Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yarın bu şerefsizlerin maçı hangi kanalda lan arkadaş şu hayattaki gelir herşey beni mi bulur ya lih başladı ligtvnin bağlı olduğu tv bozuldu servis gelecek :mad-49::mad-49::mad-49::mad-49::mad-49::mad-49::mad-49::mad-49::mad-49:

Ya Star yada Ntvspor da maç.

Senin elinde Drogba varken, o CL kupasini almaya calisacaksin arkadas. O kupayi sana getirirse Drogba getirir.

Öyle bir takim kuracaksin ki, ölüm grubuna da düssen, alayiniz gelin lan capsizlar diyeceksin.

Öyle 2 forvet, arkalarinda Sneijder filan olmaz o is. Modern futbola uyacaksin.

Aslinda 2 kanadin da ucup giden oyuncular olacak da, hadi biz 1 oyuncuya bile raziyiz. Sol bekten de vazgectim

Adam gibi 1-2 kanat ve 1 sol bek alamazsak sampiyonlugu bu sene unutun her takim eksiklerini cok iyi kapatti bu ligde aci ama gercek gecen seneki gibi kolay gecmicek lig bizim icin...

bu hafta bi turk oyuncu gelir ve hic kimse begenmez, tahminim oyle

Erkan Terim'in elinde çok iyi oyuncu olur. Keşke girişimlerimiz olsa ama bizim yönetim şimdi istese 2 sene sonraya anca alır.

Alper Potuk balonun önde gideni, ben bunun yıldız oyuncu filan olacağını hiç sanmıyorum.

Birde Alper'i kaçırdık diyenlere şunu hatırlatayım. Alper gelseydi Melo alınmayacaktı. O yüzden iyiki almadık.

alper ama cok iyi bir istasyon oyuncu orta sahada. mesela bizim simdiki systemde hamitin yerine tuk oturacak bir oyuncu. al ver gülüm tempo yapmada yardimci olurdu. ama daha fazlasini istemek cok zor. ceza sahasya yaklasdigi anda dizleri titriyor beyni error yapior resmen. belki ilerde bunu gelsitire bilir ama simdiki potuk tarif ettigimden fazlasi yok.

melonun yerine alinsaydi facia olurdu net cekilde.

fener in sampiyonlar ligine katilamazsa sampiyonlar liginden ne kadar gelicek ?

Fazla değil. 8-10 deniyor ama öyle değil.

Yayın gelirleri bölünmeyip bize gelecek. 2-3 milyonluk bir fark vardır muhtemelen.

Tabi diğer bonuslarla (gruplara kalma +performans ) miktar artıyor ama Fener'in katılamıyor olmasının bize olumlu etkisi öyle sanıldığı kadar fazla değil yani.

yarın bu şerefsizlerin maçı hangi kanalda lan arkadaş şu hayattaki gelir herşey beni mi bulur ya lih başladı ligtvnin bağlı olduğu tv bozuldu servis gelecek :mad-49::mad-49::mad-49::mad-49::mad-49::mad-49::mad-49::mad-49::mad-49:

senin atarına televizyon bile dayanamadı desene soner :trollfacce.gif:

bir başkanla görüşsen diyorum fikirlerini iletsen :ka10: :f68.gif:

transfer karari icin yarini bekliyorlar diye düsünüyorum

kuslar simdiden yüz de yüz elenmis olsa bile yarini bekleyip 10,000,000 € nun kasaya girmesini bekliyorlar herhalde

Eğerki Fatih hoca tüpçünün emrine girmseydi transfer yapmamamızı anlardım o kişiliksiz yüzünden yapamadık derdim ama sormazlarmı adama transferlerine engel olan adamın emrine neden giriyorsun diye ?

çünkü midesi geniş, o kadar laf et adamın emrine gir. herşeyi geçtim o basın toplantısında yalayıp yuttuğu sahneler neydi. sadece tüpçü değil tüm elemanları iştahla tek tek öptü

yarın öbür gün işimize gelmeyen karar çıkınca zırlamanın anlama yok bu saatten sonra

aslında hepsinin mantıklı açıklaması var olaylara nasıl baktığınızla ilgili

kaliteli yerli oyuncu yok yabancı sınırı var herkes bizim ülkeye katar gözüyle görüyor fiyatlar uçuk oluyor

fatih hoca mecbur kaldı bence olumlu da olabilir benim fikrim

ayrıca bursa maçında korakor mücadele oldu golü saymazsak pozisyon bile vermedik hep çok pozisyon veriyoruz demiyor myuduk

olaya nasıl baktığınızla ilgili biraz

ha herşey güllük gülistanlık demiyorum elbette eksiklikler var ama o kadar yüklenmek ne kadar doğru olur bilmiyorum

Olabilir, ama o zaman yönetim bunu acik acik söyleyecek. Ne zaman kamera önüne gecseler söyle böyle ilerledik, iki tane transfer yapacagiz, gibi konusmalar oluyor. Biz de biliyoruz alternatiflerin cok kisitli oldugunu, ama en azindan kadro derinligi icin iyi futbolcular alinmali. Veya genc ve yetenekli oyuncular. Örnegin Muhammet Demir.

FT'de hemfikir degiliz. Ben istesem de kabullenemiyorum. TFF'den zaten TFF'ye laf atti diye ceza yemedi mi? O kadar tartisma oldu ama simdi bunlar anlasma sagliyor. Bizim icin ne yarari olabilir onu da bilmiyorum. Neyse, bakip görecegiz artik. Ama ben FT'in bu hamlesinden hic memnun degilim.

Sonlara dogru 2-3 pozisiyon buldular. Ama genel anlamda konusuyorum. Oyun'a damgasini vuran takim biz olmamiz gerekiyorken, tam aksine "titreyen" taraf biz oluyoruz. Belki de FT yok diye böyle oldu ... Sas ve Davala ne ise yariyorlarsa?

Bende belki biraz fazla karamsarim, ama su an yönetimin ve FT'in tavirlarindan kaynaklaniyor bu.

Ligde şampiyon olamayız demem, ama rahat rahat şampiyon olamayız orası kesin.

Şöyle düşünüyorum geçen sene ile bu sene kadro arasındaki fark ne diye,

Chedjou ile defansı toparladığımızı düşünüyorum ama yabancı sınırlaması ile yara aldığımız ortadayken buna önlem alamadık maalesef. O yüzden bu sene geçen seneye göre kesinlikle güçlenmedik.

Tek sevincim, Sneijder'in, Melo'nun performansları ve Chedjou hamlesi.

aslında hepsinin mantıklı açıklaması var olaylara nasıl baktığınızla ilgili

kaliteli yerli oyuncu yok yabancı sınırı var herkes bizim ülkeye katar gözüyle görüyor fiyatlar uçuk oluyor

fatih hoca mecbur kaldı bence olumlu da olabilir benim fikrim

ayrıca bursa maçında korakor mücadele oldu golü saymazsak pozisyon bile vermedik hep çok pozisyon veriyoruz demiyor myuduk

olaya nasıl baktığınızla ilgili biraz

ha herşey güllük gülistanlık demiyorum elbette eksiklikler var ama o kadar yüklenmek ne kadar doğru olur bilmiyorum

Olabilir, ama o zaman yönetim bunu acik acik söyleyecek. Ne zaman kamera önüne gecseler söyle böyle ilerledik, iki tane transfer yapacagiz, gibi konusmalar oluyor. Biz de biliyoruz alternatiflerin cok kisitli oldugunu, ama en azindan kadro derinligi icin iyi futbolcular alinmali. Veya genc ve yetenekli oyuncular. Örnegin Muhammet Demir.

FT'de hemfikir degiliz. Ben istesem de kabullenemiyorum. TFF'den zaten TFF'ye laf atti diye ceza yemedi mi? O kadar tartisma oldu ama simdi bunlar anlasma sagliyor. Bizim icin ne yarari olabilir onu da bilmiyorum. Neyse, bakip görecegiz artik. Ama ben FT'in bu hamlesinden hic memnun degilim.

Sonlara dogru 2-3 pozisiyon buldular. Ama genel anlamda konusuyorum. Oyun'a damgasini vuran takim biz olmamiz gerekiyorken, tam aksine "titreyen" taraf biz oluyoruz. Belki de FT yok diye böyle oldu ... Sas ve Davala ne ise yariyorlarsa?

Bende belki biraz fazla karamsarim, ama su an yönetimin ve FT'in tavirlarindan kaynaklaniyor bu.

Basarili Avrupa takimlarini inceleyin. Kimse bizim gibi sacma ve cilgin bir sistemle oynamiyor. Bizde zorunluluktan oynuyoruz zaten.

Emirates Cup´ta begenmedigimiz oyuncularla bile modern dizilise gectik, kupayi aldik geldik. Begenmedigimiz kanatlarla bide.

Para harcayin artik, bizi de deli etmeyin. Spend spend spend ulan :)

eger illaki genc yetenek istiyorsaniz muhammed demir ile okan aydin uzakta degil,hele okan aydin a dikkatle izleyin derim.

çok merak ediyorum şuan fatih hoca transferle falan ilgileniyor mu yoksa 6 eylüldeki milli maçın çalışmasını mı yapıyor. belki de biz keriz gibi burda beklerken adamların umrunda değil transfer falan

transfer karari icin yarini bekliyorlar diye düsünüyorum

kuslar simdiden yüz de yüz elenmis olsa bile yarini bekleyip 10,000,000 € nun kasaya girmesini bekliyorlar herhalde

şehir efsanesi o, 3m civarı fazla alacağız o kadar. ayrıca bu yılki şl gelirleri sezon sonu yatıyor. önceki yıl daha 1 ay önce yattı.

alakası yok yani onunla transferin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt