Eretna Karadogan
Parçalı Üye
- 19 Mart 2010
- 3.967
- 0
- 1.146
Gecen Di Maria okudum diye okudum:troll::troll::troll::troll::troll::troll::troll::troll::troll:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Whhihf7Pzas[/media]
![]()
Cocugun gülüsü müthisAma biraz gercekci olalim, lig'de full kadromuzdan yararlanamiyoruz, o yüzden o kadar da avantajli degiliz.

Yokluğumu hisseden bi sen varsın zaten Levent.Memlekete gittim iyi oldu ama baya dinlendim.
fenev yüzünden, adımız karı parası yiyen kocaya çıkacak.:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:
Akademide transferler var. Takipte kalın.üst üste 4-5 haber gelecek
GS FUTBOL AKADEMİSİ (GSfutbolakademi) sur Twitter
Gökhan müthişti Bursa maçında, çok kolay çalım yeme özelliğini gördük. Çok çabuk aynı zamanda.
Gökhan Zan arada bir, zorunluluktan oynamalı sadece.
Serdar Aziz - Kazım takası iyi olurdu.
drogba yerine oynasa daha iyi bi atak gücümüz olurdu bence. 35lik drogba için adamı gönderdik. yazık
Manchester United Sneijder'i istiyormuş Eurosport'a göre.
satsak keşke. adam mevcut sisteme uymuyor ve sırf oynatmak için saçma sapan sistemlerle oynuyoruz. yarardan çok zarar sneijder şu an.
Yeni üye , Drogba'yı kötüleme....![]()
kardeş ben drogba hayranıyım ama adam yaşlı artık. forvetten çok defans gibi oynuyor adam. formunda bi elmander bence şuanki drogbadan çok daha yararlı olurdu.