Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Podolski sakatlandı,minimum 3 hafta yok.Başkanın kastettiği kanat oyuncusu Nani'dir inşAllah.

Burak'ı satmak hele şimdi satmak nasıl bir mantık Arda'ya almayacağız diyosun ee napcaz biz şu an en iyi 2 yerli oyuncudan birini satıyosun millet takmını güçlendirmek için bir sürü para döküyo bizimkiler Fatih Hoca'yı yollar Burak'ı yollar başkan açık konuş sende mi bir yerlerden uyarı aldın???

Rıdvan bugünkü yazısında bence CAS cezayı onaylayacak dedi..

İnsan düşünmüyor değil, adam şeytan, ağzından hayırlı bi haber çıkma ihtimali yok.. acaba cezayı düşürdüler mi ki

Dün yüzde yüz futbolda da söyledi bunu. CAS olayından umudum yok. bana göre ceza onandı dedi.

Tulun Nyon'a gidecekken Roma'ya bir uğrayayım belki 20 teklif ederler mi diyor acaba ?

İnanırım valla.

Burak'tan gelecek paranın %25'i Trabzon'a gidecek zaten.Verilen rakam beni pek tatmin etmedi ama yine de hayırlısı.Bu arada kulübün oyuncu satmak için başkasının ayağına kadar gitmesi de ayrı bir ayıp,belirtmeden geçmek istemedim.Çok istiyorlarsa onlar gelmeliydi bizim ayağımıza.

Podolski sakatlandı,minimum 3 hafta yok.Başkanın kastettiği kanat oyuncusu Nani'dir inşAllah.

Reis o röportajda başkana Bruma ve Arda transferlerini sordular. Başkan Arda için bu sezon çok uğraştık alamadık dedi. Bruma ismini ağzına almadı sadece Sol açık için transfer yapacağız dedi.

Burak'tan gelecek paranın %25'i Trabzon'a gidecek zaten.Verilen rakam beni pek tatmin etmedi ama yine de hayırlısı.Bu arada kulübün oyuncu satmak için başkasının ayağına kadar gitmesi de ayrı bir ayıp,belirtmeden geçmek istemedim.Çok istiyorlarsa onlar gelmeliydi bizim ayağımıza.

Buraktan gelen para + Fenevden gelen para = Arda Turan mı acaba. insan ister istemez düşünüyor işte.

Reis o röportajda başkana Bruma ve Arda transferlerini sordular. Başkan Arda için bu sezon çok uğraştık alamadık dedi. Bruma ismini ağzına almadı sadece Sol açık için transfer yapacağız dedi.

Adaylar arasında Podolski'de var bence.Bu sebeple yazdım o mesajı.Adam dün Türkçe tweet bile attı,olabileceğine dair iyice işkillendim.

tutlun oraya gittyise bnce karşılık olarak bir transfer var ancak bunun için gitmiştir ... kanımca candrevayı verirlermi ki la

Hocanın Arda için takımda üzerini çizmeyeceği oyuncu yok bana göre. Buna Sneijder Drogba Muslera da dahil.

nerede görülmüş oyuncu satanın alıcının ayağına gittiği.

klasik ********************* gaztesinin haberi geçiniz

Arkadaslar bu Arda isini unutun biz 24 milyon versek bile ( ki boyle bisey ne mumkun nede mantikli) arda gelmez adam askerligini garantiye almak istiyor. Ama seneye kesin gelir. Bu arada Buragi satip podolskiyi almak enayilik bile degil eseklik olur artik su adami satma lafini Birakin adam ciktigi her macta gol atiyor siz satmaktan bahsediyosunuz

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

İddiaya göre Lazio,Burak'a karşılık takas teklifinde de bulunmuş,kabul etmemiş bizimkiler.

kusura bakma da buradaki biçok kişiden daha fazla galatasaraya faydam dokunmuştur. ayrıca işler yanlış gittiğinde eleştiri yapmak da bi erdemdir. sırf bu nedenle kimse benim taraftarlığımı sorgulayamaz. benden önce sırf eleştiri yaptım diye bana hakaret edenlenleri uyarın.

ne faydan dokunmu$ anlatta bilelim. 1 adet deplasman beraberligi yuzunden mi isler yanlis gidiyo ayriyetten, elestiri mi yapion hasedini mi gideriyon belli degil sacmalamanin da bir hududu var cunku. ayrica taraftarligini da sorgulariz cunku hepimiz taraftariz o yuzden AKILLI OL kardesim burasi GSC

uzatma daha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt