Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şükrü hanedar ile cenk ergün umarım transfer için yurtdışındadır. floryadalarsa bu iş çok zor artık

Stankevicius ve Pereirinha'yı Akhisar'a önersinler belki karşılığında Bruno Mezenga'yı verirler.

Lazio bizi Bülent Uygun'u keriz gördü herhalde :D

Zenit az daha yiyordu maç heyecanlı başladı

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Bülent Timurlenk ‏@timblnt 5m

Drogba: GSaray'a yaşın sadece sayılardan ibaret olduğunu ispat etmeye geldim Her şey kalitene tecrübene ve ne kadar güçlü olduğuna bakar.

Bülent Timurlenk ‏@timblnt 3m

Drogba: İnsanlara garip gelelebilir ama kendimi geçen sezondan çok daha güçlü hissediyorum. Üç sezon daha bu seviyede oynarım.

Bülent Timurlenk ‏@timblnt 1m

Drogba: GS ile sezon sonu kontratım bitiyor. Ben çok mutluyum onlar da çok mutlu. Sezon sonunda bakacağız. Önce bu sezonu iyi geçirelim.

Oynarsin ama suan aldigin paraya degil canim.Ligde yeterli olursun ama sampiyonlar ligi icin yeterli olamazsin maalesef.Tabi bu dediklerim üc yas daha yaslanacak olan bir drogba icin yazilmistir.

Oynarsin ama suan aldigin paraya degil canim.Ligde yeterli olursun ama sampiyonlar ligi icin yeterli olamazsin maalesef.Tabi bu dediklerim üc yas daha yaslanacak olan bir drogba icin yazilmistir.

Sanane cebindenmi çıkıyor parası hatta daha fazla alsın aydın gibi yiğit gibi Furkan gibi ise yaramazlar alacağına o alsin

10- 15 sene futbol oynayıp gol atmadan futbolu bırakan çok oyuncu varmış ya la

Sanane cebindenmi çıkıyor parası hatta daha fazla alsın aydın gibi yiğit gibi Furkan gibi ise yaramazlar alacağına o alsin

Sana mi sorucam neyi yazip yazmayacagimi.Adam gibi cevap yazarsan sevinirim.Böyle kendini yükseklerden görme tavirlarin sana yakismiyor kardes.

Lazio eğer 2 futbolcu ve 12 milyon teklifini sadece para olarak 15-16 verilirse satabilirler. Ama satılmasından yana değilim

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Sana mi sorucam neyi yazip yazmayacagimi.Adam gibi cevap yazarsan sevinirim.Böyle kendini yükseklerden görme tavirlarin sana yakismiyor kardes.

Neyse avatarindaki babam için pardon diyorum.

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1377706584356.webp
    uploadfromtaptalk1377706584356.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 82
Bülent tulun yarın sabah istanbula dönüyomuş transfer pek mümkün değilmiş

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt