Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erkan zengin gelse sevinçten ağlayacak durumdayız. takım kanat oyuncusu diye ağlıyor

Allah aşkına oyunu kurtarsın diye yedek kulübesinden oyuna soktuğumuz oyuncuları kimse görmüyor mu?

Yedek kulübemiz berbat.

Geçen sene çoğu maçta türübüne çıkan emre çolak bu sene kurtarıcı olarak sahaya giriyor durum bu kadar vahim.Ulan hiç değilse g.töre'yi erkan zengin'i falan alsaydık...

sözün bittiği yerdeyiz abi,bütün yazı haram ettiler bize...ne güzel nani hayalllerimiz vardı.içine sıctılar

Tamam TFF nin kararları yönetime darbe vurdu ama bunun arkasına sığınıp transfer yapmamalarını kabul etmiyorum ben.

Herşey iyi giderken, 2-3 doğru hamle ile süper kadro kuracakken şu düştüğümüz duruma bak.

Aydın hangi takıma transfer oldu, haberi çıkmadı?

Bir takımla anlaşmadıysa son dakika çileğimiz, Aydın Yılmaz olabilir. :DD

yıl olmuş 2013 drogbalı sneijder'li takımda hala hamit ilk 11 oynuyor her maç o da düşündürücü :)

kerim freiyı bile alamayan bi yönetim ardayı ve brumayı mı alacak ?asla gözü kara değiller,riske girmezler bruma için para basıp.korkak ve cimriler.ve boş konuşuyolar başkan da dahil olmak üzere.

''hedef şampiyonlar ligi''

hihihihii ..nah başarılı olursun bu halinle şampiyonlar liginde

Frei, Serdar Gürler, Erkan Zengin, Gökhan Töre gibi adamların ikisini alıp kulübeye koysak hiç değilse iki orjinal kanat adamımız olurdu. Oyuna girip hareket getirmelerini beklerdik.

Aydın ile kontrat mı yenilesek :(

hamit ve amrabatı güreş şubesi açıp başına koyalım. elimizde nekadar para varsa verip şu ardayı mutlaka almalıyız

Bu saate kadar transfer yapmayan adamdan hayır gelmez. Geçen senede aynı şeyi yaşadık, transfer dönemi Cris'le bitti. Keşke süper bir topçu gelsede **************************** olsak ama nafile, Aysal'a birileri çoktan dur demiş o da duracak elbet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt