Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Selamın Aleyküm Dostlar !...:triumphant:

Bu sene katıldılar ve CL den elendiler. Uefa liginde bu sene oynasınlar... Bu kafayla 2-3 maç sonra nasılsa elenirler...:cool-78:

2 yıl cezaları da UEFA sayesinde seneye başlar, ve CL şansları da 2 sefer daha ertelenmiş olur..:devil:

Mesajı Gönderen: adigex1907:cLink:4188372

Deliller ve ispatlardan değil de‚ polis fezlekesi ve gazete haberlerinden yola çıkan uefa zaten kalemi baştan kırmıştı‚ yönetim hataları da gelince cas fırsatı kaçırmadı‚görevini yaptı 33. derece mahlukları.

abi zaten yeni dünya düzeni suriye orta doğu amarika teknoloji vs...falan boşverdiler fenerle uğraşıyorlar 33.dereceler:)

mehmetkara75 - 28.08.2013 13:15

bos.gif

Bu ülkede adalet hiçbir zaman olmadı. İyi giden ne varsa paçasından tutup indiriliyor. Eğer bu operasyon olmasaydı Fenerbahçe; Real‚ Barça seviyesine ulaşacak güce gelmişti.

:confused:

Bu transfer dönemi hiçbir şey yapmadık.Son 4 günde bir kanat alalım bari.

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan 3 dk

Fenerbahçe'yle yapılan Şampiyonlar Ligi sponsorluk anlaşmasını elimizde olmayan sebeplerden ötürü iptal ettiğimizi arz ederim.

ahahaha

Konuşmanın son 2 dakikası ders niteliği taşıyor bence.futbol okulları kullanmalı

Şenol Güneş çok büyük bir adam. Ben 2002'den itibaren Şenol güneşi araştırmaya başladım internet üzerinden falan. Söylediği sözlere falan baktım. Az önce Erkanın söylediği söz. Bu videoda kullandığı sözler. Hukuk'un gücü değil, gücün hukuku var demesi.. Benim gönlümde taht kurmuştur Şenol hoca. Takımdan gitmesine de çok üzülmüştüm. Türk futbolunun Şenol hoca gibi adamlara ihtiyacı var.

Ibrahim Haciosmanoglu:Cas bizim Sampiyon oldugumuzu kanitlamistir.TFF'nin gorevini yapip kupamizi vermesini bekliyoruz.

Yani "CL´ye katiliyoruz" diyebilmek icin hizli yargilama istediler, halt ettiler yani :D

En azindan bir kac ay umudunuz olurdu :) Daha CAS karar vermedi diyebilirdiniz en azindan :D

Şenol Güneş çok büyük bir adam. Ben 2002'den itibaren Şenol güneşi araştırmaya başladım internet üzerinden falan. Söylediği sözlere falan baktım. Az önce Erkanın söylediği söz. Bu videoda kullandığı sözler. Hukuk'un gücü değil, gücün hukuku var demesi.. Benim gönlümde taht kurmuştur Şenol hoca. Takımdan gitmesine de çok üzülmüştüm. Türk futbolunun Şenol hoca gibi adamlara ihtiyacı var.

Bende o sözüne bayıldım.doğruluğu da ayrı bir üzülme sebebi.en azından bir takıma kapağı atarım kaygısı olmadan idealist dolu bir hoca kimliğini hep korudu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt