Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20 milyon CL parasi 10 milyon fenerden artik su cimriligi birakin saglam bir kanat alin !

KAP aciklamasi yok, verdigimiz parayi görmek istiyorum. Eger söylenenler dogruysa, gercekten skandal.

Adam zaten 1 Milyon istiyordu, sen kabul etmedin, adam karisinin baskisiyla cekti gitti, 3 ay sonra geri döndü, sen 1 Milyon´u veriyormusun?

Aydin´a 300.000 Euro bile fazla. Futbolcu olmasi bile skandal. Gitsin cafe filan isletsin.

Arsenal in fútbol oynayisini herkez gormustur umarim ..

Zevk aliyor adamlar dikine ne super cikis yapiyorlar paslasmalar felan .. Bizde olsa hemen biri durur geri pas cakar adamlar hep rakibin ustune ustune gidiyor helal olsun ..

Bide adam akilli forvetleri olsa Premier ligde daha yukarilarda olurlardi. Giroud kazmanin teki. Mutlaka öne elit bir forvet lazim. Suarez cok yakisir bu takima

fatih terim in sevmediğim bir yönü varsa transferde oyuncu seçimleridir.yani bazen resmen transferde saçmalıyoruz.furkan a verdiler 700 bin yazık,yiğit gökoğlan ,sercan,riera,ha keza umut a verilen yıllık maaş,ha keza sabriye verilen yıllık maaş,şimdi aydın a ödenen paralar,chivu gibi bir adam bonservissiz alınabilecekken gidip dany tercihi,yani bazen remsne saçmalıyoruz transferde.buaydın a ver 500 bin dolar istemiyorsan kapı şurda de gitsin madem evladımız muamelesi yapacaksın idda ediyorum 500 bin bile veren bulmaz o bizden başka.ve hatta umut a bu dünya üzerinde yıllık 1.5 milyon euro veren çıkmazken biz 1.8 veriyoruz.terim e alınmasında kızamadığım ama tutmayan adamlarda var hamit ve amrabat bence alınırdı bu adamlar zira hamit e kim hayır derdi gelmeden önce ve amrabattan şahsen ben çok ümitliydim halende ümit azalarakta olsa sürmekte.ha bazende şapkadan tavşan çıkartır gibi iyi tranferde yapıyor hoca.melo,eboue,ujfaluisi,semih,engin gibi aldığı verdiği artı değerlerde adamlarda var ama bazen resmen saçmalıyoruz hele furkan a ödenen para resmen saçmalıktı.şimdi aynısını aydın a yapacağız

ah ulan ah hamit aydin sabri emredeki sansin yarisi enginde olsa su anreal madridin orta sahasina ilac olurdu

o degilde biz buraka kazma diyoruz bu arsenaldeki giroud ne kazma adam yav,burak onun yanindaneymar gibi kalir

maç boyunca bu giroud aynen bizim burak diyordum sürekli, buna para vereceklerine burağa o parayı verip alsalardı en azından bi kaç tane daha fazla gol atardı.

sirf stadda bu goruntuler olsun diye Aydin'a 1.8 milyon TL verenin aklini karislarim ..

aydn_ylmaz_ekin_ylmaz2.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt