Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle transfer politikasını yerler. Sol bekte Hakan'dan sonra bir de stoperde Zan, sağ bekte Sabri çıkacak başımıza.

Sabri'nin 11'de oynaması demek, 4-2'lik Samsun maçını getiriyor hemen aklıma, aman diyim, korkunç.

Sonradan oyuna girsin arada bir, ona lafım yok ama 11 olmaz, cidden olmaz, olmamalı.

Burak'ın satılacağını düşünmüyorum ama 18m da ne ya %25'i Trabzon'a gidecek zaten.:hang::hang:

Burak Porto'da olsa en az 30'a satarlardı.:confused:

lan olm 4-4-2 den bu adam geldi diye 4-3-1-2 ye dönmedik mi? kanatsız oynamaya başlamadı mı takım? ben mi futboldan anlamıyorum sen mi?

Sneijder yokken kanatlı mı oynuyormuşuz? Kim oynuyormuş kanatlarda? Devşirme kanatlar mı? Emre engin falan? Zaten kanatsız oynuyorduk biz. bir antep maçı hatırlıyorum mesela. kanat oyuncuları sürekli içe kat ediyorlardı. oyun sıkışmıştı. orijinal kanat oyuncumuz olsa çok basit aşılacak bir sorundu ama başımıza dert oldular.

Burakı satmak için ta ayaklarına kadar gitmek büyük saçmalık madem satacaksın onlar gelsin ki ayrca burakı satmak büyük yanlış olur drogbanın günleri sayılı yaşı ilerledi ileride tek buraka emanet etmeliyiz forveti ayrıca drogbaya şuan bişe olsa yerine umutmu oynayacak hadi burakı sattık diyelim yerine kesinlikle ardanın alınması lazım

Bu Burak muhabbeti nedir anlamadım.. 15 milyon Euro nedir? Arda'yı 13'e sattık 24'e geri alsak mı düşünüyoruz, Burak'ı bu paralara satmak ne saçmalıktır? Yabancı sınırı mı kalktı? Arda veya Mesut'u mu alıyoruz? Hadi bunlardan biri oldu diyelim, forvete kimi alacağız bu saatten sonra?

Senede 30 golü olan yerli oyuncuyu satıp ilk 11'e yabancı oyuncu koyuyoruz, defanstan bir adamı daha feda edeceğiz yani ya Eboue ya Chedjou...

Nani değil Di Maria bile olsa durup düşünürüm şu şartlarda ama Burak gitmek istiyorsa yapacak bir şey yok tabi.

Burak'ın 4 yıl daha sözleşmesi var, oyle her gitmek isteyen oyuncuyu göndermememiz lazım. Son 3 yıllık gol ortalaması 28 olan adamdan bahsediyoruz. Birde dünya klübü olmaktan bahsediyoruz. Takımın en iyi oyuncusunu Lazio gibi avrupada adı sanı kalmamış bir takıma mı vercez ?

Adam ligde 2'de 2 yapmış, kaldığı yerden devam ediyor. Fatih hoca yılların tecrübesi, Burak'lı, Drogba'lı bir formul bulsun, City'de 5 tane forvet var sorun olmuyor da bizde mi oluyor ! Muhammet Demirmiş, Pektemekmiş. Yavvv allah aşkına kim bunlar ya? İkisi de kendi takımlarında 11 e giremiyor.

Burak giderse ligde ve CL'de kim gol atacak biri bana bunu anlatsın? Selçuk, Melo, Sneijder, Amrabat, Hamit, Alınırsa nani, Bruma, Muhammet ve Pektemek'in yıllık gol ortalaması kaç? 35 yaşındaki Drogba ile nereye kadar gidecek?

Lazio boşuna kontenjan boşaltmadı. Adamlar ciddi demekki. Son görüşme için çağırdılar. Orta yolda buluşurlar.

Bize de Güle Güle Burak Yılmaz demek düşer.:( (Çoğu kesim oh be der.)

Teknik ekibin işi o.

muslerayı kesemezler. sizin aşık olduğunuz snijderi ve drgbayı da kesemezler. meloyu keserlerse zaten takım hiç maça çıkmasın daha iyi. ya eboue yi kesip sabriyi oynatacaklar ya da djedjou'yu kesip gökhan zanı oynatacak. her türlü savunma daha kötü oluyor. zaten dökülen bi savunma var iyice batarız.

6+0+4 varken Burak Yılmaz'ı satmak :) komik açıkçası. Hadi onu da geçtim kimi getireceksin tek forvet Drogba ile nasıl devam edicez ?

Sat sat şampiyonluğuda sarın.Yazıklar olsun eğer satarsanız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt