- 11 Kasım 2012
- 14.338
- 4.171
- 1.328
Yılmaz vurala bak. Halk milli takıma beni istiyor. Açın facebook twitter sosyal ağlara bakın![]()
Öyle ama renktaş, adam için kampanyalar düzenlendi, web siteleri bile açıldı, adam haklı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yılmaz vurala bak. Halk milli takıma beni istiyor. Açın facebook twitter sosyal ağlara bakın![]()
Volkan'ın gideceği başka bir takım var mı ki ya?Fener'e gitmesin bu çocuk![]()
Öyle ama renktaş, adam için kampanyalar düzenlendi, web siteleri bile açıldı, adam haklı![]()
Allah korusun. Biz sahaya iner Volkan´i döveriz. Cok net söylüyorum. Valla yapariz. Cocukta beyin diye hicbirsey yok. Kusura bakmasin. Iyi futbolcu da degil ayrica
biz fazla uçuşa geçtik yönetim de dahil olarak
yerli futbolcuları beğenmiyoruz para verilmez diyoruz
Türkiye ligini beğenmiyoruz rakibimiz yok diyoruz felan
bu havalarda gezersek bi koyarlar şimdi harcamadığımız 5-10 milyonun yerine cl ye katılamayarak 25-30 milyon zarara gireriz
çünkü eğer şampiyon olamazsak bir Türk takımının ön elemeyi geçip cl katılması zor
Senin elinde Drogba varken, o CL kupasini almaya calisacaksin arkadas. O kupayi sana getirirse Drogba getirir.
Öyle bir takim kuracaksin ki, ölüm grubuna da düssen, alayiniz gelin lan capsizlar diyeceksin.
Öyle 2 forvet, arkalarinda Sneijder filan olmaz o is. Modern futbola uyacaksin.
Aslinda 2 kanadin da ucup giden oyuncular olacak da, hadi biz 1 oyuncuya bile raziyiz. Sol bekten de vazgectim
Volkan ile ilgili eminim girişim olacak bizim kulüpten. Yazın bir kenara
Volkan, şu Hamit'in yanında Ribery etkisi yaratır vallaAyrıca bizde de beyinsiz futbolcu sayısı bir hayli fazla. Onlara şu güne kadar birşey yapmadıysak Volkan'a hiç yapmayız
![]()