Erkan Erdoğan
10 Numara!
- 19 Mayıs 2010
- 15.589
- 21.683
- 2.973
Podolski sakatlandı,minimum 3 hafta yok.Başkanın kastettiği kanat oyuncusu Nani'dir inşAllah.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rıdvan bugünkü yazısında bence CAS cezayı onaylayacak dedi..
İnsan düşünmüyor değil, adam şeytan, ağzından hayırlı bi haber çıkma ihtimali yok.. acaba cezayı düşürdüler mi ki
Podolski sakatlandı,minimum 3 hafta yok.Başkanın kastettiği kanat oyuncusu Nani'dir inşAllah.
Burak'tan gelecek paranın %25'i Trabzon'a gidecek zaten.Verilen rakam beni pek tatmin etmedi ama yine de hayırlısı.Bu arada kulübün oyuncu satmak için başkasının ayağına kadar gitmesi de ayrı bir ayıp,belirtmeden geçmek istemedim.Çok istiyorlarsa onlar gelmeliydi bizim ayağımıza.
Reis o röportajda başkana Bruma ve Arda transferlerini sordular. Başkan Arda için bu sezon çok uğraştık alamadık dedi. Bruma ismini ağzına almadı sadece Sol açık için transfer yapacağız dedi.
Buraktan gelen para + Fenevden gelen para = Arda Turan mı acaba. insan ister istemez düşünüyor işte.
Buraktan gelen para + Fenevden gelen para = Arda Turan mı acaba. insan ister istemez düşünüyor işte.
ne oldu la burak mı gidiyor ?
Bu federasyon seneye de var. sonraki sene seçim olacak. padişah bırak demedikçe Demirören bırakmaz.
kusura bakma da buradaki biçok kişiden daha fazla galatasaraya faydam dokunmuştur. ayrıca işler yanlış gittiğinde eleştiri yapmak da bi erdemdir. sırf bu nedenle kimse benim taraftarlığımı sorgulayamaz. benden önce sırf eleştiri yaptım diye bana hakaret edenlenleri uyarın.
İddiaya göre Lazio,Burak'a karşılık takas teklifinde de bulunmuş,kabul etmemiş bizimkiler.