Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nihat Özdemir başkan olabilirmiş

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Bu kötü olur işte. Hükümetin sayılı işadamlarındandır. Limak'ın reklamlarının hangi kanalda çıktığına bir bakın derim hatta. Gerçi şu anda da Fenerbahçe'yi devlet koruyor o başka mevzu da...

O iş olmaz.

Di Maria gelmez, Podolski iş yapmaz artık.

Muhammet için kapı 4-5 Milyon Euro'dan açılır.

Burak bu sene gidecekse net 20 Mlyon bu kulubün kasasına girmeli.

Arda Turan geri dönmeli. Yedek forvet olarak Muhammet alınmalı.

Arda-24 Milyon Euro

Muhammet- 4 Milyon Euro

en az 28 eder.Burak'ı 15'e satıp, 3.75'i TS'ye verip, üzerine 20 Milyon Euro harcayacaksak yine.

ARDA'yı 24 verip direk alalım daha mantıklı. En azından

1-Burak gibi 20+ golü olan adamı kaybetmeyiz.

2-Arda yine gelmiş olur.

Arda'nın gelmesi bu sene imkansız diyip satmak ise ihanet olur.

podolski neden iş yapmasın arsenal de adam gol atıyor daha 26 yaşında

arda demişsin ardanın kalitesine lafım yok ama 28 m eu ardaya verene kadar 35 verir rooneyi almaya çalışırım her yönden daha faydalı olur özellikle kulüp reklamı açısından.

Di maria iyi bir maaşa ikna edilebilir sonuçda quarejma bile geldi beşiktaşa di maria mı gelmeyecek Gs ye buradaki kilit nokta di maria ya verilecek maaş bence

banko yabancıla da şunlar olur nani veya podolski sniejder muslera drogba di maria melo veya ambrabat

ya dur yahu :) daha dün emirates kupasini ve super kupayi aldik. ligede fena baslamadik aslinda. ha oynan oyuna göre degerlendirme yapiliyorsa sadece hak vermemek elde degil tamam. ama yandik bitiyoruz her gün gectikce demenin anlamida yok acikcasi.

takim bu systemde bu düzende kötüye gidecek diye tahminde bulunuyorsan onada ok ve saygi duymak gerekirim ama .

Emirates ve Süper kupayı aldığımızda şuan başımıza gelenlerin hangisi vardı fatih hoca sadece bizimdi burak olayı yoktu küstü transfer istiyo drogbanın tripleri yoktu.

Ben size söylüyorum taşlayabilirsiniz beni ama durum iyiye gitmiyor yönetimsel acıdan sıkıntı var fatih hocanın aklımı karışıyor ne oluyor anlamıyorum.

Ayrıca benim derdim Türkiye ligi falanda değil zaten her tarafımız karışsa bile ligin şu şartlarında her türlü şampiyonuz ama Şampiyonlar ligi için büyük sıkıntı var.

Vallahi beyler 3 gün kaldı transfer sezonunun kapanmasına ben artık kendimi yaşlı hissediyorum bence koğuşa bir televizyon alabiliriz..

Emirates ve Süper kupayı aldığımızda şuan başımıza gelenlerin hangisi vardı fatih hoca sadece bizimdi burak olayı yoktu küstü transfer istiyo drogbanın tripleri yoktu.

Ben size söylüyorum taşlayabilirsiniz beni ama durum iyiye gitmiyor yönetimsel acıdan sıkıntı var fatih hocanın aklımı karışıyor ne oluyor anlamıyorum.

Ayrıca benim derdim Türkiye ligi falanda değil zaten her tarafımız karışsa bile ligin şu şartlarında her türlü şampiyonuz ama Şampiyonlar ligi için büyük sıkıntı var.

düzelir her sey ya. fazla kafa yormayin. burak konusunda da sorun etmeyin okadar. o is olmayacak büyük ihtimalde.

1 hafta sonra her sey normale döner diyecem belkide ama bu ülkede aslinda normal olan ne anlamadim.

fenerin kesinlestigi cezadan sonra zaten ortalik tam karisacak yakinda. tff cezalari vermesi gerekir yoksa hepimizi mi yakacaklar o benim icin daha büyük soru isaretidir.

düzelir her sey ya. fazla kafa yormayin. burak konusunda da sorun etmeyin okadar. o is olmayacak büyük ihtimalde.

1 hafta sonra her sey normale döner diyecem belkide ama bu ülkede aslinda normal olan ne anlamadim.

fenerin kesinlestigi cezadan sonra zaten ortalik tam karisacak yakinda. tff cezalari vermesi gerekir yoksa hepimizi mi yakacaklar o benim icin daha büyük soru isaretidir.

Uefa komple Türk takımlarını men edemez tv gelirleri yüksek türkiyede sonucta avrupanın en cok nufuslu 2-3 ülkesinden biriyiz.

Benim canımı daha cok sıkan oyuncu satmak için elalemin ayağına gitmek daha riera elmander culioda gitmediler 2 senenin gol kralı için romaya gidiyorlar saçma bence

Uefa komple Türk takımlarını men edemez tv gelirleri yüksek türkiyede sonucta avrupanın en cok nufuslu 2-3 ülkesinden biriyiz.

Benim canımı daha cok sıkan oyuncu satmak için elalemin ayağına gitmek daha riera elmander culioda gitmediler 2 senenin gol kralı için romaya gidiyorlar saçma bence

başka bir şey vardır o işte BOATENG uygun mu la:)

uefa bizi hic takmaz. tv gelirleride okadar yüksek degil ülkemizde uefa icin.

avrupa da sinirli degil uefa turnufalari. tüm dünyaya yayinlaniyor. chin olsak neyse nüfus anlaminda ama türkiye okadar büyük kayip olmaz. kendimizi kandirmayalim yani. pastanin cok kücük bir kösesi bir süre icin kaybolur. sorun olmaz uefa icin.

dünyaya verdigi $ikeye cezalandirma ve hodri meydan icin o pastanin kücük kösesini feda eder seve seve hemde

Bu arada asıl beni korkutan bu 2-3 senelik süre zarfında milli takım ve kulup takımlarının durumu ortadayken sıralamalar belliyken doğru dürüst puan toplayamayıp şampiyonumuzun bile ön eleme oynayarak fenerin bu seneki durumuna düşmek

Eğer yıllarca yaptığımız gibi tek başımıza puanları toplayamazsak ön elemede atıyorum city juventus gibi takımlara elenede biliriz.

Takımın huzurunu bozacak her adam gönderilsin, burak'ı satmayı basarabilirsek antepten muhammet'i almalıyız

Burak 15ten asagi satilirsa bugüne kadar laf söyletmedigim Ünal baskana küfür ederim,cezam ne olursa olsun

uefa bizi hic takmaz. tv gelirleride okadar yüksek degil ülkemizde uefa icin.

avrupa da sinirli degil uefa turnufalari. tüm dünyaya yayinlaniyor. chin olsak neyse nüfus anlaminda ama türkiye okadar büyük kayip olmaz. kendimizi kandirmayalim yani. pastanin cok kücük bir kösesi bir süre icin kaybolur. sorun olmaz uefa icin.

dünyaya verdigi $ikeye cezalandirma ve hodri meydan icin o pastanin kücük kösesini feda eder seve seve hemde

Sanmıyorum o kadar kolay değil Uefanın Türkiyeyi bi kalemde silip atması

Bu arada asıl beni korkutan bu 2-3 senelik süre zarfında milli takım ve kulup takımlarının durumu ortadayken sıralamalar belliyken doğru dürüst puan toplayamayıp şampiyonumuzun bile ön eleme oynayarak fenerin bu seneki durumuna düşmek

Eğer yıllarca yaptığımız gibi tek başımıza puanları toplayamazsak ön elemede atıyorum city juventus gibi takımlara elenede biliriz.

evet bide bu sacma kuralardan sonra. champions pot ve bilmem ne pot olayi var artik ama mesela senin dedigin cekilde olsa bile biz seri basi oluruz sampion olarak play offda. paok gibi takimlar cikar karsimiza

Eren Derdiyok hoffenheim ı mahkemeye veriyormus sebebi ise takım antremanlarina katılmasına izin vermiyormus.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

evet bide bu sacma kuralardan sonra. champions pot ve bilmem ne pot olayi var artik ama mesela senin dedigin cekilde olsa bile biz seri basi oluruz sampion olarak play offda. paok gibi takimlar cikar karsimiza

tamamda mesela örnek veriyorum biz şampiyon olarak seri başıyız şampiyonlar grubu ama manchester city ligi 4. bitirdi nasıl olucak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt