Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buyuk hedeflere buyuk futbolcularla gidilir diyen aysal ın coentrao yu alıp sol beki duzeltip busefer de eldeki en iyi forveti satıp CL kupasını istemesi

Bana son derece sacma geliyor

bir kere Galatasaray'in yabanci oyuncu alirken artik belli bir standardi korumasi lazim , Lazio'daki 2 adami alsan kac yazar direk tribune

Bilemiyorum. Arada neredeyse 7-8 Milyonluk fark varken, sen tut Italya´ya pizza yemeye git. Sacma sapan isler.

20 Milyon istemisiz, 11 Milyon vermisler. Sonra 17´ye düsmüsüz güya. Bunu telefonda da hallederdin.

Güzel bir öglen yemegi yemistir umarim Tulun da gittigine degmistir.

Evet o kısmı biraz saçma olmuş gerçekten. Tulun zaten gezme meraklısı bir adam olduğu için fırsat bu fırsat gideyim bir Roma gezisi yapayım demiştir. Bide teklifler arasında baya uçurum varmış, bu şartlarda İtalya'ya gitmenin tek açıklaması turistik gezi olabilir. Transfer görüşmesi bahane yani.

Bu Lazio bizi hala kalitesiz yabancı futbolcuları olan, düşük sınıf, 4. torbadan CL'ye katılan takım olarak görüyor sanırım.

Neyse bu dönem para harcamadık seneyede şampiyon olup CL'den gruptan çıksak en azından bir 50 milyon euro transfer bütçesi ayırırlar heralde diye umut ediyorum. Bu dönem hepi topu harcadığımız para 6-7 milyon Fenerbahçe bile şu halinde 30-35 milyon euro harcadı.

Lazio başkanının cebinde akrep var herhalde 11 milyon € dalga geçiyor inekler

20 milyon €'dan aşağı satılmaz Burak

yöneticilerimiz banker bilo filmini hiç izlememiş belli ki. onun o yağı almaya parası yetmez diyordu ya filmde. burak için ilk geldiklerinde satılık oyuncumuz yok diyecektik lazioya,onların burağı almaya parası yetmez.

Yabanci kurali en kisa zamanda degismeli bizimkilerin bu yonde baskilarini daha da arttirmasi lazim

o adam sıfatını tasıyabilen yegane futbolculardan, basının gazına gelip yangına körükle gitmeyin

basina cikanlari iplemiyorum ben zaten merak etme ama göz var bizde de. free kicklerde bile yaptigi hareketler belli ki hem senijderi hemde selcuku rahatsiz ediyor. yüz ifadelerinden belli oluyor.

ben drogbayim ben kraliyim benim dedigim olur havasinda biraz kendisi. olmaz böyle. tamam abilik yapsin ama her sey ben yaparim bilirim ile olmaz.

Ekli dosyalar

• upload_2013-8-28_18-43-16.webp
    upload_2013-8-28_18-43-16.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 206
Burak'ı 18 milyon € ya satabilirsek çok iyi iş yapmış oluruz.

Bir yabancının da gideceğini düşünürsek iki tane ofansif oyuncu alabiliriz.

Ligte Cas sonuçlarına bakarak şampiyonluk ve CL garanti görünüyor.

CL maçlarında yabancı sorunu olmadığı için orda da pek etkilenmeyeceğimizi düşünüyorum.

terim selçuk ve drogbayı uyarmış deniyor doğruysa yerinde hamler özellikle selçuk için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt