Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hayır bu cezalarla artık 2 sene şamp. ligi parası bizim oldu tek başımıza.Alalım ardayı bu seneden zaten o paralar yarısındançoğunu karşılar.

Normalde Burak'ın gitmesini hiç istemem. Ama inşallah gider kendini kurtarır adam.

Çok nankör bir taraftarımız var. Onlara umut bulut gibi kazmalar müstehak.

İnşallah gider kral

Burak istenen rakama giderse:

A--> Arda (+H.Çalhanoğlu/M.Demir) gelebilir.

B--> Di Maria + E.Zengin (+H.Çalhanoğlu/M.Demir) gelebilir..

Emin olun o sınır seneye kalkacak bir dahakien transfer dönemine AİHM kararı çıkmış olur...

Burak böyle maçlarda sili silik oynayıp tek gol atarak yürütemez...Kafasında ayrılmak varsa en formda döneminde max paraya satılmalıdır...

Gelelim Muhammet'e...Bence çok şey kanıtladı...Sakatlık sorunu var doğru ama hiçbir oyuncu sakatlıktan çıkıp ilk maçta CL seviyesindeki bir defansı zorlayamaz öyle...Geçen seneyi sakat geçirmesi cidden kötü ama bu sene dikkat ettiyseniz daha da güçlenip gelmiş.Öyle Anadolu topçusu değil bence TT Arena'da 2 tane çok jenerik golu var.Muslera'ya 4-2 biten hakem kararlarıyla yandığımız maçta topukla beşlik golu da atmıştı..

Kaldı ki elimizde Scott Piri gibi bir usta var..Drogba gibir bir tecrübe var...Harika bir gelişme kaydedebilir.

Pektemek örneğine gelirse Beşiktaş'ın kadrosundaki herkes sakat...O zaman genç sol bek de almayalım İsmail gibi olur sonra bu mantığı kabul etmiyorum..

Drogba'nın yedeği olabilecek Mevlüt derseniz Umut'tan neredeyse hiçbir farkı yok , Cenk ağır , Eren çelimsiz...Muhammet aranan kan.
gelecegimizi varsayimlar uzerine kuramayiz , seneye yabanci serbest diye bir duruma ben inamiyorum

son iki sezonda 70 , son 3 sezonda 90 gol atmis bir gol canavarini satip , yerini gecen yil 10 maca ya cikmis ya cikmamis bir gencle doldurmak akil kari degil

gene de herkesin kendi gorusu , ama yonetim ve teknik heyet buyuk bir hatanin esiginde

bbana göre de burak gitmeli, becerikli filan da, ama ne biliyim, o oynayinca Drogba nin verimi düsüyor. Ve orta sahimiz iki forvet le cok zayif kaliyor...

Burak giderse onun parasına Serdar + Kerim + Muhammet + Erkan + Okay + Hakan Çalhanoğlu

En az 4'ünü halledersin...Anadolu kulüplerine bir kaç takas verirsin ... Alsana gençleştirme Erkan 28 yaşında gerçi ama.

kafası çalışanlarda varmış antuda

Mesajı Gönderen: Hakanarya:cLink:4188581

2006da "benim üzerimden FBye zarar veriyorlar"deyip gittiğinde hayatının en doğru kararını vermiştin.Şimdi bak kulübü getirdiğin noktaya..

çağ atlayacaz arayı açacaz dedin durdun bi haltı beceremedin.elalem stadına da tvsine de mağazasına da kavuştu.senin kaybettiklerin tonla..

FB ye kazandırdıklarından kimse bahsetmesin..Kaybetirdiklerinin yanında esamesi okunmaz..camianın tribünün genleriyle oynadın.

sevgisizlik ortamının bölünmenin baş mimarı oldun..2001 yılında yakalanan kolay kolay bir daha yakalanamayacak sinerjinin içine ettin..

kendini kurtarma derdiyle FB yi kendine siper ettin..mantıklı düşünemedin..politik olamadın..her zamanki gibi kendini bi şey zannettin..

Tutturmuşsun bir FB sevgisi diye gidiyorsun..Gerçi benim gibi milyonların kalbindeki FB sevgisinin yanında senin ki ne ki ? Ancak gram sevgi varsa içinde düş yakasından şu kulübün..!!!

Burak gitmek istiyorda bu Lazio nerede oynuyor? Sampiyonlar mi yoksa Avrupa ligi mi?

gelecegimizi varsayimlar uzerine kuramayiz , seneye yabanci serbest diye bir duruma ben inamiyorum

son iki sezonda 70 , son 3 sezonda 90 gol atmis bir gol canavarini satip , yerini gecen yil 10 maca ya cikmis ya cikmamis bir gencle doldurmak akil kari degil

gene de herkesin kendi gorusu , ama yonetim ve teknik heyet buyuk bir hatanin esiginde

Gol canavarı ama biraz haddini aştı artık bence...Takımdaki huzur da bozuluyo..Gitmek istiyorsa zorla tutamazsın (bkz:Arda) kaldı biz TS'den gelmek istediği için aldık Burağı..

Baska zaman 30-40 Milyon´a oyuncu alirlar, Burak icin 18 Milyon mu ödeyemiyorlar?

Bu isin dillendirilmesi hosuma gitmedi sadece. Bu isin gizli yürütülmesi gerekiyordu.

Anlasamazsan Burak´i nasil motive edeceksin ki? Gitti geldi, sattik vazgectik vs. Bu ne kardesim?

Arda Turan sart. Zor mor ben anlamam. Burak gidiyorsa alacaksin.

Burak bir Lazio sevdası gitsin tamam ama İtalya sert lig biçerler onu...

İspanya veya İngiltere'ye gitsin belki gelişir 2 senede :)):):):):):

Muhammet Demir bize gider, ve cok genc daha

2 sene cl garantimiz varken paraya kiyip Arda yada Nani alinsin artik.

♧tapatalk♧

Demichelis zu Man City

Alderweireld zu Atletico Madrid

Eriksen zu Tottenham

Sağ diz iç yan bağları kopan golcü futbolcunun dün yapılan kontrollerinin ardından 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt