Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda buyuk ihtimal sezon ortasi gelecek, oda CL gore bence..

1 Coentrao

2 Erkan Zengin

bizi idare eder bence.. sizce?

la bari gidin erkanı alın ona bile razıyım anasını satayım..bu arada utanmaz allahtan korkmaz kuldan utanmaz hırsız pislik şerefsiz çakal düzenbazcı hilekar ırkçıların kararı bugün mü belli oluyor ?

biz erkan zengine kaldıysak dükkanı kapatalım yazdığın isimlere bak coentrao ve erkan zengin biri ferrari diğeri hacı murat.. :D

Oylede,ama zaten bomba transfer yapilmayacak..

mesajimda yazdim zaten suan icin idare edecek oyuncu diye..

bir emre.c veya hamitden iyidir erkan zengin.. aslinda sag tarafa sezon basinda toreyi de almamiz lazimdi

hamit-tore degisik oynarlardi...oyle ucuz yetenekli oyunculari neden almiyoruz anlamak mumkun degil

Es-Es’in yıldızı Erkan Zengin, Fatih Terim ile her futbolcunun çalışmak isteyeceğini söyledi.

Fenerbahçe karşısında müthiş oynayan, ancak şanssız goller kaçırıp sahadan puansız ayrılan Eskişehirspor moral bozmuyor. TRT Spor’daki İşte Goool programına konuşan Es-Es’in yıldızı Erkan Zengin, ”Böyle oynadığımız takdirde seri galibiyetler alırız. Ancak bazen şans da yanınızda olmalı” dedi. Erkan, ”Haberler çıktığında milli takımdaydım. Zaten ilgilenmiyorum da, burada mutluyum” ifadesini kullandı. Fatih Terim ile her futbolcunun çalışmak isteyeceğini belirten gurbetçi oyuncu, ”Ben de isterim, ama şu anda İsveç Milli Takımı’ndayım” diye konuştu.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam da Erkan Zengin ve Veysel’i kesinlikle satmayacaklarını belirtti. Takımın hedefini de açıklayan Sağlam, ”Şampiyonluk lafı başa bela. Altını doldurmak lazım, iyi bir hazırlık lazım. Şu anda hedefimiz Avrupa’ya gitmek. Adım adım ilerlemeliyiz” dedi.

Hala 34cimbom34'ün tweetlerini ciddiye alıp paylaşanlar var.

la bari gidin erkanı alın ona bile razıyım anasını satayım..bu arada utanmaz allahtan korkmaz kuldan utanmaz hırsız pislik şerefsiz çakal düzenbazcı hilekar ırkçıların kararı bugün mü belli oluyor ?

bugün değil 28-29 ağustostu hele önce arsenal oynasın bu kuşlarla :)

beşiktaşlıların hevesini kırmayalım şimdi rekor egale edilecek mi bakalım :D

Trabzonspor Başkanı'nın "Bunu yapan oyuncunun elbette bizim yanımızda yeri yok" açıklamasını öğrenen Volkan'ın da menajerini arayarak, "Bana kulüp bul" dediği öğrenildi.

ligden bi tek serdar gürler olur,yurt dışından da kerim frei ve okan aydın iyidir.

Vallahi ne yalan söyleyeyim ben bunlardan pek transfer beklemiyorum.Bende o intibaayı yarattı başkan...

biz erkan zengine kaldıysak dükkanı kapatalım yazdığın isimlere bak coentrao ve erkan zengin biri ferrari diğeri hacı murat.. :D

Erkan,Hacı Murat'sa kadroda kanat diye barındırdığımız Hamit,Kazım,Amrabat hatta ve hatta Yiğit ve Aydın'ı tanımlayacak araba hangisi bilemedim.

Erkan,Hacı Murat'sa kadroda kanat diye barındırdığımız Hamit,Kazım,Amrabat hatta ve hatta Yiğit ve Aydın'ı tanımlayacak araba hangisi bilemedim.

onlarda aynı kalitede o yüzden gereksiz diyorum ekstra bir şey vermez şikecilerin yaptığını yapmış oluruz

aynı bölgeye işe yaramaz bi sürü adam toplarız

Aynen öyle. Bizde Kerim Frei iyi iş yapar. Bileklerine çok hakim.

Bizim tek eksiğimiz o zaten. Adam eksilten kreatif oyuncu. Dikine oynayan oyuncuyu bulduk çok şükür. bir de aynı zamanda hem adam eksiltip hem dikine oynayanını bulmamız lzm. Ha diyeceksin ki Sneijder attığı paslarla adam eksiltiyor. Doğru ama top bir oyuncunun ayağına geldiği zaman acaba şimdi hangi hareketi yapacak rakibi nasıl geçecek demek istiyorum.

Bizim tek eksiğimiz o zaten. Adam eksilten kreatif oyuncu. Dikine oynayan oyuncuyu bulduk çok şükür. bir de aynı zamanda hem adam eksiltip hem dikine oynayanını bulmamız lzm. Ha diyeceksin ki Sneijder attığı paslarla adam eksiltiyor. Doğru ama top bir oyuncunun ayağına geldiği zaman acaba şimdi hangi hareketi yapacak rakibi nasıl geçecek demek istiyorum.

işte o yüzden nani-arda alınmalı :encouragement:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt