Baki Özden
Büyük Kaptan
- 14 Haziran 2010
- 20.716
- 229
- 1.263
Lamelayı Tottenham alacak diyorlar
Di Maria da diyolar Totenham için.Alabilirsek çok büyük iş olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lamelayı Tottenham alacak diyorlar
arkadaşlar acil ab + trombosid lazım çok acil ama.. hasta cerrahpaşada yatıyor ve kan kanseri .. 05360197177 nolu telefon dan ibrahime ulaşmanız gerekiyor .. hastanın abisi....
kimse kaale almadı ama çok ağırmış çocuğun durumu, sizinki değilse bile facebooktan yayarmısınız mesajı...
Alper Mert´e göre Drogba ile 1 yil daha kalmasi konusunda anlasmisiz. Muslera da 2018´e kadar sözlesme uzatiyormus.
züpper haber. inşallah olur. drogbayı 1 yıl daha izlemek müthiş olur
Radyospor @radyosporcom şimdi
Bülent Tulun:Bu,Lazio yönetimiyle ilk resmi buluşmamız.Aramızdaki sorun sadece ücret. Doğru bir teklif gelirse Burak GS'yi bırakabilir (DHA)
twitterdan yazıyorum kardes
Radyospor @radyosporcom şimdi
Bülent Tulun:Bu,Lazio yönetimiyle ilk resmi buluşmamız.Aramızdaki sorun sadece ücret. Doğru bir teklif gelirse Burak GS'yi bırakabilir (DHA)
Galatasaray Burak'ı bırakabilir denecek...Profesyönel olalım...
Şahıslar Galatasaray'dan üstün değildir sayın Tulun.
Muslera´nin bizi cok sevdigini düsünüyorum. Öyle aklinda Madrid, Chelsea filan yok. Seviyor Galatasaray´i ve Istanbul´u. Kalir Aslanim
Yönetime hatirlatmak lazim. Arda´yi almadan Burak´i yollarsaniz, o kulübü basiniza geciririz.
Ben Sneijder'in Inter'deki günlere dönmesi gerektiğini düşünüyorum, o yüzden bugünkü performansı benim için kesinlikle tatmin edici değil. Sağa çek orta yap, sağa çek şut at. Bu mu Sneijder? Mücadele gücü çok düşük, hiçbir ikili mücadeleye girmiyor, adam eksiltmeyi denemiyor. Eskiden Okan kadar koşan, pres yapan, top kapan bir adamdı.
Amrabat'ı da söyledim zaten, iyi bonservis ödediğimiz ve iyi performans alamadığımız oyuncu diye.
Demek istediğim şu: 20 milyon €luk oyuncuyu 8'e kapatmaya çalışmayalım. 10 milyon'luk oyuncuyu 10 verip alalım. 20 milyon €luk oyuncu 8'e neden düşer? Formsuzluk, sakatlık, yedek kalmak vs. gibi o oyuncunun güncel performansı ile ilgili çok şey anlatan sebeplerden. Ben bu açıdan Sneijder, Riera, Hamit vb. transferleri beğenmiyorum. Sneijder isim olarak gerçekten inanılmaz ama sonuçta Sneijder formda olsa 20'ye bile alamayacağımız bir oyuncu. Milli takıma alınmıyor bile, bu formuyla.
Muslera 10-11 arası bir rakama alındı, belki pahalıydı bir kaleci için. Ama aldık, 20-30 veren çıkmazsa 10 sene daha kaleci konusunda kafamız rahat...