Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demichelis'i 1 ay önce bedavaya alan Atletico Madrid, oyuncuyu 5 milyon euroya City'ye satıyormuş, ulan bedavadan para alıyorsunuz verin işte Arda'yı.

Transfer gerceklesmedi iyi hos da, ne gerek vardi oralara kadar gitmeye, Burak´in da moralini daha cok bozmaya?

Insan biraz dikkatli olur, profesyonel olur. Yani mesaji veriyorsun: Burak´tan vazgectik diye.

Iyi halt ediyorsun.

İyi de belki Burak'ın da talebi bu yöndeydi, bunu bilmiyoruz. Yani Burak'ın moralini bozmak için zaten büyük bir çabaya gerek yok, Burak oldu olası melankolik bir adam, 89.dakika da oyundan alınınca bile 1 hafta surat asar kendisi.

tamam güzel diyorsunda örnek bir tek Galatasarayın imzasıylamı federasyon değişiyor zaten gitmeleri gerektiğini başkan söyledi bizde uefa gibi düşünüyoruz ama tek başımıza güç yetmiyor yani Galatasaraya ceza veremezler keşke versinler aslında kat kat parasını alırız :)

demokratigin desavantajlarindan bir tanesi diyelim bunuda :( örnek olarak bizim ülkeyi ala biliriz aslinda. 50% meselesi diyorum baska bir sey demiyorum :)

ama maddi konusunda dava aca biliriz tabiki ve bencede kazaniriz maddi anlamda bir seyler.

tulun burak için değil 2 oyuncu için gitmiş lazionun daveti üzerine.

yönetim böyle boşa vakit harcayacağına solkanatla neden uğraşmıyor. lazionun burağı alacak kadar parası olmadığı belli monaco falan istese neyse, ne işin var romada tulun git sol açık transferi için uğraş.

İyi de belki Burak'ın da talebi bu yöndeydi, bunu bilmiyoruz. Yani Burak'ın moralini bozmak için zaten büyük bir çabaya gerek yok, Burak oldu olası melankolik bir adam, 89.dakika da oyundan alınınca bile 1 hafta surat asar kendisi.

Bilemiyorum. Arada neredeyse 7-8 Milyonluk fark varken, sen tut Italya´ya pizza yemeye git. Sacma sapan isler.

20 Milyon istemisiz, 11 Milyon vermisler. Sonra 17´ye düsmüsüz güya. Bunu telefonda da hallederdin.

Güzel bir öglen yemegi yemistir umarim Tulun da gittigine degmistir.

Uyduruk 2 futbolcu teklif etmişlerdir, hala ntvspor'de Ercan, teklif artırılır + 1 oyuncuya olur belki diyor.

Lazio başkanının cebinde akrep var herhalde 11 milyon € dalga geçiyor inekler

20 milyon €'dan aşağı satılmaz Burak

Taraftar baski yapmasa, 12-13´e birakirlar valla. 10 Milyon görünce gözleri dönüyor adamlarin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt