Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ünal aysalın bu fatih terimle bi sorunumuz yok deyip sözleşme uzatmamakta da ısrar etme saçmalığı derhal çözülmeli transferden önce bu şart. resmi imzayı görmeden ünal aysala fatih terim konusunda güvenmemeliyiz. saçma sapan işler yapılıyor

asil tüpcü ile imza toreninde poz verene guven olmaz

kariyerini ne yapim onun, ise yaramiyor iste.

kariyerinde ne yapmis hem her yerde yedek sadece hiztfeldin geldigi 2 döneminin ilk senesinde oynadi banko

yoksa koca bir sifir. gecen kaya telegolda emre belezoglunun kariyerini göklere cikardi en iyi türk dedi simdiye

kadar diarda oynamis olan, serhatta dedi ne yapmis bu emre diye interde hep yedek sonra newcastle.

seninkisi buna benzemis iste bu abartilarin yüzünden hayal kirikligi büyük oluyor sonra örnegin hamit.

Yahu oyun olarak sıfır tamam da ne yaptı da 3m aldı demişsin ben onu söyledim. Geldiğinde herkes yılın transferi dedi bu adama 1 hafta manşet oldu gazetelere.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

aydın haberleri nereden çıktı yine 3 yıllık 3milyon euro hemde

lanet olsun altyapı fetişimize, adam koca ligde 1 tane takım bulamadı biz üstüne para verip geri alıyoruz

yazıklar olsun. böyle çöplere para dağıtın sonra edecek adama para vermeye gelince 500bin euro nun peşine düşün

Aydın'a bunca paraları döken yönetim neden sol bek transferi yapmıyor anlamak mümkün değil..

Hiç kimseyi alamadıysan git Ali Adnan'ı alsaydın gitti Rizespor aldı Allahım inanılır gibi değil

aydin konusunda yonetime ne suc buluyorsun,f.terim istemeseydi kalsin demeseydi yonetim kendi kafasindanmi takimda kalsin diyecekti.aydinin alacagi parayi bi zahmet manevi babalari f.terim odesin

kimsede duyum yok mu ya? elle tutulur 1 haber bile yok. şimdi de ibre sol açığa döndü. Amrabat mı gözden çıkarıldı. Bence sağ açık alınmalı

Madem Aydin´a 1 Milyon Euro verecektin, adam niye 3 aydir tatil yapiyor? Attirsaydin imzayi kampa katilsaydi.

Gercekten kabul etmek mümkün degil. 3 aydir kulüp bulamiyor, 300.000 Euro´ya imza attiracakken 1 Milyon veriyorsun.

"Bize rest cektin, aferin, seni ödüllendiriyoruz" mu diyoruz adama?

Adama birde Dollar veriyoruz , dollar almis basini gidiyor , adam resmen tribunde dollar sayacak ..

[media]https://www.youtube.com/watch?v=kNjNg4amEqI[/media]

bruma açıklaması iyi dinleyin bidaha.

10 yabancı var, eksildiği zaman o an teknik ekip-başka ve yönetimimiz hazır.

Baskanin bu aciklamalarini iyi biliriz. Saglam bir futbolcuyla anlasmak üzere ki böyle konusuyor.

Sneijder gibi transferlerde de böyle konusuyordu. Artik Nani mi olur, Podolski mi olur, Coentrao mu olur bilemem.

Ama o tip büyük bir transfer yapacaktir.

aciklamasini yaparken mimiklerine bende dikkat ettim

gercekten muspetdi

tipi muspetle tam uyusuyordu kesin gelicek saglam bisey :D

Kulübü mail yağmuruna mı tutsak napsak bilmiyorum ki, yeminle benim içime dert oldu şu Aydın olayı. Yani kimsenin parasında kazancında gözümüz yok ama bu taraftar bunca formayı, kombineyi, lisanslı ürünü şunu bunu Aydın'lar, Furkan'lar, Çolak'lar, Aykut'lar,Hamit'ler beslensin diye mi alıyor? Yeter artık ya, şu kulübü aş evine çevirenlere de yazıklar olsun, bu mu Galatasaray'ın geleceğini düşünmek?

Aydın geleceğine Volkan gelsin. Herife bak yaa STSL'de kimse almıyor kesin PTT den de teklif yoktur, 2.ligde de oynamak istemez. Ben bu gereksizi Amatör takıma almammmmm !!!!!!!!

[media]https://www.youtube.com/watch?v=kNjNg4amEqI[/media]

bruma açıklaması iyi dinleyin bidaha.

10 yabancı var, eksildiği zaman o an teknik ekip-başka ve yönetimimiz hazır.

Yav Murat öff be.

Bi feriduan fidan Arda diyip duruyor (gerci o kayboldu) birde sen Bruma diyip duruyorsun. Gelmeyecekler.

o degilde biz buraka kazma diyoruz bu arsenaldeki giroud ne kazma adam yav,burak onun yanindaneymar gibi kalir

Ezikler de parayı verdi çakalım şöyle bir futbolcu ki psikolojileri de tamamen bitsin ezik tayfasının...

sizin haberiniz varmi bilmiyorum ama mesela Italya da kulub bulmakta zorlanan oyuncular tekrar eski takimina donerler ve asgari ucrete oynarlar

yani 1200 euro ya ayda

bizimkiler de milyonlar aliyorlar milyonlar

baslicam bu transfer komitesine de amcasina da

en önemli transfer bu takim icin kanat transferidir hemde öyle beles meles transferlerde

degil yildiz oglu yildiz gelmeli bakin ozaman nasli level atliyor bu takim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt