Gorkem Yildirim
10 Numara!
- 20 Haziran 2010
- 13.259
- 446
- 1.548
la bu Podolski niye takib ediyor la bizi harbi![]()
Amrabat gibi oda 2000 de UEFA kupasi felan Turk arkadaslariyla birseyler olmustur :encouragement:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
la bu Podolski niye takib ediyor la bizi harbi![]()
onun cay parasindan cikacak para farkiyla biz Shakiri gibi adami alamadik
acaba ondanmi yoksa baska nedendenmi ?
araya bayern girmis adama o saydigin fark degil 5 mislisini versen bayerne gider.
Kesin bir futbolcu deger siniri getirilmesi lazim . MAX . 40 ml Euro gibi . ozaman herkez herkezi alir ve futbolun heyecani geri doner simdi nereye arap/rus/yahudi elini atiyorsa ora kazaniyor
ben herzaman sunu savundum
irkci falan degilim ama Turk oyuncularla herzaman TL uzerinden kontrat yapacaksin
bu 2x2=4
cunku yabanci oyuncu da baska caren yok diyelim, onlari tutmasada gonderirsin avrupa ya geri
ama turk oyunculari parayi aliyorlar yatiyorlar, sonra git diyorsun adami alan yok, niye?> sende aliyor 1 milyon euro mesela, turkcesi demek 2.5 milyon tl, anadolu takimlari zaten verse verse 1 milyon tl verebilir, oda az geliyor bizim 'yildizlara' , adam bidefa Istanbul gormus
o yuzden kesinlikle TL ile kontrat yapacaksin
o değilde podolski gelse cl de bizde oynayabilecekmi,bu adam avrupa maçı oynadı arsenalle mesela.
Olabilir aslında. Verilen maaşa, kulupteki süresine vs. Gibi kriterlerle bir üst sınır belirlenmesi mantıklı aslinda.
Ama bu Araplar'ı, rusları durdurmaz bilakis işlerine gelir. Falcao yu 60 m yerine 30'a alırlardı..
Olabilir aslında. Verilen maaşa, kulupteki süresine vs. Gibi kriterlerle bir üst sınır belirlenmesi mantıklı aslinda.
Ama bu Araplar'ı, rusları durdurmaz bilakis işlerine gelir. Falcao yu 60 m yerine 30'a alırlardı..
yav yok podolski falan.yeter sabahtan beri aydın podolski..
ben herzaman sunu savundum
irkci falan degilim ama Turk oyuncularla herzaman TL uzerinden kontrat yapacaksin
bu 2x2=4
cunku yabanci oyuncu da baska caren yok diyelim, onlari tutmasada gonderirsin avrupa ya geri
ama turk oyunculari parayi aliyorlar yatiyorlar, sonra git diyorsun adami alan yok, niye?> sende aliyor 1 milyon euro mesela, turkcesi demek 2.5 milyon tl, anadolu takimlari zaten verse verse 1 milyon tl verebilir, oda az geliyor bizim 'yildizlara' , adam bidefa Istanbul gormus
o yuzden kesinlikle TL ile kontrat yapacaksin
Yüzümüzü güldürecek sok kanat ???
aydın efendinin eşi neden beğenmiyormuş verilen paraları aç kalmamış sanırım hiç O ? yazık günah millet ne sıkıntılarla uğraşıyor be
Şahsen bir forma daha alacaktım. Benim bir forma almam çok küçük bir katkı belki toplamda ama böyle enayi yerine konup Aydın gibi çapsız ve vefasızlara çarçur edilecekse kulübün parası benim harcayacak 1 kuruşum dahi yok. Kusura bakmasınlar.