Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ah keske bugün bi transfer patlatsakta hem biz sevinsek hemde bu eziklere bir de biz koysak.

arkadaşlar acil ab + trombosid lazım çok acil ama.. hasta cerrahpaşada yatıyor ve kan kanseri .. 05360197177 nolu telefon dan ibrahime ulaşmanız gerekiyor .. hastanın abisi....

kimse kaale almadı ama çok ağırmış çocuğun durumu, sizinki değilse bile facebooktan yayarmısınız mesajı...

Hahahahaha :D

[attachment=3203:Jawai.jpg]

Ekli dosyalar

• Jawai.webp
    Jawai.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 195
Arkadaş benim bildiğim isteyen gelir ister. Burak'ı isteyen Lazio'luların İstanbul'a gelmesi gerekmiyor mu? İsteyen ayağa gelir. Satanın ayağa gittiği görülmüş müdür?

Yönetime hatirlatmak lazim. Arda´yi almadan Burak´i yollarsaniz, o kulübü basiniza geciririz.

Bu olayın sonu Ardaya gidecek gibi reis. Fenevden gelen ücret. Buraktan alınan ücret. Ardanın Fesih bedeli mi ödenecek acaba. yoksa 17-18mi verilecek. bekleyip görelim.

Ardayı bu sene alamazsak önümüzdeki sene bu haliyle hiç alamayız.

Ben Sneijder'in Inter'deki günlere dönmesi gerektiğini düşünüyorum, o yüzden bugünkü performansı benim için kesinlikle tatmin edici değil. Sağa çek orta yap, sağa çek şut at. Bu mu Sneijder? Mücadele gücü çok düşük, hiçbir ikili mücadeleye girmiyor, adam eksiltmeyi denemiyor. Eskiden Okan kadar koşan, pres yapan, top kapan bir adamdı.

Amrabat'ı da söyledim zaten, iyi bonservis ödediğimiz ve iyi performans alamadığımız oyuncu diye.

Demek istediğim şu: 20 milyon €luk oyuncuyu 8'e kapatmaya çalışmayalım. 10 milyon'luk oyuncuyu 10 verip alalım. 20 milyon €luk oyuncu 8'e neden düşer? Formsuzluk, sakatlık, yedek kalmak vs. gibi o oyuncunun güncel performansı ile ilgili çok şey anlatan sebeplerden. Ben bu açıdan Sneijder, Riera, Hamit vb. transferleri beğenmiyorum. Sneijder isim olarak gerçekten inanılmaz ama sonuçta Sneijder formda olsa 20'ye bile alamayacağımız bir oyuncu. Milli takıma alınmıyor bile, bu formuyla.

Muslera 10-11 arası bir rakama alındı, belki pahalıydı bir kaleci için. Ama aldık, 20-30 veren çıkmazsa 10 sene daha kaleci konusunda kafamız rahat...

Sneijderi o günlere döndürmek istiyorsan, adam gibi kanat lazigm, öyle sagda hamit, solda belli degil kim le olacak is degil, adam sonucta pandev, etoo gibi adamlar la oynadi. Ha simdi gine biri cikar, babamda öyle adamlar la sampion olurdu der...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt