Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya solu amrabatla ermanla riera ile idare edersinde sag tarafa transfer lazim.hamit gibi yetenek dusmaninin bile bir yedegi yok sag kanatta.soldan once saga transfer lazim

Zengin = Erkan Zengin ?

erkan zengine isterler 4-5, brumaya söylenen maksimum 7-8. aradaki o farkta bugun fenerbahçe sponsurluğunda kapandı.

şimdi şunu söylemek gerekir..

nani-di maira gibi isimleri almak için 3 gün yetmez. eğer son 3 güne resmi teklif yapıp red edilirse adama sorarlar daha önce neden yapmadınız diye??

başkanın söylediği şu nokta önemli. sizlere tanıtacağız-taraftarın yüzünü güldürecek filan. çoğu yol katedilmiş biri bu.

şapkadan garip biri çıkarsa şaşırım ve sinirlenirim açıkcası..

Takım planlamasında Kazım yıllık 1,2 milyon Euro maaş ile bulunuyordu. Ki iyidir kötüdür yedektir tartışılır ama takımda sag açık özelliği taşıyan tek oyuncuydu. Şimdi Kazım gidiyor ve 1,2 milyon Euroluk boşluk ile sağ açık için alabileceğin en mantıklı oyuncu Aydın. Zaten yedek icin bir oyuncu alınmak zorunda. Birilerine para dökmektense yapiyi tanıyan Aydın iyidir...

Not: sezon bası Hasan Şaş'ın açıklamasında Aydın ile sozlesme yapıp bu sene kiralamak istiyoruz demişti. Bunun nedeni de belli ki Kazım'ın sağ açık yedeği olarak düşünülmesiymiş.

şimdi bizim en son günümüz ne zaman arkadaşlar listeler için yani hangi gün saat kaça kadar nönetteyiz

Vallah ha siz su son günü bize söyleyin o gün gelelim cunki bunlar anca son dakikada tarnsfer yapar.

su alper kazmasindan sikecilerin yedigi kazigi gordukten sonra hala akillanmadiniz erkan zengin falan yaziyorsunuz hey allahim ya

bir de su var altyapidaki her oyuncunun yeteneksiz olduguna inanmiyorum , neden hic oyuncu cikmiyor mesela

altyapidaki hocalar ne kadar donanimli , veya scout diye atanan E.Utkucan simdiye kadar ne yapti

işin ilginci 5 6 gün var bizimkiler transfer yapacağız diyor ama ortada bi isim bile yok

aman olmasinda. en iyisi böylesi. isim düsdügü zaman piyasaya o oyuncuyu almak 2 kat daha zorlasiyor zaten. kapa düser yakinda. zaten surda kac gün kalmis. sabretik simdiye kadar 4-5 gün daha sabretmesini biliriz artik

Alper için bizi febeye satan bi klup ile hala transfer görüşmesi yapacağımızı düşünenler var gerçekten yazık es es biizm için bitmiştir ... Alpere verilen o paralar es es ts maçı için yani ts nin şampiyonluğu kaybettiği maç için prim ücretidir.. Tıpkı çok formda olan Emenikenin karabük febe maçında oynamayıp 10m ücrett aldığı gibi o yüzden es es inde oyuncularının da canı cehendeme biraz ayık olun ..

bir de su var altyapidaki her oyuncunun yeteneksiz olduguna inanmiyorum , neden hic oyuncu cikmiyor mesela

altyapidaki hocalar ne kadar donanimli , veya scout diye atanan E.Utkucan simdiye kadar ne yapti

Sorun zaten hocalarda. Ne taktik bilgisi veriyorlar, ne vücüt anlamda egitim. GÖrmüyormusun 1. takim'a cikan stoperlerin cogu pozisyon bilgisi/alma nedir bilmiyorlar.

Zaten cogu egitimsiz genelde orasi ayri, iki cümle kuramiyorlar.

başkan 3 gün kala sol açık kanat diyor. yurt basınında ilgilendiğimiz oyuncu ismi geçmiyor (di maria red etti öyle haberlerle dolu) , duyum filanda yok hani.

bende merak ettim açıkcası.

önce akdro zenginliği-sonra iyi bir isim.

ayrıca sol kanata öyle iyi biri gelirse. chedjou-eboueden biri kesiği yer.

-----------muslera-------

-sabri/eboue---g.zan/cehedjou---semih---h.balta---

------------melo----selçuk-------xxx yabancı-----

---------------------snejder-------

-------------drogba---burak------

gelecek adam büyük ihtimalle chedjou keser. sürekli oynaması gerektiğini düşünürsekde ben nani-di maria filan beklemem.. çünkü öyle 12-14 verecek yönetim yok bizde...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt