Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ünal Aysal' a ne zaman kızmaya kalksam aklıma Adnan Polat geliyor ve bunada şükür diyorum..

transferi kapatik biz ya resmen ciddi ciddi. neyse iyi geceler. tromsö elesin diye bekleriz yarin artik seneyede sampionlar ligi garanti olsun diye .

akıl var mantık var.

1 veya 2 kanat oyuncusu diyor başkan. neyi bekliyor ki hala. transfer yok de olsun bitsin yahu...

ne zaman transfer yapacaklarmış devre arasımı??

en sevmediğim durumdur bu. uğraş veya uğraşma ama taraftara ve teknik ekibine yapacağın işin sözünü ver, yapamayacağın ve umudun olmadığı şeyleri söyleme...

Kara listemde 2 yönetici var. Biri Sükrü Ergün, digeri Bülent Tulun. Acayip nefret ediyorum ikisinden de.

Kara listemde 2 yönetici var. Biri Sükrü Ergün, digeri Bülent Tulun. Acayip nefret ediyorum ikisinden de.

ben daha çok isimde sayabilirim. laf söylemekten öte gitmeyen... icraat olmadıkça şu transfer muhabbetlerinde, boş yere umut dağıtan herkese kızıyorum..

transferi işinde isim veriyorsan ciddi ilgilenirsin, laf olsun diye söylemlere karşıyım..

yarın ki kuralardan sonra transferler belli olur. Bayern PSG çekeriz de başkanın etekleri nasıl tutuşuyormuş görmüş oluruz.

...............muslera

eboe ......chedyou............ semih

...........melo ... coentrao

............selcuk ... sniejder........ shaqiri

.........drogba........... burak ..

CL KUPASI...2 takviyeye bakar

yarın ki kuralardan sonra transferler belli olur. Bayern PSG çekeriz de başkanın etekleri nasıl tutuşuyormuş görmüş oluruz.

acayip siniriliymm. 3 gündür galatasaray başkanı kanat transferi-kanat trasnferi diye diye açıklama veriyor her yere ama resmi bir adım bile atılmıyor... bu nasıl iş yahu. bonservisi elinde olan kanat oyuncusu varda bizmi bilmiyoruz??

Atletico Madrid 1 ay önce bedavaya aldığı Demichelis'i 5 m euroya City'e satmış...

acayip siniriliymm. 3 gündür galatasaray başkanı kanat transferi-kanat trasnferi diye diye açıklama veriyor her yere ama resmi bir adım bile atılmıyor... bu nasıl iş yahu. bonservisi elinde olan kanat oyuncusu varda bizmi bilmiyoruz??

Q7 var bonservisi elindeydi sanırım. Başkan kuranın zorluk derecesine göre transfer yapacak. Bugün gün boyu söyledim. ne olacaksa yarından itibaren olacak. Bu arada UEFA'ya isim listesi vermek için son gün 8 eylül mü? Öyle okudum bir yerde. buradakiler 2 eylül diyorlardı.

...............muslera

eboe ......chedyou............ semih

...........melo ... coentrao

............selcuk ... sniejder........ shaqiri

.........drogba........... burak ..

CL KUPASI...2 takviyeye bakar

Yok artık daha neler abartmayın o kadarda sanki ronaldo messi yazmışın alt tarafı coentraoya shaqiri (şampiyonlar ligi standartları için alt tarafı diyorum.)

Yok artık daha neler abartmayın o kadarda sanki ronaldo messi yazmışın alt tarafı coentraoya shaqiri (şampiyonlar ligi standartları için alt tarafı diyorum.)

sen daha tuttugun takkımın potansiyelinden haberin yok gibime geliyor...

Senin tuttugun takım Real Madrid macında ispanyada hakem adil olsa o mac belki berabere biterdi ( UEFA cıkari icin barcelona real madrid finalini istiyordu )

Gecen sene ingilterede yine iki penaltin verilmedi ingilizler bile alay etti manu ile

tuttugun takım hakem adil olsa tek rakibi barcelona adin gibi emin ol

bu dediklerim onlar yok iken...ya o dedigim iki oyuncuda gelirse !!!!!!!!!!!!!!

Gscimbom yönetimi forumda kampanyamı başlattı alpay arkadaşımızın kafasına erişmek istiyorum ne yapmam lazım?

sen daha tuttugun takkımın potansiyelinden haberin yok gibime geliyor...

Senin tuttugun takım Real Madrid macında ispanyada hakem adil olsa o mac belki berabere biterdi ( UEFA cıkari icin barcelona real madrid finalini istiyordu )

Gecen sene ingilterede yine iki penaltin verilmedi ingilizler bile alay etti manu ile

tuttugun takım hakem adil olsa tek rakibi barcelona adin gibi emin ol

bu dediklerim onlar yok iken...ya o dedigim iki oyuncuda gelirse !!!!!!!!!!!!!!

Tamam dediklerinde haklılık payın varda abartmayalım yine de. Henüz çok erken konuşmak için. Bize 2 üst düzey adam daha lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt