Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Laf da mı sokar mış o. :D

Tamam la tamam sen en iyisisin en birincisisin tamam. :D :D :D

City toplama takım yea :D :D :D :D :D

Şu okullar açılsaydı keşke ergen ergen konuşma city toplama takım aynen öle öyle olmasa takım oyunu oynayan dortmund iki maçta da city ile top diye oynamazdı dimi ? City toplama takım kadrosu bizden 50 kat daha fazla değerde olan bi takım ama grupdan çıkamayan bi takım :)

la akıl mantık var..

erkan zengin isteyecekler en az 4-5

bruma için 8 kez versen olmazmı??

komik fallah. tam bruma lık takım olduk. bruma b takımına göndereceklerine buraya göndersinler 6 kiralık boş durmasın :)

ENgin ve Amrabat oynamali ve 4231 oynamasi gerekir takim.

yemisim Burakin triplerini.

hamit emeklilik hayati yasamaya gelmis

buna 3 mio veren yönetici kendi sirketindede mi böle bonkör ????

Hocası tulunu arayıp bunun geleceği yok, birşey beklemeyin bu çocuktan demiş. Bizde vazgeçmişiz.

Yahu sorsalar bunlardan vizyonlusu yok Jol andavalı geleceği yok dedi diye almamak nedir yahu ? Geleceği yoksa bize yollasaydı o zaman.

Daha geçen sezon tapıyorlardı Kerim Frei'a. Tüm İngiltere konuştu bir dönem.

Çocuk Galatasaray'lı teklifimize sıcak bakıyor diye böyle bir terane uydurmuştur Fulham. Bizde yemişizdir.

Asaletin Yeter ‏@uA1905od 4 dk

Hamit sakatlandı diye sevinen aydın ve necati geri dönüyor diye üzülen mi var???? Yapmayın ahte vefa ya noldu burası Galatasaray lütfen

asaleti var beyni yok bunun... o kadar isim alamayıp eskilere dönüyorsan bunun vefa-sefa ile alakası yok. transfer umursamızlığı para gitmesin durumu vardı..

aydin'i alacagmizi volkan Sen i alalim...zaten limoni Sen ve trabzon camiasi, baskan'Da istemiyor artik onu..Aydin'dan her türlü iidir..

Ne amatör bir transfer dönemi geçirdik. Kendi kendimizi sıkıntıya sokmayız umarım bu sene.

Bebiano Gomes: «Bruma não pode regressar para ser humilhado» | Futebol Portugal

ahaha brumanın menajeri kadın programlarına çıkan koca karılar gibi, dakika başı konuşuyor herhalde.

bruma yı b takıma göndermekle, oyuncumu aşağılıyorsunuz, bruma dönmeyecek sporting e demiş.

gel kanka hamitte sakatlanmışken 15 dakika oynarsın ikinci yarı :)

ulaa işe bak

semih

hamit sakat.. ilk için iyi yerliler var diyoduk, teker teker sakatlnıyorlar..

Şu okullar açılsaydı keşke ergen ergen konuşma city toplama takım aynen öle öyle olmasa takım oyunu oynayan dortmund iki maçta da city ile top diye oynamazdı dimi ? City toplama takım kadrosu bizden 50 kat daha fazla değerde olan bi takım ama grupdan çıkamayan bi takım :)

Harbiden ha bende çok sıkıldım açılsada şu üniler projelerle ilgilensek. Geliyonuz buraya erkanlamı ş.ligini alacağız gibisinden komik yorumlar yapıyosunuz.

City'nin sorunu oyuncular değil, sistemi oturtabilecek hocalarının olmaması.

City oyuncularını satılığa çıkarsa. Burada bütün hepsini alalım diye garip tutum sergiler, triplere girersiniz.

Öyle toplama takım falan sözleri çok saçma. Bi kendinize gelin. Şu anki kadro ilede ş.liginde kupa hayallerinide bırakın derim.

Kanadın yok senin takımında KANAT denen olay yok. En kral kanat 3 aydır yatan aydın. Ne idüğü belli olmayan kazım. Afedersiniz ama kıçını kaldıramayan hamit.

Bunlar varken bizim taraftarın erkan'ı erkanı geçtim ülkede herhangi bir yardıran yetenekli kanat oyuncusuna burun kıvırması taktir'e şayan.

Bi ayaklarımız yere bassın dedim anlamadınız ne yapayım daha. Herkes kadroda roben olsun, nani olsun, ribery olsun, defansta pique olsun, sol bek adriano, sağ bek alvez olsun. Sınırsız yabancımız olsun. Bunları istemeyen taraftara zaten gülerim.

Senin ülkende bu günün şartlarında bu yukarıdakilerin aynı anda oynaması imkansız.

Senin ülkende yabancı sınırı denilen şey var.

Burayı iyi oku. Senin ülkenin en iyi kanat oyuncusu arda'dır. Ardayı alamıyorsan şu ligleri izleyen herhangi biri şu anda ülkedeki en üyü kanat oyuncusunun erkan olduğunu görür. Buda otomatik olarak ardadan sonraki en iyi kanat türk statüsünde oyuncu noktasına erişim demektir

Sırf aramızdaki husumetten dolayı erkanı beğenmemezlik komik geliyor.

Alırsın alamazsın orasi beni ilgilendirmez. Bu günün şartı ile erkan'ı takımda görmek istemek benim taraftar olarak en doğal hakkım. Benim gibi düşünen tonlarca insan var.

Erkan ne ya demiyeceksin. Her zaman en iyi oyuncular sende olacak. Varsın ilk 11de oynamasın ondan daha iyisini al erkan ile yedekle.

Senin yedeğinde kanat oyuncusu yok yahu. 0 ilk 11'inde de yok ya orası daha trajıkomik.

EGER DÖNÜP bizde 6 senedir HİÇBİRŞEY yapmayan AYDIN geri alınılırsa kanat diye o zihniyetten bir halt olmaz hala baltası,Zanı,Sabrisi varken aydın geri dönecekse vay halimize

Asaletin Yeter ‏@uA1905od 4 dk

Hamit sakatlandı diye sevinen aydın ve necati geri dönüyor diye üzülen mi var???? Yapmayın ahte vefa ya noldu burası Galatasaray lütfen

asaleti var beyni yok bunun... o kadar isim alamayıp eskilere dönüyorsan bunun vefa-sefa ile alakası yok. transfer umursamızlığı para gitmesin durumu vardı..

Hacı kulübün kapısında aç doyuran mı yazıyor nedir ben çözemedim. Bende gideyim banada ayda 500 bin tl ne varsa atsınlar bari. Sevaptır.

Servette ayrılcakmış eskişehirden bari onuda alalım defansı yedekleriz nasıl olsa vefaaaaaaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt