Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yılmaz vurala bak. Halk milli takıma beni istiyor. Açın facebook twitter sosyal ağlara bakın :D

[media]https://www.youtube.com/watch?v=_PN94tRj8lY[/media]

sen bu hareketleri yapacaksın yalvar yakar beni büyük takımların başına getirin diyeceksin sonra milli takımda hangi oyuncuya laf geçirteceksin yılmaz hoca

Allah korusun. Biz sahaya iner Volkan´i döveriz. Cok net söylüyorum. Valla yapariz. Cocukta beyin diye hicbirsey yok. Kusura bakmasin. Iyi futbolcu da degil ayrica

Volkan, şu Hamit'in yanında Ribery etkisi yaratır valla :D Ayrıca bizde de beyinsiz futbolcu sayısı bir hayli fazla. Onlara şu güne kadar birşey yapmadıysak Volkan'a hiç yapmayız :)

b

biz fazla uçuşa geçtik yönetim de dahil olarak

yerli futbolcuları beğenmiyoruz para verilmez diyoruz

Türkiye ligini beğenmiyoruz rakibimiz yok diyoruz felan

bu havalarda gezersek bi koyarlar şimdi harcamadığımız 5-10 milyonun yerine cl ye katılamayarak 25-30 milyon zarara gireriz

çünkü eğer şampiyon olamazsak bir Türk takımının ön elemeyi geçip cl katılması zor

bu kadro rahat şampiyon olur hem bu arada hangi yerli transfer bizi şampiyon yapacakmış? (Arda dışında)

Senin elinde Drogba varken, o CL kupasini almaya calisacaksin arkadas. O kupayi sana getirirse Drogba getirir.

Öyle bir takim kuracaksin ki, ölüm grubuna da düssen, alayiniz gelin lan capsizlar diyeceksin.

Öyle 2 forvet, arkalarinda Sneijder filan olmaz o is. Modern futbola uyacaksin.

Aslinda 2 kanadin da ucup giden oyuncular olacak da, hadi biz 1 oyuncuya bile raziyiz. Sol bekten de vazgectim

aslında ambrabat iyi kotü iş görüyor avrupa maçlarında ancak bir kanat daha lazım.

Ne bitmez bir 20 dakikaymış arkadaş. 2 saat deselerdi daha iyiydi bakım için :D

volkan sen gelirse yeminle ağlarım artık bu kadar da saçmalık olmaz heralde ?

Volkan ile ilgili eminim girişim olacak bizim kulüpten. Yazın bir kenara

Gökhan töreyi falan almayıp yerlerine saçma sapan tercihler yaptık elimizde doğru düzgün kanat yokken bu gökhan töre bizdede her türlü iş yaaprdı bence

------------Muslera-----------

Eboue--Semih--Chedjou--Hakan

---------Melo--Selçuk---------

Engin------Sneijder-------Arda

-----------Drogba-------------

------------Muslera-----------

Eboue--Semih--Chedjou--Hakan

---------Melo--Selçuk---------

Amrabat-----Sneijder-------Arda

-------------Burak------------

Arda'yı alabilirsek deplasmanda oynamamız gereken kadrolar bunlar.Ama Burak'la Drogba'yı nasıl idare ederiz bilmiyorum.İkisinin de oynamama tahammmülü yok.Zaten bundan dolayı şimdiki saçma sapan sistemi oynuyoruz.

Sanırım haftasonu Eskişehir'de puan kaybetmemizi bekliyor yönetim ki tepkiler artsın.

Bariz puan kaybedeceğiz, net.

Belli deplasmanlarımız var, Bursa-Eskişehir-Beşiktaş-Trabzon-Fener-Gençler...

Ve bu gidişi değiştirmek için hiçbir şey yapmıyoruz, en ufak uyduruk, sallama duyum, haber bile yok hala.

CL'de geçen seneki gibi bir gruba düşersek, kadromuz yeterli derler, zora düşersek zaten para harcamazlar.

Volkan Şen'i alalım bari, ona bile razıyım, bıktım Emre Çolak'ın oyuna girmesinden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt