Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hacıosmanoğlu Volkan Şen'i göndereceklerini açıklamış.

çok merak ediyorum şuan fatih hoca transferle falan ilgileniyor mu yoksa 6 eylüldeki milli maçın çalışmasını mı yapıyor. belki de biz keriz gibi burda beklerken adamların umrunda değil transfer falan

Terim'in bu saatten sonra transfer içinyapacağı bir şey yok.

Adam açık açık Brumayı istedi

Sonra Terim, basın karşısında açık açık çok net Başkandan Arda'yı almasını söyledi.

Terim'in o laflarından sonra başkanın Arda'yı alması gerekiyordu. Sana 2 senede dünyalar kadar para kazandırmış takımın patronuna Arda'yı almalı.

Basarili Avrupa takimlarini inceleyin. Kimse bizim gibi sacma ve cilgin bir sistemle oynamiyor. Bizde zorunluluktan oynuyoruz zaten.

Emirates Cup´ta begenmedigimiz oyuncularla bile modern dizilise gectik, kupayi aldik geldik. Begenmedigimiz kanatlarla bide.

Para harcayin artik, bizi de deli etmeyin. Spend spend spend ulan :)

Kanat transferleri için gerekirse Burak yılmazdan bile vazgeçilebilir. Yedek kalmayı sorun ettiği için..

eger illaki genc yetenek istiyorsaniz muhammed demir ile okan aydin uzakta degil,hele okan aydin a dikkatle izleyin derim.

Pahali gelir bizimkilere. Herkese pahali derler zaten. Muhammet bosta olacak ki, bizimkilerin listesine girsin.

Ayrica bu Avrupalilar Aysal´i Rus, Arap milyarder saniyorlar galiba. Oguzhan´i 500´e birakirlar, Kerim Frei´a 5 Milyon cekerler.

Telegol: Fener Erkan Zengin için 3 M € vermiş Eskişehir 4 M € istiyormuş, büyük ihtimal bu transfer gerçekleşir.

Bize pahalı gelen Ali Adnan'ı Çaykur Rizespor aldı, gerisini siz düşünün...

Şimdi Erkan, Arda, Bruma, Frei, Muhammed için bizim yönetimin vereceği parayı bir düşünün.

Kanat transferleri için gerekirse Burak yılmazdan bile vazgeçilebilir. Yedek kalmayı sorun ettiği için..

Yapacaklarsa yapsinlar, valla hayir demem. Adam gibi sistemi de oturturuz böylece.

Ama bu kisa sürede benim istedigim operasyonu yapamazlar. Imkansiz.

Burak gidiyorsa, yerine yetenekli bir forvet isterim ben kesinlikle. (Muhammet gibi)

Arda´yi banko isterim, olmazsa olmaz. Hatta bir kanat daha isterim. O yüzden bosuna konusuyoruz yani.

Spor Gündemi

3-4 Trabzonspor taraftarinin yaptigi terbiyesizlik yuzunden Volkan ile Trabzon'un yollari ayriliyor. Baskan Haciosmanoglu, Volkan'i gondereceklerini soyledi.

Telegol Arda konusunda şok gelişme diye dipnot koymuşlar. Bakalım ne yumurtlayacaklar :D

Valla erkan zengini isterim takımda trabzon volkanıda yollayacak kazımla takas yapalım

İnşallah Erkan Zengin Fenere gitmez çok etkili olcağı için kendini bitirir 3 maç kötü oynarsa bidaha formayı alamaz fb seyircisi bizim kadar sabırlı değil yabancı istio takımda hep

541759_583582211701473_1050189749_n.jpg
photo.php

Valla yazik. 5 Milyon veririm, bu eziklere kaptirmam. Gercekten yazik. Elimizle riske atiyoruz herseyi. Güya Arda´yi alacaklar. Alirlar alirlar.

Bizdeki bu yönetim varken, adamlar her türk oyuncuyu alabilirler. Ben hiç şaşırmam.

Alper de hiç üzülmedim ama Erkan giderse üzülürüm.

Volkan Şen zaten Galatasaraylı olduğunu açıklamıştı boşa çıkarsa bizimkiler ilgilenir kesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt