Şu okullar açılsaydı keşke ergen ergen konuşma city toplama takım aynen öle öyle olmasa takım oyunu oynayan dortmund iki maçta da city ile top diye oynamazdı dimi ? City toplama takım kadrosu bizden 50 kat daha fazla değerde olan bi takım ama grupdan çıkamayan bi takım
Harbiden ha bende çok sıkıldım açılsada şu üniler projelerle ilgilensek. Geliyonuz buraya erkanlamı ş.ligini alacağız gibisinden komik yorumlar yapıyosunuz.
City'nin sorunu oyuncular değil, sistemi oturtabilecek hocalarının olmaması.
City oyuncularını satılığa çıkarsa. Burada bütün hepsini alalım diye garip tutum sergiler, triplere girersiniz.
Öyle toplama takım falan sözleri çok saçma. Bi kendinize gelin. Şu anki kadro ilede ş.liginde kupa hayallerinide bırakın derim.
Kanadın yok senin takımında KANAT denen olay yok. En kral kanat 3 aydır yatan aydın. Ne idüğü belli olmayan kazım. Afedersiniz ama kıçını kaldıramayan hamit.
Bunlar varken bizim taraftarın erkan'ı erkanı geçtim ülkede herhangi bir yardıran yetenekli kanat oyuncusuna burun kıvırması taktir'e şayan.
Bi ayaklarımız yere bassın dedim anlamadınız ne yapayım daha. Herkes kadroda roben olsun, nani olsun, ribery olsun, defansta pique olsun, sol bek adriano, sağ bek alvez olsun. Sınırsız yabancımız olsun. Bunları istemeyen taraftara zaten gülerim.
Senin ülkende bu günün şartlarında bu yukarıdakilerin aynı anda oynaması imkansız.
Senin ülkende yabancı sınırı denilen şey var.
Burayı iyi oku. Senin ülkenin en iyi kanat oyuncusu arda'dır. Ardayı alamıyorsan şu ligleri izleyen herhangi biri şu anda ülkedeki en üyü kanat oyuncusunun erkan olduğunu görür. Buda otomatik olarak ardadan sonraki en iyi kanat türk statüsünde oyuncu noktasına erişim demektir
Sırf aramızdaki husumetten dolayı erkanı beğenmemezlik komik geliyor.
Alırsın alamazsın orasi beni ilgilendirmez. Bu günün şartı ile erkan'ı takımda görmek istemek benim taraftar olarak en doğal hakkım. Benim gibi düşünen tonlarca insan var.
Erkan ne ya demiyeceksin. Her zaman en iyi oyuncular sende olacak. Varsın ilk 11de oynamasın ondan daha iyisini al erkan ile yedekle.
Senin yedeğinde kanat oyuncusu yok yahu. 0 ilk 11'inde de yok ya orası daha trajıkomik.