Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şükür di maria'yı muslera yerine yazmamışsın.

bi bok anlamadım :(

O zaman aşağıdaki video nun tamamını bi zahmet izleyin lütfen .

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Qld0gVA2LTY[/media]

Orijini sağ açık olan bir futbolcunun sağ bekten sol açığa kadar nasıl başarlı bir şekilde mücadele ettiğini ve inanılmaz top tekniği ile, mücadeleyi bırakmaması ve son vuruşlardaki akıl dolu nazikliğini takdir etmek lazım.

Bu arada MOU realde iken 2011/2012 sezonu ve 2012/2013 sezonunda CL de bile Di Maria yı ısrarla solbekte oynattığını unutmayalım.

bu takim artik tek forvet oyamali , arkasina da Alex gibi Sneijer'i koyacaksin , adam zaten gelen geceni zimbaliyor kesin gol bulur sert sutlarla + servisleri yeter , zaten defans yapmiyor bari ilerde dursun

artik tribini yerim kim yedek kaliyorsa kalsin ama bu takim orta sahayi teslim etmesin , yoksa oyunu karsi alana yikamiyoruz

cas kararıyla bizim işimiz kalmadı fener ingiltirede arsenale gol yemeden 4 tane atarmı sence ?

onunla alali demek istemedim. cas 2 seneyi onarsa sampionlar ligini garantilemis oluruz bir cekilde sampopnlugu bunlara kaptirsak bile bu sene diye düsüne bilir bizimkiler. o zaman bosuna para harcamayalim derler.

Yabancı alsak kimi kesecek hoca? Drogba, Sneijder, Melo ve Muslera banko oynuyor. Diğer bölgelere alternatif yerli olmadığına göre Diğer iki yabancı defans ve beklerden birine gidiyor. Transfer işi zor. Kaliteli yerli de olmadığına göre transfer işi zor.

chedju dani ve ambrabat kesilebilir.şu takımda banko drogba sniejder muslera oynar 3 yabancı melo ya banko demek biraz fazla iyimserlik çünkü adam istikrarlı değil + ceza yeme riski olan bir oyuncu.

O zaman aşağıdaki video nun tamamını bi zahmet izleyin lütfen .

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Qld0gVA2LTY[/media]

Orijini sağ açık olan bir futbolcunun sağ bekten sol açığa kadar nasıl başarlı bir şekilde mücadele ettiğini ve inanılmaz top tekniği ile, mücadeleyi bırakmaması ve son vuruşlardaki akıl dolu nezikliğini takdir etmek lazım.

Bu arada MOU realde iken 2011/2012 sezonu ve 2012/2013 sezonunda CL de bile Di Maria yı ısrarla solbekte oynattığını unutmayalım.

son vuruşlardaki akıl dolu nezikliğini takdir etmek lazım.

Adam çok yetenkli ama son vuruş denen bişey yok adamda.

Ben hala 1 Eylül Quaresma diyorum kiralık..Zamanımız kısıtlıydı yabancı sayısı problemi göz önüne alarak böyle bir şey düşündük falan diyecekler..

Ben hala 1 Eylül Quaresma diyorum kiralık..Zamanımız kısıtlıydı yabancı sayısı problemi göz önüne alarak böyle bir şey düşündük falan diyecekler..

q7 mi kaldı arkadaş ya ? o adam zaten bize gelirse yine oldukca astronomkik maaş ister değmez bence eğer yabancı alıncaksa bu bruma nani veya di maria olmalı.veya burak iyi fiyata satılırsa ibra veya eto neden olmasın eğer maaş konusunda anlaşılırsa.

Abi bu Hakan Baltayla bu sezon bitmez ben hiç ihtimal vermiyorum bu herif bizdeyken gol yemeden bir maç bitireceğimize..

Adamlar otoban etti ya..

q7 mi kaldı arkadaş ya ? o adam zaten bize gelirse yine oldukca astronomkik maaş ister değmez bence eğer yabancı alıncaksa bu bruma nani veya di maria olmalı.veya burak iyi fiyata satılırsa ibra veya eto neden olmasın eğer maaş konusunda anlaşılırsa.

Ben istediğim için değil yönetim en son bunu yapacaktır kesin geçen sene ki Cris misali..Ki şu var Allah korusun Drogba veya Melo'ya bişey olsa onun yedekleri bile yok bizde..İlk 11'miz üst seviye yedekleri rezalet ama..

la oğlum şu kanatsız takımda q7 bile iş yapar orta kesen çalım atan adam yok bir tane:(

Schalke gecn yil Bastos'u kiralamisti , biz de hic olmazsa bu tarz bir hamle yapalim

sonra Melo'da oldugu gibi dilene dilene aliriz :devil:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt