Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.075
- 1.528
Transfer döneminin kapanmasina 9 gün kaldi.
sampionlar ligine liste bildiriminede 5 gün kaldi ek olarak (2eylül)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Transfer döneminin kapanmasina 9 gün kaldi.
yalniz Cas , Suriye , Misir derken ; Euro 2.75, $2.06 olmus

Bülent Timurlenk @timblnt 5m
Drogba: GSaray'a yaşın sadece sayılardan ibaret olduğunu ispat etmeye geldim Her şey kalitene tecrübene ve ne kadar güçlü olduğuna bakar.
Bülent Timurlenk @timblnt 3m
Drogba: İnsanlara garip gelelebilir ama kendimi geçen sezondan çok daha güçlü hissediyorum. Üç sezon daha bu seviyede oynarım.
Bülent Timurlenk @timblnt 1m
Drogba: GS ile sezon sonu kontratım bitiyor. Ben çok mutluyum onlar da çok mutlu. Sezon sonunda bakacağız. Önce bu sezonu iyi geçirelim.
Oynarsin ama suan aldigin paraya degil canim.Ligde yeterli olursun ama sampiyonlar ligi icin yeterli olamazsin maalesef.Tabi bu dediklerim üc yas daha yaslanacak olan bir drogba icin yazilmistir.
Stankevicius ve Pereirinha'yı Akhisar'a önersinler belki karşılığında Bruno Mezenga'yı verirler.
Lazio bizi Bülent Uygun'u keriz gördü herhalde![]()
sampionlar ligine liste bildiriminede 5 gün kaldi ek olarak (2eylül)
kaynak verebilirmisin, bu nerede yaziyor?
Tulun senin kafana... Lan niye adamların ayaklarına gidiyorsun.
Sanane cebindenmi çıkıyor parası hatta daha fazla alsın aydın gibi yiğit gibi Furkan gibi ise yaramazlar alacağına o alsin
Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2
Sana mi sorucam neyi yazip yazmayacagimi.Adam gibi cevap yazarsan sevinirim.Böyle kendini yükseklerden görme tavirlarin sana yakismiyor kardes.