadar nasıl başarlı bir şekilde mücadele ettiğini ve inanılmaz top tekniği ile, mücadeleyi bırakmaması ve son vuruşlardaki akıl dolu nezikliğini takdir etmek lazım.
Bu arada MOU realde iken 2011/2012 sezonu ve 2012/2013 sezonunda CL de bile Di Maria yı ısrarla solbekte oynattığını unutmayalım.
son vuruşlardaki akıl dolu nezikliğini takdir etmek lazım.
Adam çok yetenkli ama son vuruş denen bişey yok adamda.
Daha 2 dakika olmuş izlemeden cevap yazmışsın...
izleyesin diye,bi zahmet ve lütfen yazmıştım birde... AYIP yaaa.
kanat deyip duruyoruz, elimizdeki Aydın Yılmaz'dan da olduk. gitmeyeydi iyiydi![]()
Ben hala 1 Eylül Quaresma diyorum kiralık..Zamanımız kısıtlıydı yabancı sayısı problemi göz önüne alarak böyle bir şey düşündük falan diyecekler..
q7 mi kaldı arkadaş ya ? o adam zaten bize gelirse yine oldukca astronomkik maaş ister değmez bence eğer yabancı alıncaksa bu bruma nani veya di maria olmalı.veya burak iyi fiyata satılırsa ibra veya eto neden olmasın eğer maaş konusunda anlaşılırsa.