Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
başkan taraftarın yüzünü güldürecek iyi bi ismi tanıtıcaz diyo...gelde ümitli olma:topsy_turvy:

gecen yil bu zamanlarda engin hamitten daha teknik daha iyi futbolcudur dedigimde burda kiyamet kopmustu heyy gidi gunler heyyy

ben herzaman sunu savundum

irkci falan degilim ama Turk oyuncularla herzaman TL uzerinden kontrat yapacaksin

bu 2x2=4

cunku yabanci oyuncu da baska caren yok diyelim, onlari tutmasada gonderirsin avrupa ya geri

ama turk oyunculari parayi aliyorlar yatiyorlar, sonra git diyorsun adami alan yok, niye?> sende aliyor 1 milyon euro mesela, turkcesi demek 2.5 milyon tl, anadolu takimlari zaten verse verse 1 milyon tl verebilir, oda az geliyor bizim 'yildizlara' , adam bidefa Istanbul gormus

o yuzden kesinlikle TL ile kontrat yapacaksin

o değilde podolski gelse cl de bizde oynayabilecekmi,bu adam avrupa maçı oynadı arsenalle mesela.

Kesin bir futbolcu deger siniri getirilmesi lazim . MAX . 40 ml Euro gibi . ozaman herkez herkezi alir ve futbolun heyecani geri doner simdi nereye arap/rus/yahudi elini atiyorsa ora kazaniyor

Olabilir aslında. Verilen maaşa, kulupteki süresine vs. Gibi kriterlerle bir üst sınır belirlenmesi mantıklı aslinda.

Ama bu Araplar'ı, rusları durdurmaz bilakis işlerine gelir. Falcao yu 60 m yerine 30'a alırlardı..

irkci falan degilim ama Turk oyuncularla herzaman TL uzerinden kontrat yapacaksin

bu 2x2=4

cunku yabanci oyuncu da baska caren yok diyelim, onlari tutmasada gonderirsin avrupa ya geri

ama turk oyunculari parayi aliyorlar yatiyorlar, sonra git diyorsun adami alan yok, niye?> sende aliyor 1 milyon euro mesela, turkcesi demek 2.5 milyon tl, anadolu takimlari zaten verse verse 1 milyon tl verebilir, oda az geliyor bizim 'yildizlara' , adam bidefa Istanbul gormus

zor artik bu yabanci sinirlamasiyla ve fener gibi transfer özurlu bir kulup varsa o fiyatlar asla dusmez/TL ye donmez .

Olabilir aslında. Verilen maaşa, kulupteki süresine vs. Gibi kriterlerle bir üst sınır belirlenmesi mantıklı aslinda.

Ama bu Araplar'ı, rusları durdurmaz bilakis işlerine gelir. Falcao yu 60 m yerine 30'a alırlardı..

alsin ama artik limit 40 olunca Arsenal da alabilir mesela ? Illaki Monaco/Zenith gibi uzay takimlarina gitmesine gerek yok .

yav yok podolski falan.yeter sabahtan beri aydın podolski..

ama en azından bi kaç takım daha devreye girebilir böyle bi durumda sadece araplar ruslar vs.alamaz yani baleye 100m nedir ya.Ronaldo ile messi hakkaten kaça gider o zaman...

yav yok podolski falan.yeter sabahtan beri aydın podolski..

neoldu dayi begenemedin mi beni :

lukas-podolski-nin-galatasaray-a-transferi_266752.jpg

bu 2x2=4

Ne günlere geldik yarabbi! Bir Türk takımının bir Türk oyuncu ile Türkiye'de uygulanacak bir sözleşme için TL üzerinden anlaşma yapması gerektiği kadar doğal bir düşünceyi öne sürerken bile "ırkçı olmadığımız" açıklamasını yapmaya zorunluyuz!! :(

Yüzümüzü güldürecek sok kanat ???

podolskiyi alacagimiza sag tarafa amrabati sola ermani koyarim tonla parada cebimde kalir,kim yapiyor bu transfer listerlerini arkadas

Şahsen bir forma daha alacaktım. Benim bir forma almam çok küçük bir katkı belki toplamda ama böyle enayi yerine konup Aydın gibi çapsız ve vefasızlara çarçur edilecekse kulübün parası benim harcayacak 1 kuruşum dahi yok. Kusura bakmasınlar.

Ya bende bir forma dışında 2-3 tane t-shirt'ü gözüme kestirmiştim, almayı planlıyordum ama şu saçmalıkları gördükçe de içim acıyor. Yani elimizde sanki imkanlarımız yokmuş gibi paraları bu tarz çapsız oyuncular için harcamamıza deli oluyorum. Taraftarın da gösterdiği fedakarlığın karşılığı bu olmamalı. Şu Aydın transferinin en ufak bir sistemsel veya kadro yapılanması adına izahı yok. Tamamen duygusal nedenlerle yapılmış, kadro şişiren bir transfer türü. Yazık cidden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt