Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu sene de boyle devam edecegiz mantiken de dogrudur

baska caremiz yok..

insallah sezon sonuna kadar AIHM den guzel haber cikar veya Hoca nin artik Milli hoca olmasindan sonra yabanci statusunde degisiklige giderler de seneye cok rahat bi transfer donemi geciririz

aksi taktirde boyle devam ederse bunlar Burak buyuk ihtimal sezon sonu guzel paraya satilir ve biz de ona gore 4231 e gecis saglariz

simdiki sartlar bizi boyle devam etmemize zorluyor bunu anlamamiz lazim/...

not: suanda kimse de 15-20 milyon euro bonservis beklemesin 1 oyuncu icin

bu daha 1-2 sene surer, sonra istikrarli sekilde devam edersek bi gun 15 milyon oderiz 1 oyuncu icin

Arsenal, Manu gibi takımlarda bizim durumumuzda

ben bu konuda kızmıyorum sırf transfer olsun diye transfer yapmasınlar

kadroyu iyi kullansınlar bu sene bizi şampiyon yapar

napalım olmuyorsa sırtımızı dönemeyiz

Hayatın Anlamı GALATASARAY

Arda Coéntrao ikilisinin toplam bonservisleri sanırım 30'u bulur.

Her sezon yaz transfer döneminde harcadığımız para bence , parayı basıp getirsinler , Store'larda falan mal bırakmayız.

Kombineler , ŞL gelirleri , Lig Şampiyonluğu gelirleri ile falan transferler kapanır + kara geçilir açık ve net.

KCXZSxL.jpg

:D :D :D :D

bugun akşam veya yarın na kadar kap bildirimi gelmezse unutun transferi..

riera oynamadan en az 25 maç geçirir

amrabat 15 maçı anca görür.

danny zar zor olsada belki 15 maç görür.

hadi bek alamadık idare ettik. peki kanatsız takımmı olur? bırak ilk 11, 18 girecek bile kanat oyuncusu yok.

snejder-drogba-burak-umut ile tüm sezon ofansif olarak geçermi? birde buna formsuz bir hamit ekleniyor.

türkiye ligi için yeter bile diyemiyorum, çünkü girecek yedek oyuncunun ne vereceği belli değil.

tüm sezonu 14-15 futbolcu ile geçirilirmi yahu. neyse sinirlenmemek elde değil. lig için en büyük adayız ama 3 kulvarda 2 si heba olacak 2 senenin üstüne...

Arsenal, Manu gibi takımlarda bizim durumumuzda

ben bu konuda kızmıyorum sırf transfer olsun diye transfer yapmasınlar

kadroyu iyi kullansınlar bu sene bizi şampiyon yapar

napalım olmuyorsa sırtımızı dönemeyiz

Hayatın Anlamı GALATASARAY

Yahu ne transfer olsun diye transferi. Sistem oturmadı , sistemi değiştirmek için transfer şart Arda şart hatta 2 kanat oyuncusu şart.

Yahu ne transfer olsun diye transferi. Sistem oturmadı , sistemi değiştirmek için transfer şart Arda şart hatta 2 kanat oyuncusu şart.

bende onu diyorum eğer senin istediğin adamı alamıyorsan gidip saçma sapan transfer yapmasınlar

kadro korunsun sistemi ona göre yapsın

ama arda'dan erkan zengine dönecekse hiç transfer yapmasın daha iyi

Pek katılmıyorum. Manu daha transfet bile yapmadı. Chelsea Rooney için Madrid Bale için uğraşıyor hala. Dünyada da büyük transferler transfer döneminin sonuna doğru patlar

Söylediğin kulüpler her sene böyle değiller. Bu seneye özgü bir durum oluştu. Belki 2-3 defa daha olmuştur. Üstelik bahsettiğin oyuncular da alınması için çok çaba harcanması gereken oyuncular. o kulüpleri çoğaltabiliriz bu sene için. Arsenalide dahil edelim o listeye. Sadece işaretlediğim bölümde haklılık payın var. Biz büyük peşinde değiliz. gerekli transferleri yapamıyoruz. 2 yıldır sol bek yok. alamıyoruz. Carlinhosa bile razı olacak duruma geldim ben. Ama alamıyoruz. O saydığın kulüpler kritik bölge transferlerini transfer sezonu açılmadan ön protokol imzalayarak hallediyorlar. Bayern Dortmund Barca bunların arasına bir çoğunu daha ekleyebiliriz. ajax city.

Asaletin Yeter ‏@uA1905od5 dk

Etik olmaz diye şuanda görüşmüyorlar Erkan için maç bitince Erkan Zengini istiycekler. Hatta takas ihtimali var bizden gidicek es es e

Arda olmazsa düşünülen isim Erkan galiba , doğru isim bence var mı Arda'dan sonra alabileceğimiz iyi ve yerli bir kanat oyuncusu ?

ben olsam burak'i hemen 15'e satip muhammet demir'i alirim sonra su takima bi adam giibi sol bek aliirm

burak'in top teknigi cok zayif son macta yine gösterdi bunu

ne top tutabiliyor, ne pas atabiliyor

son vurus adami

Dünyada da büyük transferler transfer döneminin sonunda degil basinda olur

ekonomik kriz oldugu icin bu sene degisiklik oldu

acin google.com u bakin tarihe

erkan zengin'in fenev maclarini izleyen yok galiba

kesinlikle ve kesinlikle gelmesin bu bizim takima

bende onu diyorum eğer senin istediğin adamı alamıyorsan gidip saçma sapan transfer yapmasınlar

kadro korunsun sistemi ona göre yapsın

ama arda'dan erkan zengine dönecekse hiç transfer yapmasın daha iyi

zaten transfer olsun diye yapılan transferlerden dolayı elimizde tonla talibi olmayan satamadığımız oyuncu var.Bence yönetim bu sene doğru olanı yapıyor hatta chedjuda alınmamalıydı.

zaten transfer olsun diye yapılan transferlerden dolayı elimizde tonla talibi olmayan satamadığımız oyuncu var.Bence yönetim bu sene doğru olanı yapıyor hatta chedjuda alınmamalıydı.

Chedjouya alınmamalı diyemem

adam çok çok iyi bursa maçında baya beğendim taş gibi güçlü ayrıca çok teknik orta sahaya koy oynar

diğerlerine katılıyorum

Asaletin Yeter ‏@uA1905od5 dk

Etik olmaz diye şuanda görüşmüyorlar Erkan için maç bitince Erkan Zengini istiycekler. Hatta takas ihtimali var bizden gidicek es es e

Arda olmazsa düşünülen isim Erkan galiba , doğru isim bence var mı Arda'dan sonra alabileceğimiz iyi ve yerli bir kanat oyuncusu ?

Yönetimdeki vizyon'a bak;Coantreo,Di maria nerde Erkan nerde :D:D

Hala akıllanmadılar.Alper olayındaki tezgahı ne çabuk unuttular ki hala Eskişehir'in peşinden koşuyorlar.

hee ne gerek vardı chedjouya dimi.Ujfalusi gitti.Dany ile Gökhan Zan yeterdi :trollfacce.gif:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt