Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda bu sene gelmiyor.Kerim'den vazgeçtik.Bari Erkan Zengin'i alalım.

Yiğit ve kiralık olarak Amrabat verilebilir.

fenev yüzünden, adımız karı parası yiyen kocaya çıkacak.:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

Yokluğumu hisseden bi sen varsın zaten Levent.:)Memlekete gittim iyi oldu ama baya dinlendim.

Hissedilir abi ne demek... Darısı bizim başımıza abi... Yuvaya yeni katılan şirine yüzünden uyku falan haram oldu zaten. Kurban'ı bekliyoruz biraz rahata ulaşmak için. :)

Bülent Tulun Roma'ya gittiğine göre bir şeyler var, olacağını sanmıyorum falan demiş ama durum ciddi demek ki.

18 milyon euro verebilir Lazio Burak için, bu kadar net fiyat açıklaması bence doğru olmamış.

drogba yerine oynasa daha iyi bi atak gücümüz olurdu bence. 35lik drogba için adamı gönderdik. yazık

Yeni üye , Drogba'yı kötüleme....
civiktur1ch3.jpg

bende bu haberi okudum. bir adam alana kadar anamız ağlıyor. gitmek isteyen oyuncuyu hemen yolluyoruz. Bakın arda gitmek istiyorum dedi ve gitti, şimdi alamıyoruz adamı. gördermeselerdi, 1-2 ay somurturdu. sonra oynardı yine, Burak'ı satarlarsa kim gol atacak ya bizde biri bana bunu anlatsın. Transfer sezonunun bitmesine yakın adam mı satılır. Ardayı da alamıyorsun zaten. Bizim yönetim inşallah son dakika malığı yapmaz.

kardeş ben drogba hayranıyım ama adam yaşlı artık. forvetten çok defans gibi oynuyor adam. formunda bi elmander bence şuanki drogbadan çok daha yararlı olurdu.

Elmanderin hayatının en formda olduğu dönemi de gördüm ben Drogba Elmanderi-Umutu-Burakı üstüste koyup top diye oynar... Golcülük olarak değil sahada varlığıyla-pasıyla-oyun görüşüyle-gücüyle-liderliğiyle ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt