- 18 Temmuz 2012
- 9.253
- 3.804
- 1.438
hayır bu cezalarla artık 2 sene şamp. ligi parası bizim oldu tek başımıza.Alalım ardayı bu seneden zaten o paralar yarısındançoğunu karşılar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Normalde Burak'ın gitmesini hiç istemem. Ama inşallah gider kendini kurtarır adam.
Çok nankör bir taraftarımız var. Onlara umut bulut gibi kazmalar müstehak.
İnşallah gider kral
olan bursaya oldu gitseler bişey yapamazlardı ama hakları ellerinden alındı yinede
gelecegimizi varsayimlar uzerine kuramayiz , seneye yabanci serbest diye bir duruma ben inamiyorumEmin olun o sınır seneye kalkacak bir dahakien transfer dönemine AİHM kararı çıkmış olur...
Burak böyle maçlarda sili silik oynayıp tek gol atarak yürütemez...Kafasında ayrılmak varsa en formda döneminde max paraya satılmalıdır...
Gelelim Muhammet'e...Bence çok şey kanıtladı...Sakatlık sorunu var doğru ama hiçbir oyuncu sakatlıktan çıkıp ilk maçta CL seviyesindeki bir defansı zorlayamaz öyle...Geçen seneyi sakat geçirmesi cidden kötü ama bu sene dikkat ettiyseniz daha da güçlenip gelmiş.Öyle Anadolu topçusu değil bence TT Arena'da 2 tane çok jenerik golu var.Muslera'ya 4-2 biten hakem kararlarıyla yandığımız maçta topukla beşlik golu da atmıştı..
Kaldı ki elimizde Scott Piri gibi bir usta var..Drogba gibir bir tecrübe var...Harika bir gelişme kaydedebilir.
Pektemek örneğine gelirse Beşiktaş'ın kadrosundaki herkes sakat...O zaman genç sol bek de almayalım İsmail gibi olur sonra bu mantığı kabul etmiyorum..
Drogba'nın yedeği olabilecek Mevlüt derseniz Umut'tan neredeyse hiçbir farkı yok , Cenk ağır , Eren çelimsiz...Muhammet aranan kan.
hayır bu cezalarla artık 2 sene şamp. ligi parası bizim oldu tek başımıza.Alalım ardayı bu seneden zaten o paralar yarısındançoğunu karşılar.
gelecegimizi varsayimlar uzerine kuramayiz , seneye yabanci serbest diye bir duruma ben inamiyorum
son iki sezonda 70 , son 3 sezonda 90 gol atmis bir gol canavarini satip , yerini gecen yil 10 maca ya cikmis ya cikmamis bir gencle doldurmak akil kari degil
gene de herkesin kendi gorusu , ama yonetim ve teknik heyet buyuk bir hatanin esiginde